azja1974 Re: Polki Włoszki 07.04.07, 21:08 jesli chodzi ci o polki we wloszech, to owszem, sa. ja jestem sztuk 1, w mediolanie, a w zasadzie obok. a ty skad piszesz? Odpowiedz Link
kaszka13 Re: Polki Włoszki 08.04.07, 00:31 a moze byc taka co byla we Wloszech dlugo, ale juz nie jest? mieszkalam w Turynie Odpowiedz Link
kociaszek Re: Polki Włoszki 08.04.07, 11:45 tez mieszkalam, w Triescie 5 lat! Cucciolo jest z Rzymu o ile pamietam...zajrzy do listy obecnosci, tam wyszczegolnione, kta skad klika ) Odpowiedz Link
asica74 Re: Polki Włoszki 10.04.07, 23:46 i Pulzara jest z Wloch. Ale obecnie jest w podziemiu Odpowiedz Link
cuciolo Re: Polki Włoszki 11.04.07, 10:05 Tak jestem w rzymie polecam tez forum wloskie tam na pewno znajdziesz dusze z italii pozdr anka Odpowiedz Link
azja1974 Re: Polki Włoszki 13.04.07, 08:05 a jakie forum wloskie, cucciolo? na gazecie? Odpowiedz Link
cuciolo Re: Polki Włoszki 13.04.07, 17:05 tia oczywiscie ze to zaraz daje forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10307 prego bardzo jak mawia moja smarkula Odpowiedz Link
makda Re: Polki Włoszki 16.04.07, 14:15 O, a teraz dopiero znalazłam to forum Przesiaduję głównie na włoskim. No to i ja jestem. Chwilowo w Polsce, ale mieszkałam 5 lat w Bergamo (teraz jestem co miesiąc, mamy tam jeszcze mieszkanie) i pewnie za jakiś czas wrócę na dłużej.. Odpowiedz Link
azja1974 Re: Polki Włoszki 16.04.07, 14:49 na dluzej do bergamo rozumiem? ja jestem w polowie drogi miedzy bergamo a mediolanem, a w bergamo mamy rodzine meze: ciotke i jednego kuzyna. bardzo przyjemne miasto, daj znac, jak bedziesz. Odpowiedz Link
makda Re: Polki Włoszki 16.04.07, 15:15 Gdzie mieszkasz?!!!! Mój mąż jest z Capriate i tam mamy teraz mieszkanie (tzn mój mąż tam mieszka w ciągu tygodnia, w weekendy jest w PL, ja przyjeżdżam raz w miesiącu). PS. A we Włoszech będę na długi weekend . Odpowiedz Link
azja1974 Re: Polki Włoszki 16.04.07, 20:09 w masate, zjazd z autostrady w cavenago/cambiago... od capriate 2 zjazdy. bylismy tam w piatek, w minitalii. dlugi weekend majowy? daj znac, jak wam sie bedzie nudzic, to moze jakiegos grilla zrobimy. chociaz jak sie widzicie w weekendy, to pewnie nie bedzie wam sie nudzic... Odpowiedz Link
makda Re: Polki Włoszki 17.04.07, 09:47 Cavengao? No, ja znam na pamięć wszystkie zjazdy na A4 obudzona o 3. w nocy: przez parę lat dojeżdżałam codziennie do pracy w Mediolanie.... (i teraz rozkoszuję się tym, że w Warszawie dojazd zajmuje mi 15 minut) Dziękuję za zaproszenie- nie wiem,czy się wyrobimy (bo fakt, jak się rzadko widujemy, to raczej nudno nie jest :0). Napiszę Ci na priv mój nr komórki, co? A gdybyście jeszcze kiedyś chcieli się wybrac na spacer w okolice Capriate, to polecam Crespi (chyba, że juz byliście) www.villaggiocrespi.it/ Odpowiedz Link
azja1974 Re: Polki Włoszki 18.04.07, 09:52 napisz, napisz. a w crespi nie bylismy, przy najblizszej okazji sie wybierzemy. ja tez codziennie do mediolanu dygam... Odpowiedz Link
sylwek07 z Katowic do Turynu ..samolot 18.04.07, 15:32 Polskie Linie Lotnicze LOT otwierają nowe połączenie z Katowic do Turynu. Inauguracyjny lot z Katowic do Turynu odbędzie się 7 maja. Rozkład obejmuje 6 rejsów tygodniowo (oprócz sobót) w następujących godzinach: wylot z Katowic o 13.45, powrót z Turynu o 16.35. Loty wykonywane będą raz dziennie samolotem Embraer 145, rejs trwa 2h 05. Bilety można rezerwować w obydwie strony w promocyjnej cenie od 299 PLN (bez opłat lotniskowych, podatków i opłat za wystawienie biletu). Promocja obejmuje podróże od 7 maja do 31 lipca, oferta jest w sprzedaży do 27 kwietnia. Odpowiedz Link