Dodaj do ulubionych

figurki gipsowe

28.11.12, 18:27
dziewczyny wiem, że kupowałyście w zeszłym roku figurki gipsowe do malowania - jakimi farbami je malowałyście? Niby można plakatówkami, akrylami, akwarelami - jakie dają najlepszy efekt i są najłatwiejsze w obsłudze dla dzieci? Pytam, bo chcę zamówić w tym roku.
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: figurki gipsowe 28.11.12, 20:54
      hej:) ja dziś własnie o tych figurkach pomyślałam, że musze kupić, bo zabawa była przednia w zeszłym roku. Malowaliśmy zwykłymi plakatówkami:)
      A kupiłam na Allegro, dodatkowo na aukcji dobroczynnej, w której mama chorej dziewczynki robiła te figurki, by wspomóc leczenie córki.
      Poszukam zaraz tej aukcji, i może znów kupimy?:)
      Pozdrawiam
      • zabka11 Re: znalazłam tę aukcję charytatywną:) 28.11.12, 21:01
        allegro.pl/listing/user.php?us_id=9839249
        2w1 można pomóc, i dobrą zabawę dzieciom sprawić:)
        Ja kupię Jaśkow do zerówki, dla wszystkich dzieciaków jak w zeszłym roku, oraz moim, i Amelce;)....jak w zeszłym roku:)
        Całuski:)
        • zabka11 Re: i kupiłam spory zestaw:)... 28.11.12, 22:47
          ...będzie co rozdawać i malować:)
          Polecam Wam te figurki i tego sprzedawcę. To przemiła osoba, mama Moniki, i naprawdę solidne figurki dziewczyny robią:)
          A przy okazji można pomóc Monice w powrocie do zdrowia:)
          • maryjka60 Re: i kupiłam spory zestaw:)... 29.11.12, 13:47
            potwierdzam słowa Ani, też je zamówiłam w zeszłym roku, zabawa super dla całej rodziny, świetny sposób na zimowy wieczór.
            Forumki z Wrocławia będę zamawiała dla siebie, zamówić też komuś jeszcze?
            • a090707 Re: i kupiłam spory zestaw:)... 29.11.12, 17:43
              Piękne są te samochody :) tylko do mikołajek to już pewnie nie zdążą wysłać...
        • burdziaa Re: znalazłam tę aukcję charytatywną:) 29.11.12, 21:15
          Dorotka Aniu będziecie zamawiały?To ja chętnie-ile to kosztuje 15 zł?To poproszę 1 zestaw i podzielimy się przesyłką,odbiorę od Was na miejscu :)
          • zabka11 Re: burdziu ja już kupiłam 29.11.12, 23:21
            i zapłaciłam więc pozamiatane, ale może Dorotka Ci kliknie?
            Pozddrawiam
          • maryjka60 Re: znalazłam tę aukcję charytatywną:) 30.11.12, 09:44
            Asiu zamówię dla Ciebie, poczekam do wieczora może jeszcze jakaś forumka z Wro się zgłosi.
    • maadga Re: figurki gipsowe 30.11.12, 08:32
      allegro.pl/zawieszka-swiateczna-decoupage-swieta-prezent-i2801482890.html
      polecam takie ja akurat kupowałam u innego sprzedawcy ale fajnie wykonane. :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka