abcdefghijklmn 08.07.03, 20:19 wydajesz mi sie bardzo kulturalnym mezczyzną, prawdziwym gentlemanem! Czy to może poza? Czy tacy, jak Ty, istnieją w realu? Mogę mieć do Ciebie niedyskretne pytanie? Czy jesteś żonaty? Życzę miłego wieczoru. Alfabet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pijer Re: Matrek 09.07.03, 09:19 Tacy faceci istniją tutaj. A czy w realu też sprawdz sama. A to czy żonaty, czy nie żonaty nie ma tu istotnego znaczenia. Do boju!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Zalet mam bez liku 09.07.03, 13:25 Jednym słowem człowiek doskonały. Niestety, wszystko to iluzja, złuda i miraż Odpowiedz Link Zgłoś
pijer Re: Zalet mam bez liku 09.07.03, 13:52 matrek napisał: > Jednym słowem człowiek doskonały. Niestety, wszystko to iluzja, złuda i miraż Facet, ty chyba jestes niedzisiejszy. Tak prosto przyznawać sie do swoich niedoskonałości? Tu szykowało się nizłe spotkanie z Panią Alfabet......a Ty z takim hasłem wyjeżdżasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pijer Re: Zaświadczam: Matrek ma same zalety ;))) n/txt 09.07.03, 16:59 Zauważ, że niekiedy coś co jest zaletą może być wadą i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś