Dodaj do ulubionych

No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia.

02.07.03, 12:00
Ciężko jest udawać kogoś innego, prawda? Nie będę Cię oficjalnie witała, bo
przecież byłaś tutaj cały czas....
Obserwuj wątek
    • Gość: skubi_jacek Re: Renato, juz lato.. IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 02.07.03, 13:01
      :-((((((
      • pajdeczka Re: Renato, juz lato.. 02.07.03, 13:13
        Gość portalu: skubi_jacek napisał(a):

> :-((((((

A Skubi-Dubi czemu się tak martwi? Też mu zalazła za skórkę?
    • spowiedniczka Re: No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia. 02.07.03, 13:20
      znowu zrobi się ślisko.
      czuwam!
    • Gość: Paula Re: No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia. IP: *.kielce.com.pl 02.07.03, 13:25
      Pajda, od jakiegos czasu czytam to forum i Twoje wypowiedzi.Jedyne co moge
      powiedziec to - Taka stara i taka glupia, Twoje zachowanie mozna porownac do
      zachowania dziecka w szkole podstawowej albo sredniej.
      • soczewica Re: No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia. 02.07.03, 13:27
        Gość portalu: Paula napisał(a):

> Pajda, od jakiegos czasu czytam to forum i Twoje wypowiedzi.Jedyne co moge
        > powiedziec to - Taka stara i taka glupia, Twoje zachowanie mozna porownac do
        > zachowania dziecka w szkole podstawowej albo sredniej.

tak? a czym są uwagi podobne do tej jaką właśnie zapodałaś?
        • Gość: Paula Re: No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia. IP: *.kielce.com.pl 02.07.03, 13:33
          a pani soczewicy juz podziekujemy bowiem wiadomosc nie byla do niej skierowana.
          Wrodzonej ciekawosci pani soczewicy nie zamierzam zaspakajac.
          • soczewica Re: No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia. 02.07.03, 13:40

> a pani soczewicy juz podziekujemy bowiem wiadomosc nie byla do niej
            skierowana.
            > Wrodzonej ciekawosci pani soczewicy nie zamierzam zaspakajac.

zasp-A-kajać się możesz sama, jeśli masz ochotę, Paulinko.
            skoro Pajdeczka ma w pracy urwanie głowy, jako delegatka pytam się ja, spec od
            brudnej roboty.
            • podomka_cioci_sabci Jesli ci sie jeszcze wyswietlam to.... 02.07.03, 13:44
              przeczytaj. Co sie do niej przypielas lazego??? Odwal sie, a swoj ciety jezyk
              wyorzystaj do innych celow, robiac komus laske.
              • pajdeczka Ja w kwestii robienia laski..... 02.07.03, 13:52
                podomka_cioci_sabci napisała:

> przeczytaj. Co sie do niej przypielas lazego??? Odwal sie, a swoj ciety
                jezyk
                > wyorzystaj do innych celow, robiac komus laske.

A kto komu tu robi laskę, bo jak na razie, same baby widzę?
              • branca28 Re: Jesli ci sie jeszcze wyswietlam to.... 02.07.03, 14:03

> przeczytaj. Co sie do niej przypielas lazego??? Odwal sie, a swoj ciety
                jezyk
                > wyorzystaj do innych celow, robiac komus laske.

płyń do swoich głuchych dzieci, podomko cioci sabci. o wiele bardziej przydasz
                się w wolontariacie - tam można popracować nad swoim charakterem. kilka lat
                pracy w hospicjum wyrobiło mój stalowy charakter, polecam każdemu.
                bo na razie dzisiaj robisz za domorosłego adwokata? to wcale się nie różnisz od
                soczewicy - tylko ona nie używa tak wielu ordynarnych słów.
                a w kwestii technicznej: mam męża, uprawiam z nim seks. kochamy się również
                oralnie. ostry język powodowałby skaleczenia - może czas znaleźć partnera i
                wypróbować to o czym tyle słyszało się w teorii?

ciepło pozdrawiam, zatroskana o poziom współczesnych szlafroków
                branca28
                • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jesli ci sie jeszcze wyswietlam to.... 02.07.03, 14:08
                  poziom szlafroków ????
                  raczej o jakość/gatunek/fason/krój/
                  a w ogóle, szlafrok/podomka to jest fuj.

branca28 napisała:

> ciepło pozdrawiam, zatroskana o poziom współczesnych szlafroków
                  > branca28
                • podomka_cioci_sabci braneczko 02.07.03, 14:10
                  branca28 napisała:

> podomka_cioci_sabci napisała:
                  >
                  > > przeczytaj. Co sie do niej przypielas lazego??? Odwal sie, a swoj ciety
                  > jezyk
                  > > wyorzystaj do innych celow, robiac komus laske.
                  >
                  > płyń do swoich głuchych dzieci, podomko cioci sabci. o wiele bardziej
                  przydasz
                  > się w wolontariacie - tam można popracować nad swoim charakterem. kilka lat
                  > pracy w hospicjum wyrobiło mój stalowy charakter, polecam każdemu.
                  > bo na razie dzisiaj robisz za domorosłego adwokata? to wcale się nie różnisz
                  od
                  >
                  > soczewicy - tylko ona nie używa tak wielu ordynarnych słów.
                  > a w kwestii technicznej: mam męża, uprawiam z nim seks. kochamy się również
                  > oralnie. ostry język powodowałby skaleczenia - może czas znaleźć partnera i
                  > wypróbować to o czym tyle słyszało się w teorii?
                  >
                  > ciepło pozdrawiam, zatroskana o poziom współczesnych szlafroków
                  > branca28
                  Dziekuje, za to jak sie o mnie matwisz. nietrzeba, naprawde nie trzeba
                  kochanie. Seksualne wojaze rowniez przezylam. Robilam to z roznymi ludzmi, ale
                  o tym nie bede trabic. Uzywam tak ordynarnych slow, bo taka juz jestem. to nie
                  jest przestepstwem, czasami cos powiedziane w chamski sposob nadaje
                  odpowiedniej wymowy niz wylozenie swoich racji w lukrowany sposob. Wiem, ze
                  jestem chamska, ale to dlatego, ze za wiele mnie zla spotkalo na tym swiecie.
                  • soczewica Re: braneczko 02.07.03, 18:21

> Dziekuje, za to jak sie o mnie matwisz. nietrzeba, naprawde nie trzeba
                    > kochanie.

nie mów do mnie kochanie, to zarezerwowane dla mojego męża.

> Seksualne wojaze rowniez przezylam. Robilam to z roznymi ludzmi, ale
                    > o tym nie bede trabic.

jest się czym chwalić... mnie tym nie zaimponujesz. dla mnie najważniejsze są
                    wartości rodzinne, a mój mąż był moim pierwszym mężczyzną.

> Uzywam tak ordynarnych slow, bo taka juz jestem.

Michał Wiśniewski też jest, jaki jest. i pół Polski się z niego śmieje.
                    powiem ci, dlaczego używasz ordynarnych słów: bo internet daje ci złudne
                    poczucie bezkarności. no i oczywiście jesteś źle wychowana (ktoś w ogóle cię
                    wychowywał?) mnie dyscyplinę i ogładę wyrobił pobyt w żeńskim liceum
                    prowadzonym przez zakonnice. też czuję się bezkarna, i mogłabym nawrzucać
                    różnym osobom, oddzielona od nich szklanym ekranem - ale nie robię tego tylko
                    dlatego, że jestem bezkarna. nie używam takich ordynarnych słów, bo wiem, że
                    nie powiedziałabym tego komuś prosto w twarz. stanęłabyś przed soczewicą,
                    pajdeczką czy kimkolwiek inym, i powiedziała mu w oczy: głupia cipo, stara
                    ruro? jasne, możesz mi tutaj odpisać, że tak, oczywiście. napisz jeśli
                    zechcesz, alen we własnym sumieniu rozważ, jak by było naprawdę.

> jestem chamska, ale to dlatego, ze za wiele mnie zla spotkalo na tym swiecie.

wybacz, ale to głupota. czy ci, którzy przeszli piekło Oświęcimia, wojny w
                    Wietnamie czy w Iraku od razu powinni stawać się gorsi niż są? bo przecież
                    wiele zła ich spotklało na tym świecie. n'est-ce pas?

z ciepłym pozdrowieniem
                    branca28
            • Gość: Paula Re: No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia. IP: *.kielce.com.pl 02.07.03, 14:18
              pani soczewico, wyrazilam moja opinie, ze pajdy zachowanie (tj. szpiegowanie,
              udowadnianie za wszelka cene swojej racji itp) jest dziecinne. Takie zachowanie
              nie przystoi doroslej i dojrzalej kobiecie.To wszystko.Nerka
              • pajdeczka Nerka - poszukiwany dawca?! 02.07.03, 14:32

> pani soczewico, wyrazilam moja opinie, ze pajdy zachowanie (tj. szpiegowanie,
                > udowadnianie za wszelka cene swojej racji itp) jest dziecinne. Takie
                zachowanie
                >
                > nie przystoi doroslej i dojrzalej kobiecie.To wszystko.Nerka
                • mamoniowa0 Re: Nerka - poszukiwany dawca?! 02.07.03, 14:35
                  Ale wątek o podrobach już jest? Z nerek robie pyszne cynadreki dla Mamonia.
          • pajdeczka Do tępego scyzoryka z Kielc. 02.07.03, 13:50

> a pani soczewicy juz podziekujemy bowiem wiadomosc nie byla do niej
            skierowana.
            > Wrodzonej ciekawosci pani soczewicy nie zamierzam zaspakajac.

U Was w Kielcach macie kiepskich polonistów. Piszemy: "zaspokajać".
            • Gość: Paula Re: Do tępego scyzoryka z Kielc. IP: *.kielce.com.pl 02.07.03, 14:28
              pajdeczka napisała:

> U Was w Kielcach macie kiepskich polonistów. Piszemy: "zaspokajać".

Tak, zgadza sie, w Kielcach mamy kiepskich polonistow. Zadowolona?
              Szkoda,ze ty masz tak maly rozumek,ze tylko bluzgi potrafisz napisac.
              Takiej starej babie jak ty to juz nie wypada.
              • pajdeczka Re: Do tępego scyzoryka z Kielc. 02.07.03, 14:31

> pajdeczka napisała:
                >
                > > U Was w Kielcach macie kiepskich polonistów. Piszemy: "zaspokajać".
                >
                > Tak, zgadza sie, w Kielcach mamy kiepskich polonistow. Zadowolona?
                > Szkoda,ze ty masz tak maly rozumek,ze tylko bluzgi potrafisz napisac.
                > Takiej starej babie jak ty to juz nie wypada.

Ale co? Bo słyszałam.że niektórym starym kobietom wypada macica, ale to u
                wieloródek. Wyluzuj Paula, bo się szybko zestarzejesz i żaden facet cię nie
                zechce.
                • Gość: Paula Re: Do tępego scyzoryka z Kielc. IP: *.kielce.com.pl 02.07.03, 14:37
                  pajdeczka napisała:

> Ale co? Bo słyszałam.że niektórym starym kobietom wypada macica, ale to u
                  > wieloródek. Wyluzuj Paula, bo się szybko zestarzejesz i żaden facet cię nie
                  > zechce.

I bede zyc dalej. Uspokoj sie troche kobieto i to nie tylko ze wzgledu na
                  zmarszczki i zestarzenie.
                  • pajdeczka Re: Do tępego scyzoryka z Kielc. 02.07.03, 14:41

> pajdeczka napisała:
                    >
                    > > Ale co? Bo słyszałam.że niektórym starym kobietom wypada macica, ale to u
                    > > wieloródek. Wyluzuj Paula, bo się szybko zestarzejesz i żaden facet cię ni
                    > e
                    > > zechce.
                    >
                    > I bede zyc dalej. Uspokoj sie troche kobieto i to nie tylko ze wzgledu na
                    > zmarszczki i zestarzenie.

Rozglądam się i nie widzę nikogo , z Twojego opisu. Szkoda, że nie mogę ci
                    przesłać zdjęcia mojego. Pękłabyś z zazdrości. Ostatnio nawet sprzedano mi
                    bilet ullgowy dla studentów na koncert, i nie pytano o legitymację. Zanim się
                    zorientowałam, o co chodzi, już byłam na koncercie. Tak, tak! Mam to w genach
                    dlatego złość mi nie zaszkodzi:)))).
                    • Gość: Paula Re: Do tępego scyzoryka z Kielc. IP: *.kielce.com.pl 02.07.03, 14:55
                      pajdeczka napisała:

> Gość portalu: Paula napisał(a):
                      >
                      > Rozglądam się i nie widzę nikogo , z Twojego opisu. Szkoda, że nie mogę ci
                      > przesłać zdjęcia mojego. Pękłabyś z zazdrości. Ostatnio nawet sprzedano mi
                      > bilet ullgowy dla studentów na koncert, i nie pytano o legitymację. Zanim się
                      > zorientowałam, o co chodzi, już byłam na koncercie. Tak, tak! Mam to w genach
                      > dlatego złość mi nie zaszkodzi:)))).

O!szzzz Ty pieknisiu! Toż to cie tylko na wybory Miss Seniorek wyslac!
                      Pajda na Miss - seniorek! na marginesie,gratuluje koncertu, to mogly byc juz
                      ostatnie podrygi.Nerka seniorka.
                      • pajdeczka Re: Do tępego scyzoryka z Kielc. 02.07.03, 14:57

>
                        > O!szzzz Ty pieknisiu! Toż to cie tylko na wybory Miss Seniorek wyslac!
                        > Pajda na Miss - seniorek! na marginesie,gratuluje koncertu, to mogly byc juz
                        > ostatnie podrygi.Nerka seniorka.

Koncert odzywał się na siedząco. A żeby Cię kompletnie dobić chodzę na koncerty
                        do filharmonii.
                        • Gość: Paula Re: Do tępego scyzoryka z Kielc. IP: *.kielce.com.pl 02.07.03, 15:21
                          pajdeczka napisała:

> Koncert odzywał się na siedząco. A żeby Cię kompletnie dobić chodzę na
                          koncerty do filharmonii.

Pajdka, kompletnie mnie dobilas! jakbym byla zlosliwa tak jak ty, to
                          zwrocilabym ci uwage na pisownie - odbywal nie odzywal? ale bledy w pisowni
                          mnie nie raza. Ot, ludzka rzecz sie pomylic.Nerka madralo.
                          • pajdeczka Re: Do tępego scyzoryka z Kielc. 02.07.03, 15:30

> ci uwage na pisownie - odbywal nie odzywal? ale bledy w pisowni
                            > mnie nie raza. Ot, ludzka rzecz sie pomylic.Nerka madralo.

Wiesz co, Ty fajna jesteś, taka nie napastliwa. Zaraz wiadomo, że podobna krew
                            w nas płynie, tylko moja kielecka wymieszana z kociewską:))))))
                      • pajdeczka Oczywiście koncert się odbywa nie odzywa n/t 02.07.03, 14:58

> O!szzzz Ty pieknisiu! Toż to cie tylko na wybory Miss Seniorek wyslac!
                        > Pajda na Miss - seniorek! na marginesie,gratuluje koncertu, to mogly byc juz
                        > ostatnie podrygi.Nerka seniorka.
                • mamoniowa0 Re: Do tępego scyzoryka z Kielc. 02.07.03, 14:37
                  O sobie wypraszam, mój mąż inżynier spod Kielc jest. A w łóżku ostry, że ho, ho!
                  Niejeden rodowity warszawiak by pozazdroscił.
      • pajdeczka Re: No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia. 02.07.03, 13:48

> Pajda, od jakiegos czasu czytam to forum i Twoje wypowiedzi.Jedyne co moge
        > powiedziec to - Taka stara i taka glupia, Twoje zachowanie mozna porownac do
        > zachowania dziecka w szkole podstawowej albo sredniej.

Dzięki Paula za słowa krytyki i żeby Ci udowodnić, że jest akurat odwrotnie,
        nie skomentuję tego w sobie tylko charakterystyczny sposób.
        Aha, jak będziesz miała tyle lat, co ja, to będziesz starą, roztytą prukwą.
        A mnie się jeszcze chce tańczyć przy muzyce Eminema.
        • soczewica Re: No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia. 02.07.03, 13:52
          pajdeczka napisała:

> A mnie się jeszcze chce tańczyć przy muzyce Eminema.

dis luks lajk e dźab for mi, soł ewrybady, dżast foloł mi! :)
          i Paydeczka prowadzi wenża! :))))))))))))
        • Gość: Paula Re: No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia. IP: *.kielce.com.pl 02.07.03, 14:25
          A skad wiesz ile mam lat? Moze wiecej niz ty? nie mam nic przeciwko roztytym
          prukwa.Jesli taka bede to bedziemy tak samo wygladac! bardzo sie ciesze ale nie
          o tym mowa.Chcialam wyrazic moja opinie,ze twoje zachowanie nie przystoi
          dojrzalej kobiecie.Nie musisz tego komentowac, gdyz nie wyrazalam takiej prosby.
          • pajdeczka A mimo to skomentuję, bo taka już jestem 02.07.03, 14:28

> A skad wiesz ile mam lat? Moze wiecej niz ty? nie mam nic przeciwko roztytym
            > prukwa.Jesli taka bede to bedziemy tak samo wygladac! bardzo sie ciesze ale
            nie> o tym mowa.Chcialam wyrazic moja opinie,ze twoje zachowanie nie przystoi
            > dojrzalej kobiecie.Nie musisz tego komentowac, gdyz nie wyrazalam takiej
            prosby

Ale się teraz ośmieszasz na FK! Chociaż nie, pochodzisz z prowincji, a na
            prowincji trzeba się w pewnym wieku odpowiednio zachowywać.
            Zaręczam Ci, że zachowuję sie w realu w myśl japońskiego powiedzenia: "jeśli
            jesteś w domu, zachowuj się tak, jakbyś był wśród gości, wśród gości zachowuj
            się tak, jak w domu".
            • podomka_cioci_sabci Re: A mimo to skomentuję, bo taka już jestem 02.07.03, 14:40
              pajdeczka napisała:

> Gość portalu: Paula napisał(a):
              >
              > > A skad wiesz ile mam lat? Moze wiecej niz ty? nie mam nic przeciwko roztyt
              > ym
              > > prukwa.Jesli taka bede to bedziemy tak samo wygladac! bardzo sie ciesze al
              > e
              > nie> o tym mowa.Chcialam wyrazic moja opinie,ze twoje zachowanie nie przysto
              > i
              > > dojrzalej kobiecie.Nie musisz tego komentowac, gdyz nie wyrazalam takiej
              > prosby
              >
              > Ale się teraz ośmieszasz na FK! Chociaż nie, pochodzisz z prowincji, a na
              > prowincji trzeba się w pewnym wieku odpowiednio zachowywać.
              > Zaręczam Ci, że zachowuję sie w realu w myśl japońskiego powiedzenia: "jeśli
              > jesteś w domu, zachowuj się tak, jakbyś był wśród gości, wśród gości
              zachowuj
              > się tak, jak w domu".
              Z jakiej prowincji??? Kielce to prowincja?? Chyba z geografii nie bylas
              najlepsza.....A nawet, niech bedzie ze wsi. Bedzie kims gorszym??Chyba nigdy
              nie bylas za miastem. Troche przesadzilas pajdo. Ludzie na wsi, nie maja
              internetu,takiego zalewu informacji, ale ciezko pracuja, dupa im nie tyje,
              faceci dobrzy sa wseksie, chociarz tym bardzo konwencjonalnym.
              • pajdeczka Re: A mimo to skomentuję, bo taka już jestem 02.07.03, 14:51

Kielce to prowincja?? Chyba z geografii nie bylas
                > najlepsza.....A nawet, niech bedzie ze wsi. Bedzie kims gorszym??Chyba nigdy
                > nie bylas za miastem. Troche przesadzilas pajdo. Ludzie na wsi, nie maja
                > internetu,takiego zalewu informacji, ale ciezko pracuja, dupa im nie tyje,
                > faceci dobrzy sa wseksie, chociarz tym bardzo konwencjonalnym.

Z geografii, spoko, 5tka. Nie jestem ze stolicy, a mimo to w TV słyszę, że
                mieszkam na prowincji i się nie obrażam. Myślę więc, że nie obraziłam Pauli,
                zresztą nie dala tego odczuć. Co do reszty to wolę seks niekonwencjonalny.
                • Gość: Paula Re: A mimo to skomentuję, bo taka już jestem IP: *.kielce.com.pl 02.07.03, 15:05
                  pajdeczka napisała:

> Z geografii, spoko, 5tka. Nie jestem ze stolicy, a mimo to w TV słyszę, że
                  > mieszkam na prowincji i się nie obrażam. Myślę więc, że nie obraziłam Pauli,
                  > zresztą nie dala tego odczuć. Co do reszty to wolę seks niekonwencjonalny.

hehehe przyganial garnek garnkowi....sama jest z prowincji a puszy sie jak pani
                  co najmniej z new yorka. Prowincja rules! Kielce rules! Pajdka, przyjedz do nas
                  na prowincje, fajnych chlopakow tu mamy, kolezanki z forum to potwierdza.
                  ----------------------------------------
                  Wszyscy jestesmy tacy sami, a jakby inni. -Krzysiu KASA Kasowski
                  • pajdeczka Re: A mimo to skomentuję, bo taka już jestem 02.07.03, 15:21
                    >
                    > na prowincje, fajnych chlopakow tu mamy, kolezanki z forum to potwierdza.

Moja cała rodzina z kieleckiego pochodzi, dlatego ci dogryzam, he,he
                    I rodzina męża też ma tam rodowód. Jego nawet bardziej, bo oboje rodzice się
                    tam urodzili, a u mnie tylko mama. Nawet czasami tam jeżdzimy, konkretnie koło
                    Staszowa.

> ----------------------------------------
                    > Wszyscy jestesmy tacy sami, a jakby inni. -Krzysiu KASA Kasowski
            • Gość: Paula Re: A mimo to skomentuję, bo taka już jestem IP: *.kielce.com.pl 02.07.03, 14:46
              pajdeczka napisała:

> Ale się teraz ośmieszasz na FK! Chociaż nie, pochodzisz z prowincji, a na
              > prowincji trzeba się w pewnym wieku odpowiednio zachowywać.

Mam inne zdanie na ten temat. Nie pochodze z prowicji a jesli nawet to
              provincya rules! Na prowincji tez ludzie mieszkaja, nie?
              Z prowincji to jacys gorsi? inni?

----------------------------------------
              Wszyscy jestesmy tacy sami, a jakby inni. -Krzysiu KASA Kasowski
    • pajdeczka Przyczajony tygrys, ukryty smok 02.07.03, 13:56
      A rzeczona nabrała wody w usta. Udaje, że jej nie ma. Schowała się w krzakach
      cała, aliści coś jest wystaje spod liści.
      • Gość: renia Re: Przyczajony tygrys, ukryty smok IP: *.ath.spark.net.gr 02.07.03, 13:58
        pajdeczka napisała:

> A rzeczona nabrała wody w usta. Udaje, że jej nie ma. Schowała się w
        krzakach
        > cała, aliści coś jest wystaje spod liści.

Pajdeczka nie mow, ze sie za mna stesknilas. Mimo wszystko mam troche
        obowiazkow nie moge caly czas siedziec na forum.
        • pajdeczka Mało inteligentna odpowiedź 02.07.03, 14:07
          Gość portalu: renia napisał(a):

> pajdeczka napisała:
          >
          > > A rzeczona nabrała wody w usta. Udaje, że jej nie ma. Schowała się w
          > krzakach
          > > cała, aliści coś jest wystaje spod liści.
          >
          > Pajdeczka nie mow, ze sie za mna stesknilas. Mimo wszystko mam troche
          > obowiazkow nie moge caly czas siedziec na forum.

Nie więcej i nie mniej ode mnie. Chyba nie sądzisz, że Ci uwierzymy, że Cię
          tutaj przez 2 mce nie było ciałem? Gdybym Cię w miarę dobrze nie poznała to
          dałabym się nabrać.
          • Gość: renia Re: Mało inteligentna odpowiedź IP: *.ath.spark.net.gr 02.07.03, 14:16
            pajdeczka napisała:

> Gość portalu: renia napisał(a):
            >
            > > pajdeczka napisała:
            > >
            > > > A rzeczona nabrała wody w usta. Udaje, że jej nie ma. Schowała się w
            > > krzakach
            > > > cała, aliści coś jest wystaje spod liści.
            > >
            > > Pajdeczka nie mow, ze sie za mna stesknilas. Mimo wszystko mam troche
            > > obowiazkow nie moge caly czas siedziec na forum.
            >
            > Nie więcej i nie mniej ode mnie. Chyba nie sądzisz, że Ci uwierzymy, że Cię
            > tutaj przez 2 mce nie było ciałem? Gdybym Cię w miarę dobrze nie poznała to
            > dałabym się nabrać.

Mowilam akurat o tym, ze mnie nie bylo tutaj od momentu zalozenia tego watku
            przez Ciebie do teraz. Jesli chodzi o dwa miesiace to czy ja kaze Ci w
            cokolwiek wierzyc? Chyba nie musze Ci sie rozliczac ze swojego czasu?
            • pajdeczka Re: Mało inteligentna odpowiedź 02.07.03, 14:21

> akurat o tym, ze mnie nie bylo tutaj od momentu zalozenia tego watku
              > przez Ciebie do teraz. Jesli chodzi o dwa miesiace to czy ja kaze Ci w
              > cokolwiek wierzyc? Chyba nie musze Ci sie rozliczac ze swojego czasu?

A czy ja Ci się każe rozliczać? Po prostu gdzieś nam się zawieruszyła Wiktoria
              i jej szukamy.
              • wiktoria21 Re: Mało inteligentna odpowiedź 02.07.03, 14:28
                pajdeczka napisała:

> A czy ja Ci się każe rozliczać? Po prostu gdzieś nam się zawieruszyła
                Wiktoria
                > i jej szukamy.

szukamy???a kto mnie szuka konkretnie?ktoś się za mną stęsknił?????
                • Gość: renia Re: Mało inteligentna odpowiedź IP: *.ath.spark.net.gr 02.07.03, 14:30
                  wiktoria21 napisała:

>
                  > szukamy???a kto mnie szuka konkretnie?ktoś się za mną stęsknił?????

Najwyrazniej Pajdeczka z "dziewczynami" teskni za Toba.
              • Gość: renia Re: Mało inteligentna odpowiedź IP: *.ath.spark.net.gr 02.07.03, 14:28
                pajdeczka napisała:

>
                > > akurat o tym, ze mnie nie bylo tutaj od momentu zalozenia tego watku
                > > przez Ciebie do teraz. Jesli chodzi o dwa miesiace to czy ja kaze Ci w
                > > cokolwiek wierzyc? Chyba nie musze Ci sie rozliczac ze swojego czasu?
                >
                > A czy ja Ci się każe rozliczać? Po prostu gdzieś nam się zawieruszyła
                Wiktoria
                > i jej szukamy.

Oj Pajdeczko, Pajdeczko ;))))))).
                • pajdeczka Re: Mało inteligentna odpowiedź 02.07.03, 14:30

>
                  >
                  > Oj Pajdeczko, Pajdeczko ;))))))).

Przelogowanie trwa kilkanaście sekund, napisanie zdań i wysłanie ok. 30,
                  wystarczy więc minuta na dwa wpisy.
                  • Gość: renia Re: Mało inteligentna odpowiedź IP: *.ath.spark.net.gr 02.07.03, 14:33
                    pajdeczka napisała:

>
                    > >
                    > >
                    > > Oj Pajdeczko, Pajdeczko ;))))))).
                    >
                    > Przelogowanie trwa kilkanaście sekund, napisanie zdań i wysłanie ok. 30,
                    > wystarczy więc minuta na dwa wpisy.
                    Widac masz wprawe ;)

Jestes niesamowita. Sherlock Holmes przy Tobie to chlopaczek do biegania po
                    piwo. :)))
    • Gość: renia Re: No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia. IP: *.ath.spark.net.gr 02.07.03, 13:56
      pajdeczka napisała:

> Ciężko jest udawać kogoś innego, prawda?
      Prawda. ;)))

> Nie będę Cię oficjalnie witała,

Ale nieoficjalnie to chlebem i sola? CZy czarna polewka?

bo
      > przecież byłaś tutaj cały czas....

Nie caly, polowe czasu spedzilam na wyspach z dala od cywilajzejszyn.
      • pajdeczka Re: No wreszcie Reniu wyszlaś z ukrycia. 02.07.03, 14:10

>
        > Nie caly, polowe czasu spedzilam na wyspach z dala od cywilajzejszyn.

Tiaa, słyszałam, o takiej, co podobno wybrała się na Marsa. Każdy jeździ tam,
        gdzie lubi....
    • wiktoria21 Re: No wreszcie czarownice przyznajcie się 02.07.03, 14:45
      pajdeczka napisała:

> Ciężko jest udawać kogoś innego, prawda? Nie będę Cię oficjalnie witała, bo
      > przecież byłaś tutaj cały czas....

odezwała sie ta,co zawsze pisze pod jednym nickiem,a to,że czarownice
      z 'pajdokracji'pisza pod nickami:branca28,dziarski,mamoniowa i romanowa to taki
      mały szczegół.
      • pajdeczka Re: No wreszcie czarownice przyznajcie się 02.07.03, 14:53
        wiktoria21 napisała:

> pajdeczka napisała:
        >
        > > Ciężko jest udawać kogoś innego, prawda? Nie będę Cię oficjalnie witała, b
        > o
        > > przecież byłaś tutaj cały czas....
        >
        > odezwała sie ta,co zawsze pisze pod jednym nickiem,a to,że czarownice
        > z 'pajdokracji'pisza pod nickami:branca28,dziarski,mamoniowa i romanowa to
        taki
        >
        > mały szczegół.

ALe nie odchodziły stąd obrażone, żeby zaraz wrócić, jak tchórze, pod innym
        nickiem, tylko sobie piszą dla jaj.
        • wiktoria21 Re: No wreszcie czarownice przyznajcie się 02.07.03, 14:58
          pajdeczka napisała:

> ALe nie odchodziły stąd obrażone, żeby zaraz wrócić, jak tchórze, pod innym
          > nickiem, tylko sobie piszą dla jaj.

masz na to dowody,ze Renia się tu w ogóle pojawiała,i jeszcze na dodatek
          uważasz,że pod innym nickiem?Udowodnij to!
          • Gość: renia Re: No wreszcie czarownice przyznajcie się IP: *.ath.spark.net.gr 02.07.03, 15:01
            Wiktoria dziewcze drogie daruj sobie nie potrzebuje adwokatki. Smieszne
            jestescie obie z tym swoim sledztwem.
            • wiktoria21 Re: No wreszcie czarownice przyznajcie się 02.07.03, 15:15

> Wiktoria dziewcze drogie daruj sobie nie potrzebuje adwokatki. Smieszne
              > jestescie obie z tym swoim sledztwem.

ale ja nie prowadzę żadnego śledztwa tylko ta pajda ma jakieś urojenia i
              wymyśla brednie,a Ty mi nie będziesz mówić co mam robić,kuro domowa
              • Gość: renia Re: No wreszcie czarownice przyznajcie się IP: *.ath.spark.net.gr 02.07.03, 15:18
                Jak bede chciala to bede Ci mowic co masz robic, smarkulo. Inna sprawa, ze nie
                posluchasz dobrej rady bos glupiutka jeszcze.
                • pajdeczka Re: No wreszcie czarownice przyznajcie się 02.07.03, 15:22

> Jak bede chciala to bede Ci mowic co masz robic, smarkulo. Inna sprawa, ze
                  nie
                  > posluchasz dobrej rady bos glupiutka jeszcze.

Renia, już większej idiotki z siebie zrobić nie możesz. Idę do dziewczyn na
                  Pajdokrację, niech poczytają,jak sama się opierniczasz.
                  • Gość: renia Re: No wreszcie czarownice przyznajcie się IP: *.ath.spark.net.gr 02.07.03, 15:26
                    Pajdeczko idz do dziewczyn. Jak sie w cos mocno uwierzy to przeciez nie ma
                    sposobu, zeby przekonac, ze jest inaczej. I nie zamierzam. Mnie tez do paru
                    rzeczy nikt nie przekona. Ale pomysl - gdyby tak okazalo sie, ze sie mylisz?
                    To kto zrobi z siebie idiotke?
                • wiktoria21 Re: No wreszcie czarownice przyznajcie się 02.07.03, 15:34

> Jak bede chciala to bede Ci mowic co masz robic, smarkulo. Inna sprawa, ze
                  nie
                  > posluchasz dobrej rady bos glupiutka jeszcze.

a Ty mądra,co?
      • Gość: renia Re: No wreszcie czarownice przyznajcie się IP: *.example.net / 192.168.15.* 02.07.03, 15:05
        znacze sie tez renia - macie racje
        • pajdeczka Re: No wreszcie czarownice przyznajcie się 02.07.03, 15:25

> znacze sie tez renia - macie racje

Aleś tępa. Renia ma w adresie na końcu "gr" czyli Grecja.
          • Gość: palma del rio do pauli o bezsensownej pajdzie... IP: *.acn.waw.pl 02.07.03, 20:16
            Już pisalam ,że ta osoba to dno tego forum, Ciebie też się czepia o ortografię
            a sama napisała "z poważaniem" przez "RZ"!!! Masz pojęcie?? To paskudne ,
            zakompleksione babsko, które trzeba ignorować, bo nie warto się z tym czymś
            wdawać w wymianę postów... Pozdrawiam serdecznie Paulo:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka