Dodaj do ulubionych

a olinka_z_olinkowa

27.06.03, 18:45
to ofiaralosu primo voto
jeszcze mam was rozgryzc???
Obserwuj wątek
    • anahella Re: a olinka_z_olinkowa 27.06.03, 18:52
      sexi_teen napisała:

> to ofiaralosu primo voto
      > jeszcze mam was rozgryzc???

Phi, o tym to przeciez wszyscy wiedza - jest watek ze
      swiadectwem jej przepoczwarzenia sie z kokonu w motylka :P
    • olinka_z_olinkowa Re: a olinka_z_olinkowa 27.06.03, 18:52
      Do niczego się nie przyznaję ;)))

Wszystkiego się wyprę!! :)))

• p.a.d.a.l.c.o.w.a ??????????? a JA ???????????? 27.06.03, 19:07
      napisz mi takze - kim ja byłam a najlepiej także - kim będę- bo mam w zanadrzu
      (zanadżu?) trafną w/g mnie odpowiedź. sen ju from dze montain.
      • weihaiwei Oto TY!!!!!!!! 27.06.03, 22:52
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=5976034&a=6016899
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=395&w=3589804 (tutaj
        jako niejaka siteczko)
        Jak znaje wszystkie linki to dowiesz się kim jeszcze byłaś ;-)
        • weihaiwei Re: Oto TY!!!!!!!! 27.06.03, 22:57
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
          f=16&w=6286951&a=6286951&v=2&strona=0 Ciekawa postać ta padalcowa...tzn
          lashana...tzn mysza...tzn siteczko...zresztą sympatyczny IP :)
          • Gość: padalcowa Nigdy nie byłam ani myszą ani siteczkiem IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 27.06.03, 23:08
            Próbuj dalej...go, kanada,go.

weihaiwei napisała:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
            > f=16&w=6286951&a=6286951&v=2&strona=0 Ciekawa postać ta padalcowa...tzn
            > lashana...tzn mysza...tzn siteczko...zresztą sympatyczny IP :)
            • weihaiwei Re: Nigdy nie byłam ani myszą ani siteczkiem 27.06.03, 23:34
              Czyli IP acn.pl/10.71.7 w tych 3 przypadkach to jedynie zbieżność?
              • weihaiwei Pomyłka 27.06.03, 23:37
                Czyli IP acn.pl/10.72.7 w tych 3 przypadkach to jedynie zbieżność?
                • lashana Re: Pomyłka 01.07.03, 01:01
                  Teraz jestem Lashana, poprzednio byłam Mysza, zresztą o zmianie nicka
                  powiadomiłam na forum. Pozostałych nigdy nie używałam. A acn ma pewnie cały
                  Natolin z Aster City.
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Nigdy nie byłam ani myszą ani siteczkiem 27.06.03, 23:39
                weihaiwei napisała:

> Czyli IP acn.pl/10.71.7 w tych 3 przypadkach to jedynie zbieżność?
                Najwidoczniej TAK. Nie znam się na tym, ale powtarzam: NIGDY nie miałam
                wymienionych przez Ciebie nicków.
                • anahella Re: Nigdy nie byłam ani myszą ani siteczkiem 27.06.03, 23:51
                  p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> weihaiwei napisała:
                  >
                  > > Czyli IP acn.pl/10.71.7 w tych 3 przypadkach to jedynie zbieżność?
                  > Najwidoczniej TAK. Nie znam się na tym, ale powtarzam: NIGDY nie miałam
                  > wymienionych przez Ciebie nicków.

Adres, z ktorego sie pisze bez zalogowania to raczej poszlaka niz dowod. Kiedys
                  przuwazylam ze nasz ulubieniec z Gdyni (ten od wytryskow i robakow w dolnych
                  strefach przewodu pokarmowego) pisal z domeny, ktora jest i u mnie. Czyzbym
                  byla PIotrusiem poszukiwaczem? ;)
        • branca28 największe PUDŁO! hehehe,ale czekam na genialną s 27.06.03, 22:58
          Strzeliła waszmość w pudło !!! jednak wierzę w sex'owna teen-kę i dla nie
          zachowam swą juz przygotowaną odpowiedź. ŻYGNAM.żyg-żyg

weihaiwei napisała:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=5976034&a=6016899
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=395&w=3589804 (tutaj
          > jako niejaka siteczko)
          > Jak znaje wszystkie linki to dowiesz się kim jeszcze byłaś ;-)
          • weihaiwei Re: największe PUDŁO! hehehe,ale czekam na genia 28.06.03, 19:23
            Kolejny nik padalcowej vel Lashana?
            • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:największe PUDŁO! hehehe,ale czekam na genia... 28.06.03, 20:07
              ...lną sexi_teen vel kablośledź. DODAM JESZCZE, ZE NIGDY NIE BYŁAM LASHANA.Mam
              jak dotąd 4 nicki, w tym trzy logowane / na rzecz innych forów Gazety Wyborcz./,
              oraz jeden nielogowany- a ów nielogowany to na forum "GW-Dom". Podałam powyższe
              aby ułatwić wszystkim kablośledziom. pozostaje z szacunkiem, p.a.d.a.l.c.o.w.a

weihaiwei napisała:

> Kolejny nik padalcowej vel Lashana?
              • lashana Re:największe PUDŁO! hehehe,ale czekam na genia.. 01.07.03, 01:12
                A mnie zaczyna intrygować kto to ma taką manię prześladowczą.
                W dodatku chyba uważa, że na całym Natolinie mieszka jedna osoba :))), bo acn
                to Aster City :))))
                • anahella Re:największe PUDŁO! hehehe,ale czekam na genia.. 01.07.03, 01:26
                  lashana napisała:

> A mnie zaczyna intrygować kto to ma taką manię prześladowczą.
                  > W dodatku chyba uważa, że na całym Natolinie mieszka jedna osoba :))), bo acn
                  > to Aster City :))))

Ta jedna osoba mieszka w wielu dzielnicach Wawy, bo acn jest prawie wszedzie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka