naga_bron 26.08.07, 20:59 moze mi ktos wytlumaczyc fenomen watku "wracanie do siebie" ?? jak to sie dzieje ze ma on prawie 2000 wpisow??? przeciez nie ma tam nic kontrowersyjnego ani niespotykanego..watek jakich wiele ..a jednak.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia277 Re: fenomen watku.... 26.08.07, 21:02 Moze po prostu tak wielu ludzi zna ten"problem" od kuchni i ma ochote podzielic sie swoimi przezyciami i opiniami na ten wlasnie temat.Dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: fenomen watku.... 26.08.07, 21:03 czy jego czasem nie nakręcają Wiarusik i Awital :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: fenomen watku.... 26.08.07, 21:04 pewnie w środku przetoczyło sie kilka innych, jak zwykle tematów Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: fenomen watku.... 26.08.07, 21:07 no pewnei jak zwykle kółeczko wzajemnej adoracji Odpowiedz Link Zgłoś
elphina Re: fenomen watku.... 26.08.07, 21:14 Przeczytałam właściwie cały szukając kiedyś właśnie tego fenomenu...Nie ma go faktycznie. Jest tam sympatycznie, dziewczyny (i nie tylko) się wspierają w "nie pisz, nie dzwoń, zapomnij faceta" bo on cię nie chce. Autorka wątku również cały czas się udziela i na podstawie jej wpisów widoczna jest wielka zmiana z dziewczyny cierpiącej i upokarzającej się przed facetem w wesołą, pewną siebie itp. Miałam też taki okres w życiu miesiąc temu, że udzieliłam kilku postów w tym temacie..Ważne, że im naprawdę pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: fenomen watku.... 26.08.07, 21:28 nie czytalam tego wątku, bo jak tylko zobaczyłam "nie pisz, nie dzwoń, zapomnij faceta" to zamknęłam okienko właśnie dlatego ze niedawno też przez to przechodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: fenomen watku.... 27.08.07, 10:38 naga_bron napisała: > moze mi ktos wytlumaczyc fenomen watku "wracanie do siebie" ?? jak to sie > dzieje ze ma on prawie 2000 wpisow??? przeciez nie ma tam nic kontrowersyjnego > ani niespotykanego..watek jakich wiele ..a jednak.... Taki życiowy jest. Każdy z tych porad przynajmnie raz w miesiacu korzysta... Odpowiedz Link Zgłoś