mazria 03.08.07, 11:29 Czy jeśli dostałam email zwrotny z informacją, że wiadomości8 nie dostarczono z powodu przepełnionej skrzynki, to znaczy, że nie będzie już prób wysyłania? Odbiorca nie otrzyma tego email? Czasami nic nie rozumiem z netu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymon99 Re: gmail.com 03.08.07, 11:31 mazria napisała: > Czasami nic nie rozumiem z netu :) skrzynka na gmailu się komuś przepełniła?? <szok_i_przerażenie> Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: gmail.com 03.08.07, 11:33 Nie mi, ja wysłałam ze swojego gmaila na nieszczęsny onet. No i na onecie przepełniła się koledze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: gmail.com 03.08.07, 11:37 mazria napisała: > nieszczęsny onet :) zaiste, nieszczęsny.. Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: gmail.com 03.08.07, 11:39 Ale jak będzie? Onet dostanie tą wiadomość, czy poleciała w powietrze? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: gmail.com 03.08.07, 11:43 mazria napisała: > Ale jak będzie? > poleciała w powietrze? twój kolega jej nie dostanie; nie zostanie też powiadomiony że od takiej-to-a-takiej wiadomość miał ale przepadła. możesz próbować od czasu do czasu, a nuż zatroszczy się kiedyś o higienę własnej skrzynki?? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: gmail.com 03.08.07, 11:42 tak, nie otrzyma, możesz mu posłać krótką wiadomość: opróżnij skrzynkę, a potem próbować znów. Odpowiedz Link Zgłoś
bss6 Re: gmail.com 03.08.07, 12:27 może mieć przepełnioną skrzynkę, albo wiadomość za duża jak dla onetu będziesz musiała wysłać wiadomość jeszcze raz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś