czeremcha1 24.06.03, 08:32 Jutro mam obrone pracy mgr, w nerwach strasznych jestem - zyczcie mi szczescia (bedzie mi potrzebne :-)! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bas Re:Powodzenia :))))) IP: 157.25.119.* 24.06.03, 10:27 trzymam mozno kciuki, duzo, duzo szczescia, zdasz na 100 %, jestem pewna. nie omieszkaj pochwalic sie jutro 5 - ką. glowa go gory, przesylam ci porzadnego kopa w tylek na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curry Re: AAAAAA, to juz jutro! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 10:27 nie taki diabeł straszny jak go malują :) powodzenia!!! i życzę pamiętnej imprezy po...:) Odpowiedz Link Zgłoś
fazenda Re: AAAAAA, to juz jutro! 24.06.03, 10:30 Powodzenia :))) Mnie obrona czeka w czwartek tak więc do boju :)) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Trzymam kciuki! 24.06.03, 11:12 I pamiętaj, ze jeżeli Ty sama pisałaś pracę ( w co nie wątpię!), to tylko TY jesteś najlepszym ekspertem w tym temacie! Nie daj się zbic z pantałyku! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: AAAAAA, to juz jutro! 24.06.03, 11:45 Trzymam kciuki!!! Aha, granatow zaczepno - obronnych i saperki do okopywania sie nie zapomnij... jak si bronic, to skutecznie No i po wszystkim hucznej imprezy kilkudniowej nie zapomnij odbyc Pozdrawiam, raz jeszcze zyczac powodzenia Losiu Odpowiedz Link Zgłoś