Dodaj do ulubionych

imieniny :(

03.08.07, 18:46
Ale mam dzisiaj imieniny.Ludzie do mnie dzwonią z życzeniami, a moja połowa
już drugi raz pod rząd o nich zapomniał.Dzieciaki też.Fajnie się czuję, kiedy
najbliżsi okazują się dalecy.... Ech, szkoda gadać.Jest mi smutno. Ciasto
zjedli nie zastanawiając się z jakiego powodu je kupiłam.Naprawdę smutno
mi.Tym bardziej, że ja o wszystkich pamiętam.
Obserwuj wątek
    • veeto1 Re: imieniny :( 03.08.07, 18:48
      To przyjmij choć najlepsze życzenia ode mnie. Uśmiechnij się, jeszcze dzień się
      skończył, może się im przypomni o Twoim święcie. :-)
      • owaka Re: imieniny :( 03.08.07, 18:51
        Dzieki za życzenia, lubię je dostawać.Nawet bardziej niż prezenty.Może do
        północy sobie jednak przypomną.
    • kalina.tt Re: imieniny :( 03.08.07, 18:52
      To trzeba czasem przypomieć a nie czekać i płakać. Ja mam tak, że zapominam i
      imieninach, urodzinach i trudno, taka jestem, a faceci są jeszcze bardziej
      olewający pod tym względem, mniej sentymentalni po prostu.
      • owaka Re: imieniny :( 03.08.07, 18:58
        ja wcale nie płaczę, tylko jest mi smutno.Niestety mam taki charakter, że nie
        przypomnę nikomu.Zresztą dlaczego przypominać? Jeżeli ktoś ma słabą pamięć,
        można wpisać np. sobie w komórce wiadomość.Tylko trzeba chcieć.
        • myszz Re: imieniny :( 03.08.07, 19:47
          mój maż już 6 lat nie pamięta, ze w ogóle obchodzę imieniny , za to swoje to wyrecytuje kiedy ma w środku nocy. don't worry")
          • sijena Re: imieniny :( 03.08.07, 19:54
            ee tam na pocieszenie opowiem CI o moich ostatnich imieninach lipcowych..moja
            druga teraz expolowa nie tyle zapomniala co olała. W nocy przed snem wyslalam
            mu smsa ze liczylam na chociaz "wszystkiego najlepszego" od niego na imieniny i
            zaraz dostalam odp: "Myślisz,że tak łatwo sie pisze smsy ze zj*b*nym joyem*
            wszystkiego najlepszego"

*(tym joystickiem w tel. )
            • owaka Re: imieniny :( 03.08.07, 20:24
              Dzięki za zainteresowanie.Może nie zwracałabym na to aż tak uwagi, ale dla mnie
              dziwne jest to ,że moja połowa przez 13 lat nigdy nie zapominał o urodzinach i
              imieninach, a potem nagle dostał jakieś zaćmienia.Chyba, że są to oznaki
              starzenia ;)
              • sijena Re: imieniny :( 03.08.07, 20:52
                zdarza się zapominać. On pamięta...tylko, ze zapomniał ale na pewno nie zrobił
                tego celowo:)Przypomnij mu delikatnie...hhehee powiedz zeby ci prezent wiekszy
                kupil, bo z kazda godzina czekania procenty rosly:)
                pozdrawiam
                ania

ps. chyba,ze sie okaze,ze miał z*e*any joy w komorca hehehe zart
    • grizli25 Re: imieniny :( 03.08.07, 21:21
      ja mialam w tym roku to samo.moja przyjaciolka tylko pamietala a moj maz to
      sobie po 4 dniach przypomnial ze mialam imieniny.za to o urodzinach to wszyscy
      pamietali juz moj sie o to zatroszczyl nawet tesciowa do mnie o 7 rano
      zadzwonila z zyczeniami co nigdy wczesniej mi zyczen nie skladala.wiec glowa do
      gory nie dzis to moze za tydzien
      • owaka Re: imieniny :( 03.08.07, 21:56
        chyba macie rację, co tam , w końcu świat się nie zawali, a pewnie jak sobie
        przypomni to dopiero będzie ...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka