wiarusik 19.08.07, 11:15 Wypisywać się,kto lubi swingować? >;) P.S Jeśli już to robicie,to nie bądźcie żyły i zaproście mnie na jakąś orgietkę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw994 Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:22 Weź sobie zadzwoń do jakiejś panienki na telefon, to ci ulży. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:25 Ale ja nie chcę stękania do słuchawki,tylko właśnie coś takiego;) Zróbmy forumową orgię!:) Pomyśl-ludziki,które znają się tylko z literek,spotykają się i porządnie poznają;D Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:29 Wolę prawdziwy seks. Taki dla dorosłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:33 Ale to jest prawdziwy sex,jesteśmy dorośli i może być fajnie;) Zróbmy spotkanie forumowe,tylko że wzbogacone o sex:) Wynajmijmy jakąś willę lub chodźmy do klubu swingers;)) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:35 Zrób sobie dobrze sam. Może ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:38 Wiem że się wahasz;) Zastanów się-przyjemność,albo pisanie smutów tutaj aż do emerytury:\ Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:32 wiarusik napisał: > spotykają się i > porządnie poznają;D Nawet dogłębnie... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:32 czy Ty masz tak narąbane w bańce czy jaja sobie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:36 Myślałem na poważnie;) Pomysl,jak później fajnie by się nam pisało:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:37 z nieskrywaną dumą oświadczam, że z Tobą nigdy mi się nie będzie fajnie pisało. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:40 Weś Wiarusik przestań denerwować dziewczyny. Jest niedziela rano. Czterej pancerni sie własnie skończyli a Ty tutaj takie tematy... Lepiej wymysl co mam na śnaidanie zrobić jakmam tylko herbate i cukier. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:44 No i po mszy oczywiście;) Ja sobie chyba podgrzeję mrożoną pizzę;) Ale poważnie-nad forumowym fiku-miku trzeba będzie się zastanowić;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:46 Rany boskie - WEŹ a nie WEŚ (jest mi strasznie głupio) to ta wczesna pora i ziewanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:48 Może uda się nam zaprosić nawet forumową opiekunkę?;D Wtedy wątki nie będą tak przenoszone lub kasowane;] Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:53 Marzyciel... Może jednak lepiej ta pizza... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 11:55 Pizza,albo jakiś sandwich z Papryką popity alKOHOLem?;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Swingersi-lista 19.08.07, 12:01 a ja odnalazłem 3 kostki czekolady i jedną nektarynkę. Musi wystarczyc. Przynajmniej goopich mysli po tym nie ma ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 12:06 W moim odczuciu wykazałem się interesującą inicjatywą;P No i dalej czekam na chętnych:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Swingersi-lista 19.08.07, 12:12 wiarusik napisał: > No i dalej czekam na chętnych:D Na chętnYCH???????????? ja sie Ciebie boje... na mnie nie licz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine Re: Swingersi-lista 19.08.07, 12:16 podobno w Czechach to bardzo popularne, moze tam szukaj wszelkich informacji jesli Cie to kreci czy interesi Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 12:19 W Polsce też,tyle ze się o tym nie mówi;) Ja sam mam w skrzynce telefon do babki,która organizuje swingers party w Wilanowie;) Wystarczy zapłacić 400 zł i bzykać się z innymi przybyszami do woli;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 12:23 Często to jest tak,że w każdą sobotę rodzice oddają swoje pociechy do babci lub opiekunki na noc,a sami idą do takiego ukrytego klubu swingować;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Swingersi-lista 19.08.07, 12:36 wiarusik napisał: > Wystarczy zapłacić 400 zł i bzykać się z innymi przybyszami do woli;) Za tyle to mój kumpel tez sie bzyka ile chce ale inaczej to nazywa :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Swingersi-lista 19.08.07, 12:40 on to nazywa agencją :) nawet adres mi w Poznaniu podawał kiedyś ale nie zapisałem - naprzeciw komendy gdzieś :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Swingersi-lista 19.08.07, 14:29 ufffffffff dobrze ze przeczytałam watek bo odruchowo miała się wpisać :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 14:32 Nie chcesz poswingować?;D Dzidzię oddasz babci na przechowanie,a my już sobie "pogadamy" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Swingersi-lista 19.08.07, 14:34 cha cha jasne, jak mi sie zachce to wiem gdzie Cię szukać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 14:39 Oprócz niezdecydowania forumowiczów,właśnie jest problem lokalowy;P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Swingersi-lista 19.08.07, 14:41 na łonie natury proponuję :) już wypadam z gry trol mi sie obudził, szukaj aż znajdziesz powodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Swingersi-lista 19.08.07, 16:17 Wiarusik. Masz kilka opsesji. To jedna z nich chyba. Nie wiem co Ci poradzic. Albo wyjdz z domu, zacznij sie bawic, poznawac ludzi albo moze jakas wizyta u psychologa...bez obrazy.;) Pewne tematy Cie przesladuja. Dla chcacego nic trudnego. Bez problemu znalazlbys chetna pare na trojkacik albo jakas chetna dziewczyne. Wystarczy wejsc na czat albo pojsc do jakiegos klubu. Marudzisz i marudzisz, a to wszytsko jest w zasiegu reki. Pytanie tylko czy to o czym piszesz to normalne zjawiska. Swinogwanie jest urozmaiceniem zwiazku. Pojawia sie byc moze wtedy, kiedy zaczyna byc nudno. Tymczase Ty nie jestes w zwiazku, a masz obsesje na temat swingowania. Zacznij normalnie traktowac kobiety i myslec o kobietach, a potem moze sobie jakiejsc poszukaj. Meczy Ci to, ale sam nie wiesz czego chcesz tak naprawde. Zamiast pisac pierdoly zacznij cos zmieniac, a nie tylko gdybac. Pisalam ten post z zalozeniem, ze Twoje dyrdymaly sa na serio. Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Swingersi-lista 19.08.07, 16:39 Brawo Avital! wiarusik napisał: > Wystarczy zapłacić 400 zł i bzykać się z innymi przybyszami do woli;) A nie lepiej znaleźć chętną za darmo? i za tą kasę kupić wino czy coś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 19:05 Wiesz,że to nie prawda;) Już to sobie wyjaśniliśmy(mam nadzieję)conieco na @. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Swingersi-lista 19.08.07, 19:07 Albo Ty wklepiesz sobie ignora,albo zrobię to ja względem Ciebie >;) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Poszukaj odpowiedniego forum 19.08.07, 20:31 W dziale "dla dorosłych" Jest kilka forum dla swingersów i jedno nawet organizuje spotkanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Poszukaj odpowiedniego forum 19.08.07, 20:33 Nie ucz ojca dzieci robić,dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Poszukaj odpowiedniego forum 19.08.07, 20:33 Organizują?A gdzie? >;) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: No to jak? 19.08.07, 22:41 Jakie spotkanie? Z tego, co widzę na tym forum, jesteś niewyżyty jebak-teoretyk. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: No to jak? 19.08.07, 23:20 Co cię sprowadza w me skromne progi?;) Szukasz tu czegoś?;) Jeśli masz malutki-maciupki temperamencik,to nie zrozumiesz mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś