olinka_z_olinkowa 11.07.03, 15:05 Dlaczego zamiast zakochuje jest zak....e??????? To juz nawet zakochać sie nie wolno? Temat mojego listu miał brzemic "Człowiek zakochuje się..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella buahhahahahahahaha 11.07.03, 15:07 olinka_z_olinkowa napisała: > Dlaczego zamiast zakochuje jest zak....e??????? Pisz wiec "popada w uczucie";))))) Juz wiem o co chodzi w poprzednim watku:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olinka_z_olinkowa Re: buahhahahahahahaha 11.07.03, 15:09 no ale nie wolno się zakochać nawet na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Olinko!! :) 11.07.03, 15:19 Bo w zakochuje jest brzydki wyraz w srodku i admin ocenzurowal!!! ;))))))))) a ze sie zakochujemy zawsze,jak za pierwszym razem,to akurat moim zadniem fajnie!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: buahhahahahahahaha 11.07.03, 16:59 olinka_z_olinkowa napisała: > no ale nie wolno się zakochać nawet na tym forum? Trzeba się zakochiwać się dużymi literami :)) Wtedy admin nie jest zazdrosny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella ZAK...E 11.07.03, 17:02 tylko sprawdzam czy mialas racje z duzymi literami:) Ale juz mi krzyczy, ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa .....też mi kiedyś nie przeszło 11.07.03, 17:19 ale w tekście już można "leniuchuje" Odpowiedz Link Zgłoś
summa a propos blędu 11.07.03, 17:37 ponad połowe mojego życia trwałam w przekonaniu, że to pisze się przez h (huj) ---- Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: a propos blędu 11.07.03, 18:50 Wg najnowszego słownika języka polskiego obie wersje są poprawne; w scrabble też można napisać przez samo H sjp.pwn.pl/haslo.php?id=19210 Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: a propos blędu 11.07.03, 19:23 nauma napisał: > Wg najnowszego słownika języka polskiego obie wersje są poprawne; Bo czytelnictwo tego slowa zazwyczaj odbywa sie na murach;) i trzeba czasem posluchac ja mowi plebs. Chociaz ja slysze tam "ch" a nie "h" Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: a propos blędu 11.07.03, 19:56 nauma napisał: > Wg najnowszego słownika języka polskiego obie wersje są poprawne przez "ch" jest lepsze bo dłuższe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: a propos blędu 11.07.03, 20:18 nauma napisał: > Wg najnowszego słownika języka polskiego obie wersje są poprawne; to admini nie są na bieżąco, hehe :))) ---- Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Rzeczywiście :)) Proponuję, na znak protestu 11.07.03, 18:00 do momentu, kiedy Admin nie usunie sterki wersję roboczą dla wątku Olinki : "Człowiek zakochiwuje się...." oraz pokrewnie : leniuchiwuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Rzeczywiście :)) Proponuję, na znak protestu 11.07.03, 18:22 "leniuchiwuje" brzmi bardziej leniwie,na moj gust :))) mozemy ewentualnie zakochiwac sie przez "h" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Rzeczywiście :)) Proponuję, na znak protestu 11.07.03, 20:21 Jakie piękne słowo! L e n i u c h i w u j e baardzo mi sie podoba :)))) ---- Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
falochronka Re: ???????????????????????????????????? 11.07.03, 19:32 W drodze do pracy mijam czasem niebieski samochód z wdzięczną rejestracją. Nie dość, że by mnie wykasowali, to jeszcze o pomówienie posądzili ... Paweł Karolina Olga 3 Halina Urszula Janina ;) Pozdrowienia -- P - Poznań is the city in which Eastern European country? O - Turkistan!? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: ???????????????????????????????????? 11.07.03, 19:39 A moze mozna sie zakohujac na zaboj?Alez to brzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: ???????????????????????????????????? 11.07.03, 19:57 wolałabym na zabuj ... Odpowiedz Link Zgłoś