makazuga1 03.09.07, 22:03 Frytka napisała sobie na dłoni ściągę co ma mówić u Majewskiego. Wiedziałam że jest prosta,ale że aż tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Frytka 03.09.07, 22:04 Buuu...nie widziałam. A powinnam ja wspierać. W końcu łodzianka. Tak jak Wiśniewski i parę innych oszołomów.:P Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Frytka?chyba Freeca :-DDDD 03.09.07, 22:14 oj tam czepisz sie,mialabys tyle spraw na glowie to tez by Ci sie zajaczkowalo co komu obiecujesz :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Frytka 03.09.07, 22:22 minasz napisał: > nie dorastasz jej dziewczynko do piet boo? bo nie dala doopy publicznie? bo nie zrobila operacji? bo nie robi wokol siebie szumu mimo iz nie ma ku temu powodu? coz takiego AF osiagnela?Te kilka chwil obecnosci w mediach? :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Frytka 03.09.07, 22:23 jest odwazna i nie ma oporow nie ma tez zbyt wielu kompleksow a to duzo Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Frytka 03.09.07, 22:25 Ale makazugi nie znasz, więc czemu oceniasz i porównujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Frytka 03.09.07, 22:27 ale sposob jaki napisała o frytce swiadczy o jej prostactwie naiwnosci i gowniarstwie Odpowiedz Link Zgłoś
makazuga1 Re: Frytka 03.09.07, 22:50 Moje "prostactwo" "naiwność" i "gowniarstwo" jest niczym przy "inteligencji" Frytki. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Frytka 03.09.07, 22:30 minasz napisał: > jest odwazna i nie ma oporow nie ma tez zbyt wielu kompleksow a to duzo no to faktycznie....wiesz co Pani Aneta K tez byla odwazna i nie miala oporow, dzisiaj odwazny byl niejaki Andrew L. i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Frytka 03.09.07, 22:36 niby nie masz 15 lat a mam wrazenie ze cały czas myslisz tylko czarny lub leper ma cechy ktore sa pozytywne co nie oznacza ze jest skonczonym chamem burakiem i prostakiem Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Frytka 03.09.07, 22:39 wybacz ale nie rozumiem tego belkotu. Sorry ale Frytka nie jest dla mnie ani gwiazda ani kobieta sukcesu.Nie jest dla mnie nikim szczegolnym, ot dziewczyna ktora sie dostala do mediow, ale takich jak ona jest wiecej,co nie znaczy,ze jest kims wyjatkowym albo wartym zainteresowania .No moze pudelek sie Nia interesuje czy inny brukowiec :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Frytka 03.09.07, 22:44 nie rozmawiam z toba bo posługujesz sie prostackim jezykiem Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Frytka 03.09.07, 22:51 minasz napisał: > nie rozmawiam z toba bo posługujesz sie prostackim jezykiem poziom moich wypowiedzi jest dostosowany do interlokutorow. Odpowiedz Link Zgłoś
makazuga1 Re: Frytka 03.09.07, 22:40 Ha! Nawet nie mam zamiaru. A Ty ,nie dorastasz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Frytka 03.09.07, 22:31 Ja Frytkę cenię za beznadziejny program,nazwijmy go "przeglądem prasowym" brukowców,na Tele 5 ;PPP Najlepiej jak osoba która nie ma wiedzy i własnego zdania o otaczającej rzeczywistości,opowiada przetarte banały alias komunały;P Odpowiedz Link Zgłoś
parispari Re: Frytka 03.09.07, 22:38 Mówcie co chcecie, ale po tej operacji nosa AF ładniej wygląda i stylistę ma dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Frytka 03.09.07, 22:56 skomprowitowała sie maksymalnie u majewskiego-chociaz czy w jej przypadku mzona sie skompromitowac jeszcze bardziej? ... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Frytka 03.09.07, 23:00 Żeby tylko u niego;) Jeszcze u Wojewódzkiego,chyba u Cejrowskiego. To jest dziewczyna z gminu,która ma parcie na szkło. Pcha się wszędzie,gdzie może pokazać twarz i nie ważne czy ją zgnoją w programie czy też nie.Nazwałbym to brakiem godności. A właśnie jak ją już zapraszają do talk-showów,to tylko do takich gdzie się z niej nabijają. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Mnie się podobała Magda M. 20 lat później 04.09.07, 13:25 "This video is no longer available due to a copyright claim by TVN S.A." cholera :/ Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Frytka 04.09.07, 13:32 to sie przekonales nie tzreba na nia dlugo patrzec zeby sie domyslec ze jest lekko:P pusta Odpowiedz Link Zgłoś