sharon_s 25.06.03, 22:22 czy chcialybyscie zyc tak jak Madonna?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zocha56 Re: Zyc jak Madonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 22:27 ona miała więcej kutasów w ustach niż ty klusek zjadłaś przez całe życie. Straszny lachociąg z niej był (może jeszcze jest). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla Re: Zyc jak Madonna IP: *.itpp.pl 25.06.03, 22:31 mi akurat nigdy niechodziło o osiągnięcia sexualne Madonny , ja chciałam być taka niezależna jak ona , jak byłam nastolatką zawsze mówiłam że będę taka niezależna jak ona , nie bardzo sie mi to teraz udaje. alla Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: Zyc jak Madonna 25.06.03, 22:34 > ona miała więcej kutasów w ustach niż ty klusek zjadłaś przez całe życie. > Straszny lachociąg z niej był (może jeszcze jest). domyslam sie, ze jej partnerzy byli lechtaczkolizusami, wiec co w tym zlego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Zyc jak Madonna IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 26.06.03, 00:55 Skoro niczego w tym zlego nie widzisz, to lechtaczkolizuzy i kutasolizuski sa wzorem do nasladowania wraz z madonna, ktora tez swieci przykladem i "klasa" dla wielu glupich w wielkiej Ameryce i poza nia. Madonna przynajmniej wyprawia wiele dla forsy. A jaki jest wasz cel jej nasladowania? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Zyc jak Madonna 26.06.03, 00:59 sharon_s napisała: > czy chcialybyscie zyc tak jak Madonna?? Ja na pewno nie. Najbardziej na swiecie pozadam swietego spokoju. Kariera zapoczatkowana skandalami, ciezka harowa, przegiecia religijne. To chyba nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: Zyc jak Madonna 26.06.03, 22:21 anahella napisała: > Ja na pewno nie. Najbardziej na swiecie pozadam swietego spokoju. Kariera > zapoczatkowana skandalami, ciezka harowa, przegiecia religijne. To chyba nie > dla mnie. > Amen :) i jeszcze ekshibicjonizm wpisany w calość kariery ale na ten dom w Anglii to bym sie zamienila :-) A. > > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Zyc jak Madonna 27.06.03, 02:48 antonina_74 napisała: > ale na ten dom w Anglii to bym sie zamienila :-) No dom moglabym wziac, ale ze sprzataczkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Zyc jak Madonna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 21:33 to ona, ta straszna kobieta, jeszcze żyje? Implanty na dupie, implanty na ustach - totalny kicz i chała, amerykańskie bezguście. Odpowiedz Link Zgłoś