oxy_gen_86 16.09.07, 10:31 jakw ykaswoac swoj "login", ktory zapisuje sie w pamieci przy logowaniu do skrzynki? jak zmienic ustwienia zeby komp nie zapamietywal loginow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duchess85 Re: JAk to wykasowac?? !!!!! 16.09.07, 10:59 Narzędzia -> wyczyść prywatne dane (ctrl+ shift+ del). Przynajmniej w mozilli tak działa:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 internet explorer: 16.09.07, 11:08 narzędzia -> opcje internetowe -> historia przeglądania: usuń. Zaintrygowało mnie i sprawdziłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: JAk to wykasowac?? !!!!! 16.09.07, 11:27 a nie mozesz sie po prostu wylogowac? Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: JAk to wykasowac?? !!!!! 16.09.07, 12:20 jak wchodzisz na stronę z okienkiem do logowania, np na f-m.gazeta.pl a z komputera korzysta więcej osób to już nie jesteś anonimowa?! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: JAk to wykasowac?? !!!!! 16.09.07, 18:54 eodyma napisała: > a nie mozesz sie po prostu wylogowac? chyba mnie nie zrozumialas:) pozostalym wielkie dzieki za pomoc, wykasowalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzm_a Re: JAk to wykasowac?? !!!!! 16.09.07, 12:47 Narzędzia -> Opcje Internetowe -> Zakładka 'Zawartość' -> w Infomracje Osobiste 'Autouzupełnianie' -> odhacz te opcje gdze masz tzw. 'ptaszki' oraz wyczyść formularze i wyczyść hasła. Na koniec w zakładce 'Ogólne' pousuwaj historię i 'ciasteczka'. Odpowiedz Link Zgłoś