summerwine 06.08.07, 11:01 ja chyba zjem rosol i hmm no wlasnie mysle co by tu jeszcze zrobic a Wy co dzis gotujecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkajalenka Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:04 klopsiki drobiowe z ziołami ( w jasnym sosie) + makaron + sałata lodowa z sosem vinaigrette, mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Co dzis gotujecie na obiad ?To co zawsze 06.08.07, 11:04 czyli NIC :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maj.ka2 Re: Co dzis gotujecie na obiad ?To co zawsze 06.08.07, 11:06 Ale załosny watek,same robicie z siebie kury domowe a potem narzekacie.mysle ze forumowiczow mało obchodzi co na obiad zjecie... Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: Co dzis gotujecie na obiad ?To co zawsze 06.08.07, 11:09 maj.ka2 napisała: > Ale załosny watek,same robicie z siebie kury domowe a potem narzekacie.mysle ze > > forumowiczow mało obchodzi co na obiad zjecie... żałosny to jest twój komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do maj.ka2 06.08.07, 11:12 maj.ka2 napisała: > Ale załosny watek,same robicie z siebie kury domowe a potem narzekacie.mysle ze> forumowiczow mało obchodzi co na obiad zjecie... nie pasuje to nie czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
maj.ka2 Re: do maj.ka2 06.08.07, 11:13 iberia.pl napisała: > maj.ka2 napisała: > > > Ale załosny watek,same robicie z siebie kury domowe a potem narzekacie.my > sle > ze> forumowiczow mało obchodzi co na obiad zjecie... > > nie pasuje to nie czytaj. > > > To po co zasmiecac forum kobieta chyba nie o jedzenieu mamy tu dyskutowac.koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do maj.ka2 06.08.07, 11:22 chyba tu jestes nowa, wiec moze spusc troche z tonu.Zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:05 popcorn ;) niee ja nic nie gotuje bo po prostu nie mam czasu ani ochoty ani nic... Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:06 ale chyba nie jadasz w smrodexo??? ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:09 o nieeee! umarłabym a żołądek by mi wybuchnął w powietrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:06 chyba pójdę do chińczyka... bo w pracy nie ma warunków do gotowania... a szkoda :( ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:10 a jest tu blisko nas jakies fajne jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:11 no pewnie, że jest!!!.... możemy się nawet razem wybrać jeśli nie boisz się takiego wyzwania :P ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:17 taaaak? fajny pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:24 przeczytać... poczta na gazeta :) ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:08 summerwine napisała: > Wy co dzis gotujecie Nie wiem:) Męża mam dzisiaj w domu więc On gotuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine Replay 06.08.07, 11:10 ej wogole to siedze w pracy ale pytam bo juz jestem glodna marzne i zjadlabym cieply obiadek, a zlosliwcy juz odpisuja ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
e1982 Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:11 rozkaz odgórny - czyli od mamy - usmażyc kotlety z kurczaka, ziemniaki ugotować i mizerię z ogórków zrobic... eh.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:17 nic, albowiem w dni powszednie zazwyczaj wracam do domu około 20 i na pewno nie mam ochoty na gotowanie wtedy obiadu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 11:21 potem sie dziwic ze baby sie kloca (bez powodu pieklo mozna rozpetac) o nic lekki i przyjemny wateczek prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 12:07 summerwine napisała: > ja chyba zjem rosol i hmm no wlasnie mysle co by tu jeszcze zrobic a Wy co > dzis gotujecie Obiad nie, ale kolację - ruloniki z lasagne nadziewane farszem tuńczykowo- pieczarkowym i zapiekane w piekarniku :) mniam ! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 12:23 lupus76 napisał: >> > Obiad nie, ale kolację - ruloniki z lasagne nadziewane farszem tuńczykowo- > pieczarkowym i zapiekane w piekarniku :) mniam ! Ty gotujesz czy Twoja lepsza polowa ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 12:55 iberia.pl napisała: > lupus76 napisał: > > >> > > Obiad nie, ale kolację - ruloniki z lasagne nadziewane farszem tuńczykowo > - > > pieczarkowym i zapiekane w piekarniku :) mniam ! > > Ty gotujesz czy Twoja lepsza polowa ? :-) > > Nie mieszkam razem z lepsza połową, ergo.... a jak jestem u Niej - ja gotuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 13:47 zrobie gulasz z wieprzowiny, sałatka plus rzodkiewka ze smietana i pieczone ziemniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: Co dzis gotujecie na obiad ? 06.08.07, 14:00 alez juz jestem glodna jeszcze te Wasze pomysly na obiad mniam mniam .............. chyba stąd ucieknę Odpowiedz Link Zgłoś