Dodaj do ulubionych

Polki Włoszki

05.04.07, 17:40
czy są tu jakieś??smile
Obserwuj wątek
    • azja1974 Re: Polki Włoszki 07.04.07, 21:08
      jesli chodzi ci o polki we wloszech, to owszem, sa. ja jestem sztuk 1, w
      mediolanie, a w zasadzie obok. a ty skad piszesz?
      • kaszka13 Re: Polki Włoszki 08.04.07, 00:31
        a moze byc taka co byla we Wloszech dlugo, ale juz nie jest? mieszkalam w
        Turynie smile
        • kociaszek Re: Polki Włoszki 08.04.07, 11:45
          tez mieszkalam, w Triescie 5 lat!
          Cucciolo jest z Rzymu o ile pamietam...zajrzy do listy obecnosci, tam wyszczegolnione, kta skad klika wink)
          • asica74 Re: Polki Włoszki 10.04.07, 23:46
            i Pulzara jest z Wloch. Ale obecnie jest w podziemiu smile
            • pulzara Ujawniam sie.. 12.04.07, 11:04
              ..i pozdrawiam z Turynu smile)))
    • cuciolo Re: Polki Włoszki 11.04.07, 10:05
      Tak jestem w rzymie
      polecam tez forum wloskie tam na pewno znajdziesz dusze z italii
      pozdr
      anka
      • azja1974 Re: Polki Włoszki 13.04.07, 08:05
        a jakie forum wloskie, cucciolo? na gazecie?
        • cuciolo Re: Polki Włoszki 13.04.07, 17:05
          tia oczywiscie ze to
          zaraz daje

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10307
          prego bardzo jak mawia moja smarkula
          • azja1974 Re: Polki Włoszki 16.04.07, 09:10
            dzieki millewink
            • makda Re: Polki Włoszki 16.04.07, 14:15
              O, a teraz dopiero znalazłam to forum smilePrzesiaduję głównie na włoskim.
              No to i ja jestem. Chwilowo w Polsce, ale mieszkałam 5 lat w Bergamo (teraz
              jestem co miesiąc, mamy tam jeszcze mieszkanie) i pewnie za jakiś czas wrócę na
              dłużej..
              • azja1974 Re: Polki Włoszki 16.04.07, 14:49
                na dluzej do bergamo rozumiem? ja jestem w polowie drogi miedzy bergamo a
                mediolanem, a w bergamo mamy rodzine meze: ciotke i jednego kuzyna. bardzo
                przyjemne miasto, daj znac, jak bedziesz.
                • makda Re: Polki Włoszki 16.04.07, 15:15
                  Gdzie mieszkasz?!!!!
                  Mój mąż jest z Capriate i tam mamy teraz mieszkanie (tzn mój mąż tam mieszka w
                  ciągu tygodnia, w weekendy jest w PL, ja przyjeżdżam raz w miesiącu).
                  PS. A we Włoszech będę na długi weekend .
                  • azja1974 Re: Polki Włoszki 16.04.07, 20:09
                    w masate, zjazd z autostrady w cavenago/cambiago... od capriate 2 zjazdy.
                    bylismy tam w piatek, w minitalii. dlugi weekend majowy? daj znac, jak wam sie
                    bedzie nudzic, to moze jakiegos grilla zrobimy. chociaz jak sie widzicie w
                    weekendy, to pewnie nie bedzie wam sie nudzic...
                    • makda Re: Polki Włoszki 17.04.07, 09:47
                      Cavengao? No, ja znam na pamięć wszystkie zjazdy na A4 obudzona o 3. w nocy:
                      przez parę lat dojeżdżałam codziennie do pracy w Mediolanie.... (i teraz
                      rozkoszuję się tym, że w Warszawie dojazd zajmuje mi 15 minut)

Dziękuję za zaproszenie- nie wiem,czy się wyrobimy (bo fakt, jak się rzadko
                      widujemy, to raczej nudno nie jest :0). Napiszę Ci na priv mój nr komórki, co?
                      A gdybyście jeszcze kiedyś chcieli się wybrac na spacer w okolice Capriate, to
                      polecam Crespi (chyba, że juz byliście) www.villaggiocrespi.it/
                      • azja1974 Re: Polki Włoszki 18.04.07, 09:52
                        napisz, napisz. a w crespi nie bylismy, przy najblizszej okazji sie wybierzemy.
                        ja tez codziennie do mediolanu dygam...
    • sylwek07 z Katowic do Turynu ..samolot 18.04.07, 15:32
      Polskie Linie Lotnicze LOT otwierają nowe połączenie z Katowic do Turynu.
      Inauguracyjny lot z Katowic do Turynu odbędzie się 7 maja. Rozkład obejmuje 6
      rejsów tygodniowo (oprócz sobót) w następujących godzinach: wylot z Katowic o
      13.45, powrót z Turynu o 16.35. Loty wykonywane będą raz dziennie samolotem
      Embraer 145, rejs trwa 2h 05.

Bilety można rezerwować w obydwie strony w promocyjnej cenie od 299 PLN (bez
      opłat lotniskowych, podatków i opłat za wystawienie biletu). Promocja obejmuje
      podróże od 7 maja do 31 lipca, oferta jest w sprzedaży do 27 kwietnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka