m.warszawiak 09.08.05, 23:06 Forumowicze, może kiedyś umówimy się na piwo w realu, co Wy na to? Odpisujcie, komentujcie...(Pndzelku, Józiu, bez agresji!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: omar1 Re: Wspólne piwo Forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:10 nie lubie piwa Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Wspólne piwo Forumowiczów 09.08.05, 23:18 Szybki jesteś - dopiero się na forum urodziłeś, a juz chciałbyś zgłębić naszą największą tajemnicę??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.warszawiak Re: Wspólne piwo Forumowiczów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.05, 23:23 Pewnie, po prostu jestem szpiegiem Ligi Polskich Rodzin... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Wspólne piwo Forumowiczów 09.08.05, 23:36 Z poczucim humoru też u Ciebie nietęgo... Miej oczy szeroko otwarte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Wspólne piwo Forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:54 raczej zamkniete Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Wspólne piwo Forumowiczów 10.08.05, 00:08 Szpieg z zamkniętymi oczami?? No co Ty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywam chamski [...] IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 10.08.05, 21:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wspólne piwo Forumowiczów IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 21:42 pomijac zawartosc merytoryczna twojej wypowiedzi,twoja ortografia tez swiadczy o tobie ps.do szkoly matole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Wspólne piwo Forumowiczów IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 22:05 Jak będziesz tak z gołą dIPą po forum latać, to niedługo będziesz lizać ekran monitora, jełopie he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki Re: Wspólne piwo Forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:50 Jestem za. Kupujemy sobie po piwku (jak ktoś nie lubi może być gorzała) siadamy przed komputerami i prowadzimy ożywioną dyskusję. Po to mamy net, a nie po to żeby łazić po knajpach... Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Wspólne piwo Forumowiczów 10.08.05, 11:03 ale jesli ktoś bedzie mial jak Ja_ oczy szeroko zamkniete to w jaki sposob ma dyskutowac lub moderowac dyskusję? PS Wodki tez nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki Re: Wspólne piwo Forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:06 Ze stukania w klawisze na ślepo też może wyjść coś ciekawego... Niektóre posty i tak sprawiają wrażenie pisanych w ten sposób... A napój wybierz swój ulubiony... Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Wspólne piwo Forumowiczów 10.08.05, 11:12 dziekuje fanki może i masz racje napój juz wybrałem ,-łyche! Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Wspólne piwo Forumowiczów 10.08.05, 11:26 Kiedyś takie spotkania części Forumowiczów odbywały się nawet regularnie. Czy warto to kontynuować? Moim zdaniem jeśli ludzie chcą się spotkać to najpierw na privie niech sobie porozmawiają a potem jakąś grupę zwołać można Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Wspólne piwo Forumowiczów 10.08.05, 11:58 .z napisał: > Kiedyś takie spotkania części Forumowiczów odbywały się nawet regularnie. > Czy warto to kontynuować? > Moim zdaniem jeśli ludzie chcą się spotkać to najpierw na privie niech sobie > porozmawiają a potem jakąś grupę zwołać można masz racje d.z. takie spotkania odbywały sie bo sam na nich parokrotnie byłem. żal ,ze to wszystko sie z powodu róznych osób sie rozsypało. Niemniej, pomysł wart przedyskutowania. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Wspólne piwo Forumowiczów 10.08.05, 12:01 omar1 napisał: > masz racje d.z. > takie spotkania odbywały sie bo sam na nich parokrotnie byłem. > żal ,ze to wszystko sie z powodu róznych osób sie rozsypało. > Niemniej, pomysł wart przedyskutowania. dla mnie to były swego rodzaju czasu forumowej "naiwności" bez negatywnego znaczenia tego słowa. Ot wszyscy przezywaliśmy swego rodzaju zauroczenie forum i do wszystkich podchodziliśmy trochę jak kiedyś hippisi - make love not war :) To były bardzo miłe czasy. mam nadzieję, że wspomnienie o nich tez miłe jest u Ciebie. Czy warto do tego wracać??? Sam nie wiem. Spróbować warto. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Wspólne piwo Forumowiczów 10.08.05, 20:13 To zabrzmiało jak wspomnienia z wojny rosyjsko-japońskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki Re: Wspólne piwo Forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:27 Twoje zdrowie! (w pracy też się pije!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ale bez pndzelka!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 21:26 zaliczylem pare spotkan,o paru slyszalem generalnie osoby,ktore przychodzily na takie spotkanie ,albo byly sztywne jak kij od szczotki i takie zmywaly sie po parudziesiciu minutach(to zjawisko znam glownie z opowiadan-tak podobno bywalo na tych pierwszych spotkaniach) albo bawily sie wspaniale do pozna w nocy,lub nawet do bialego rana-tego doswiadczylem osobiscie na paru z tych lepszych spotkan byl Pndzel-i jesli mam wybierac to wole rozmawiac i bawic sie z czlowiekiem o nicku PanPndzelek ,niz z czlowiekiem o nicku -jebac pndzelka po prostu dla mnie czlowiek ktorego glownym celem jest obsesyjna walka z czym i kimkolwiek jest swirem a zakladajac nick jebac pndzelka daje sie wyraz swojej obsesji ps.z pndzlem predzej czy pozniej znow sie spotkam,z toba swirze nigdy mam wrazenie,ze wiele nie strace a ty,jak to wiem z doswiadczenia i tak bys nie przyszedl-takie zachowanie jest typowe dla internetowych napinaczy Odpowiedz Link Zgłoś
umfana mnie brakuje Niecha ... 10.08.05, 21:40 Takie spotkania to chyba jedank utopia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: mnie brakuje Normalsa IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 21:46 zarowno jeden jak i drugi czytuja to forum,moge Was o tym zapewnic czy pisuja tez... ktoz to moze wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Dzierżyńki Re: mnie brakuje Normalsa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 21:51 Rzeczywiście mogłoby być fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Talar Mogłoby być fajnie! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 21:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nojaktamparobasie? [...] IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 10.08.05, 21:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Talar Przepraszam, to do mnie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Przepraszam, to do mnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:45 Nie to do tego głąba! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: do Kixxa... 11.08.05, 06:52 Gość portalu: kixx napisał(a): > ps.z pndzlem predzej czy pozniej znow sie spotkam, Mam nadzieję, że zwycięży opcja "prędzej"... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Wspólne piwo Forumowiczów 11.08.05, 00:23 Moge sie umowic z Twoja siostra. Zakladam, ze jest blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś