grzech_o_1 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 13:21 Tylko góry! Nie cierpię morza. Szczególnie w porze letniej, wakacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Przyznaję się 17.09.07, 13:23 <lol> jak miło widzieć, że nie jestem tu sama:D a jakieś ulubione miejsca? szlaki?? lupus, a nóżka? :p Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Przyznaję się 17.09.07, 13:51 rasgeea napisała: > <lol> > > jak miło widzieć, że nie jestem tu sama:D Nie jesteś > > a jakieś ulubione miejsca? szlaki?? > Węgierska Górka - Hala Boracza - Rysianka - Lipowska - Miziowa - Pilsko - Korbielów :) > lupus, a nóżka? :p Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Przyznaję się 17.09.07, 13:52 rasgeea napisała: > lupus, a nóżka? :p A noga jest już całkiem dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Przyznaję się 17.09.07, 14:25 to tyle dobrze, w końcu tyle lebrownia i masowania :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 13:25 ja kocham... górę pieniędzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:27 ja wiedziałam, że któraś to napisze, ale nie wiedzialam która pierwsza :p Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:45 no właśnie całe szczęście że mamy to we krwi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 13:40 Ja lubie, jak juz sie wdrapie na szczyt i moge sobie widoki poogladac. Ale jak sie w pocie czola drapie ostro pod gorke, to za bardzo nie lubie... :) Na szczescie przed kolejnym weekended zawsze zapominam, jak sie ostatnio zmeczylam, i jade znowu! Odpowiedz Link Zgłoś
ultima-thule Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 13:46 Bardzo bardzo lubię ;) Niekoniecznie wysokie szczyty, mogą być Bieszczady. Lubię zmasakrować się totalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 13:54 spacecoyote napisała: > Ja lubie, jak juz sie wdrapie na szczyt i moge sobie widoki > poogladac. Ale jak sie w pocie czola drapie ostro pod gorke, to za > bardzo nie lubie... :) > > Na szczescie przed kolejnym weekended zawsze zapominam, jak sie > ostatnio zmeczylam, i jade znowu! To zmęczenie jest najfajniejsze. Czowiek wręcz czuje, jak stresy z niego wyłażą :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:31 dokłądnie!!! zmęczenie w górach jest najwspanialsze:D super sprawa:)) i misia mozna spotkac:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:38 rasgeea napisała: > dokłądnie!!! > zmęczenie w górach jest najwspanialsze:D > > super sprawa:)) > No super :) > i misia mozna spotkac:D > Az tak ekstremalnych sportów nie lubię. Misie wolę w ZOO Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:41 lupus76 napisał: > Az tak ekstremalnych sportów nie lubię. Misie wolę w ZOO > no ja tez:) ale bylam na babiej, a jak wiadomo misie tam mieszkają i jednego słyszałam. Mowię Ci, jaki ryk :O za przeproszeniem nasrane w gaciach miałam :O Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 13:49 Czy mieszkancy Zakopanego sie licza? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:09 Licza się tak, jak pewna gospodyni u której prze kilka lat na urlopach pomieszkiwaliśmy pod Gubałówką. Około czterdziestki, rodowita góralka. W TPN i na Giewoncie była raz w życiu. Z wycieczką szkolną w podstawówce. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:13 A po co tam lezc skoro sie to co dzien z okna widzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:52 Z ciekawości, co tam jest za tą górą? I za następną i za następną i tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:32 of kors:) ale pod warunkiem, że prócz mieszkania tam chodzisz szlakami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 13:53 Ja najchętniej góry w połączeniu z jakimś zbiornikiem wodnym. Wprawdzie nie po to żeby pływać bo nie umiem ale lubię patrzeć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 13:55 izabellaz1 napisała: > Ja najchętniej góry w połączeniu z jakimś zbiornikiem wodnym. Wprawdzie nie po > to żeby pływać bo nie umiem ale lubię patrzeć:))) > > No to wio do Norwegii :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:07 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > Ja najchętniej góry w połączeniu z jakimś zbiornikiem wodnym. > Wprawdzie nie po > > to żeby pływać bo nie umiem ale lubię patrzeć:))) > > > > > No to wio do Norwegii :) Z miłą chęcią ale tam to póki co za droga impreza :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:19 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > Ja najchętniej góry w połączeniu z jakimś zbiornikiem wodnym. > > Wprawdzie nie po > > > to żeby pływać bo nie umiem ale lubię patrzeć:))) > > > > > > > > No to wio do Norwegii :) > > Z miłą chęcią ale tam to póki co za droga impreza :) > > No to nad Jezioro Żywieckie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:33 lupus76 napisał: > No to nad Jezioro Żywieckie :) oł je :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:48 lupus76 napisał: > No to nad Jezioro Żywieckie :) Ja bym chciała na Islandię potuptać... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 17:53 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > No to nad Jezioro Żywieckie :) > > Ja bym chciała na Islandię potuptać... > > Ale tam zdaje się gór za dużo nie ma... I chyba bardziej pochlaplać, niż potuptać:P Odpowiedz Link Zgłoś
pustynna_roza Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 18:45 ja lubie ale prawdziwe dzikie gory, gdzie nie ma takich tlumow jak w Tatrach... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:04 kocham , uwielbiam , nie wyobrazam sobie aby chociaz ich raz do roku nie odwiedzic , a gdybym miala na tyle czasu i pieniazkow jezdziłabym w nie jak czesto sie da ... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:34 noi bomba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:13 to kiedy jedziemy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:38 ale weźniecie mnie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kozborn Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:19 Ja, bezgranicznie, jak wszystko dopisze, jadę w Tatry w połowie października. Nie widziałem jeszcze Tatr jesienią i się nie mogę doczekać. Dzisiaj oglądałem buty, bo stare starłem. Mam już na oku ładne Trezety z porządnym vibramem :) jeaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:25 w Tatry? a gdzie dokąłdnie?? a wiesz, ze tam juz snieg? sama wczoraj na wlasne oczy widzialam :D Odpowiedz Link Zgłoś
kozborn Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:32 Rozumiem, że to do mnie pytanie? Tak, wiem, że jest tam śnieg, ale jak to mawiają górale - "pijyrsy", a "pijyrsy" śnieg zawsze schodzi :). Wiadomo, że teraz już żadnych hardkorów nie szykuję, chyba, że będzie naprawdę piękna i stabilna pogoda. A tak to nastawiam się na Czerwone Wierchy, w ogóle, Tatry Zachodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:37 co do pirsego sniegu to sie zgodze:) choć ten na samych wysokich szczycikach to juz se chyba zostanie :))) aa tatry zachodnie to zuper sprawa:) lubie pomieszkiwac w zubercu i stamtąd jest blisko :))) tyle ze sporo szlaków jest od listopada juz zamknietych. no ale wtedy to juz tam zima na całego :) och.. pzreszłabym sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:41 rasgeea napisała: > co do pirsego sniegu to sie zgodze:) choć ten na samych wysokich > szczycikach to juz se chyba zostanie :))) > aa tatry zachodnie to zuper sprawa:) lubie pomieszkiwac w zubercu i > stamtąd jest blisko :))) tyle ze sporo szlaków jest od listopada juz > zamknietych. no ale wtedy to juz tam zima na całego :) No i wtedy jest jazda :) Dechy pod stopami i na Rohacze-Spalene. Albo do Orawicy. Dretwienie ud pod koniec dnia i kąpiel w basenie termalnym, to sa właśnie (nie jedyne) uroki zimy w Tatrach Słowackich :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:43 dokładnie!!!! potem po tych termach grzane piwko i KOLIBA JOSU :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:42 ja...miłością czytstą, pierwsza i prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:44 witaj w naszym gronie:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:46 Ja. Ale kocham też jeziora i morze. A najlepsze jest tego połączenie. Niestety w Łodzi mam tylko staw.:( Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:47 no fakt, nie masz się zbyt konfortowo ;/ ale zawsze mozes zmnie odwiedzić :p Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 14:51 Dzięki za dobre intencje.;) Zawsze mogę podróżować. Pewnie jeszcze tylko rok spędzę w Łodzi, a potem zacznę szukać swojego miejsca na świecie. Nie jest wykluczone, że będą tam jakieś góry. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 16:50 trzymam więc kciuki i życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
april_12 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 22:18 Kocham góry, szczególnie Tatry...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ana_logia Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 22:31 Uwielbiam. Dzisiaj ledwo chodze, bo wczoraj 1000 m w gore, 1000 m w dol. Za to widok nieziemski... Uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 22:43 Ja kocham tylko kobiety. Gory ogolnie lubie. Czasem uwielbiam taksamo. Czasem mam ich dosc. Z gorami podobnie jak z kobietami- zalezy. Sa ladne i ladniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ana_logia Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 23:11 Najbrzydsza góra lepsza niż najprzystojniejszy mężczyzna. Moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 17.09.07, 23:16 Dla mnie tez tak jest. Ja w mezczyznach nic nie widze, ale dziwie sie tobie ze i ty nic. A moze ty nie umiesz jeszcze na mezczyzn patrzec, co? Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 18.09.07, 00:41 Ja lubię góry jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
milczucha1 Re: przyznawać się! kto z tego forum kocha góry ? 18.09.07, 01:13 ja!szczegolnie Bieszczady Odpowiedz Link Zgłoś