Dodaj do ulubionych

Dlaczeg polki wola arabow ?!

• Gość: fatima Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.poznan.tktelekom.pl 20.07.03, 22:14
      jezeli chodzi o wigilie czy wielkanoc to moj narzeczony szanuje takie swieta
      np razem chodzimy na wigilie do rodziny itd itp nigdy nie mialam z tym
      problemow jezeli chodzi o mnie to duzo mysle o przejsciu na islam
      • mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 20.07.03, 22:25
        Twoj wolny wybor, moge tylko sie usmiechnac. Milosc jednak bywa slepa.
        szczegolnie u kobiet :o)
        • Gość: JA Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.ipartners.pl 20.07.03, 22:36
          mario2 napisał:

> Twoj wolny wybor, moge tylko sie usmiechnac. Milosc jednak bywa slepa.
          > szczegolnie u kobiet :o)

wiesz co Mario, ty jednak naprawde nie szanujesz ludzi.przykre.
          mam nadzieje,ze nigdy Cie nie spotkam w prawdziwym zyciu - pewnie uslyszalabym
          od Ciebie ze jestem zona "kozojeba".
          moj maz twierdzi,ze szkoda zebym sie znizala do dyskusji z Toba.

• mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 20.07.03, 23:15
            Jasne- podyskutuj z NIM :o) pewnie sie doskonale rozumiecie. Wybacz jednak, ze
            pozostane przy swoim zdaniu. Zreszta dlaczego maz sie sam nie wypowie? Ma
            klopoty z trafieniem w klawiaturke, czy brak mu literek? (ختئلقغظ)
            Zreszta o czym ja mowie? maz powiedzial, Ty wykonujesz :o)
            • Gość: fatima Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.poznan.tktelekom.pl 20.07.03, 23:54
              naprawde przesadzasz pomysl co piszesz bo to moze urazic innych a przy okazji
              nie wszyscy arabowie sa tacy sami swiat sie zmienia i arabowie tez ale ja to
              moge powtarzac do znudzenia a ty i tak swoje
              • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 21.07.03, 07:42
                a ja powtarzam, ze mam prawo myslec swoje. I nie ma to nic wspolnego z
                rasizmem. Ludzie innych ras sa mymi przyjaciolmi. Tu chodzi raczej o
                mentalnosc, kulture (lub jej brak) ....
            • Gość: JA Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.localdomain / 172.20.6.* 21.07.03, 09:35
              mario2 napisał:

> Jasne- podyskutuj z NIM :o) pewnie sie doskonale rozumiecie. Wybacz jednak,
              ze
              > pozostane przy swoim zdaniu. Zreszta dlaczego maz sie sam nie wypowie? Ma
              > klopoty z trafieniem w klawiaturke, czy brak mu literek? (ختئ
              > لقغظ)
              > Zreszta o czym ja mowie? maz powiedzial, Ty wykonujesz :o)
              Nie, nie brak mu literek.Skad zreszta ta chamska uwaga? Mowi doskonale po
              polsku. Jest lekarzem, ratuje ludziom zycie. Szkoda mu czasu na dyskusje z
              takim zaslepionym rasista jak ty.
              Ma racje. Koniec rozmowy.
              • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 21.07.03, 11:11
                Jak widac prawo arabskie dziala. On powiedzial- ona sie dostosowuje.
                Powtarzam- nie jestem rasista. mam wielu przyjaciol wsrod ludzi i roznym
                odcieniu skory. Niestety nigdy nie zaakceptuje tego, co Arabowie "wnosza" do
                dziedzictwa swiatowego. Wiem, ze sa zarozumiali i maja tendencje do wywyzszania
                sie, co zreszta dokladnie widac na przykladzie ich wiary. Wszystko, co nie
                islamskie to szatanskie, a wiec niegodne szacunku. Dziwisz sie, ze ci ktorzy
                ich poznali odplacaja ta sama moneta?
                Druga strona medalu to taka; Kozojeb moze przespac sie z dowolna iloscia
                bialasek, ale niech bialy przespi sie z Arabka.... noz w plecach pewny, a nie
                wiadomo, czy w ramach odwetu- nie kolejny atak terrorystyczny. taka sobie
                moralnosc.
                • Gość: fatima Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.poznan.tktelekom.pl 21.07.03, 12:18
                  z tym kozojebem to przesada wiesz jezeli masz zamiar pisac w ten sposob to
                  lepiej nie pisz a jezeli chodzi o kulture to chyba raczej polacy cierpia na jej
                  brak
                  • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 21.07.03, 12:49
                    no jasne... my jestesmy brutalnymi terrorystami, oraz fanatykami regilijnymi
                    usilujacymi nawracac za pomoca Swietej Wojny :o)
                    • Gość: fatima Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.poznan.tktelekom.pl 21.07.03, 15:55
                      Gość portalu: mario2 napisał(a):

> no jasne... my jestesmy brutalnymi terrorystami, oraz fanatykami regilijnymi
                      > usilujacymi nawracac za pomoca Swietej Wojny :o)

a co wszyscy arabowie to terroryści oraz fanatycy religijni???? hmmm......
                      niewiedzialam

• Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 21.07.03, 20:35
                        Pani juz podziekujemy. Pani osiagnela poziom umyslowy swego chlopaka, a wiec
                        dno. Z dnem sie nie da dyskutowac, no chyba ze ktos sie od niego odbije. W
                        twoim przypadku to niemozliwe, bo na dnie lezy butapren
                        • Gość: fatima Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.poznan.tktelekom.pl 21.07.03, 22:01

> Pani juz podziekujemy. Pani osiagnela poziom umyslowy swego chlopaka, a wiec
                          > dno. Z dnem sie nie da dyskutowac, no chyba ze ktos sie od niego odbije. W
                          > twoim przypadku to niemozliwe, bo na dnie lezy butapren
                          ciekawe skad mozesz wiedziec jaki jest poziom umyslowy mojego chlopaka????????
                          przepraszam bardzo!!!! napewno jest madrzejszy od ciebie. przynajmniej nie
                          najezdza na polakow w ten sam sposob jak ty na arabow
                          • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 21.07.03, 23:08
                            widac po tobie, w mysl zasady z jakim przestajesz takim sie stajesz
                • Gość: JA Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.localdomain / 172.20.6.* 21.07.03, 14:59

> Jak widac prawo arabskie dziala. On powiedzial- ona sie dostosowuje.
                  > Powtarzam- nie jestem rasista. mam wielu przyjaciol wsrod ludzi i roznym
                  > odcieniu skory. Niestety nigdy nie zaakceptuje tego, co Arabowie "wnosza" do
                  > dziedzictwa swiatowego. Wiem, ze sa zarozumiali i maja tendencje do
                  wywyzszania
                  >
                  > sie, co zreszta dokladnie widac na przykladzie ich wiary. Wszystko, co nie
                  > islamskie to szatanskie, a wiec niegodne szacunku. Dziwisz sie, ze ci ktorzy
                  > ich poznali odplacaja ta sama moneta?
                  Tak.Dziwie sie ze odplacasz mnie. Jak humanistka uwazam,ze liczy sie tylko
                  spotkanie (odsylam dolektury np.Prof .Tischnera)tu i teraz. Ja spotykajac druga
                  osobe patrze na nia i staram sie poznac jej wlasna, niepowtarzalna tajemnice.
                  ty natomiast gdybys zlamal noge i w szpitalu poznal mojego meza wrzeszczalbyz
                  za nim "kozojeb".Ot tak subtelna roznica miedzy nami.

• Gość: mario2 Sorry, ale czy to twoj post? IP: 217.7.150.* 21.07.03, 20:33
                    Bo sygnowany takim samym nickiem. A jesli Twoj, to juz cos mi sie powoli klaruje

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=6978168&a=7046294

Tak juz jest niestety ten swiat uzadzony,
                    ze kazdy winien robic to
                    do czego jest stworzony
                    Miejscem clowna jest w cyrku arena
                    a nie zas na tronie
                    a swinia bedzie swinia,
                    chociazby i w koronie

Moze sie stac bowiem tak, ze Twoj maz trafi do mnie z potrzeba, a ja ze wzgledu
                    na etyke zawodowa nie odmowie. Nie kaz mi jednak kochac ich, lubiec czy tez
                    probowac rozumiec. Po prostu dziela nas miliony lat swietlnych.

• julla Re: Sorry, ale czy to twoj post? 21.07.03, 23:49
                      mario, myśle, że aby powiedzieć o kimś, że wie się o nim wszystko to trzeba
                      jeść z nim przy jednym stole, spać w jednym łóżku i chodzić w jego butach a
                      i tak niewykluczone, że czymś Cię zaskoczy.
                      Arabów jest kilkaset milionów na świecie (o ile sie nie mylę) i stwierdzenie,
                      że wszyscy są tacy sami i zna się ich na wylot, bo się było na Saharze czy też
                      w Maroko na targu, albo się jadło kebab u Turka - to co najmniej infantylne.
                      Czesław Miłosz napisał, że największa krzywdę wyrządza się człowiekowi
                      _generalizując_ i ja się podpisuję obiema rękami pod tym.

• mario2 Re: Sorry, ale czy to twoj post? 22.07.03, 00:05
                        sorry ale nie bede sypial z arabem, by go poznac. To co chce caly czas
                        przekazac znajdziesz w poscie Kici 2000.
                        Ja swego zdania nie zmienie, mozesz byc tego pewna. Chcesz sie pozbyc problemu?
                        Pozbadz sie arabow. I to by bylo n tyle
    • mamalgosia a wolą? 21.07.03, 12:44
      • Gość: kicia2000 Smutne to. IP: *.toya.net.pl / 10.0.201.* 21.07.03, 23:58
        Najsmutniejsze jest chyba to (poza lzeniem innych nacji oczywiscie), ze Polki
        faktycznie dosc czesto 'leca' na Arabow i innych. I pakuja sie wcale nie
        wiedzac w co.
        W zyciu poznalam wielu Arabow, z dwoma pracowalam i stwierdzam, ze tylko 2 z
        tych poznanych bylo w pelni cywilizowanych.

No niestety nikt mi nie wmowi, ze w tej kulturze jest rownouprawnienie itp.
        A musze zauwazyc, ze czytalam Koran i naprawde staralam sie poznac kulture
        Arabska, pare razy byli zdziwieni, ze nie jestem muzulmanka, a wciagalam tych
        ludzi w rozmowe przy kazdej okazji.

I co? Ano tyle, ze ta kultura jest pelna podwojnych standartow, ogranicza prawa
        kobiet (w/g mnie Koran miejscami im uwlacza choc gdzie indziej daje wiecej praw
        niz np Biblia). A stawianie w sw. ksiedze rozdzialow o kobiecie i krowie obok
        siebie to chyba przesada!

Krzyczycie, ze tam taka reformacja, a co z zapisem w Koranie, ze mezczyzna stoi
        nad kobieta (bo hihi, on rozdaje ze swojego majatku), albo ze ma prawo ja
        ukarac za nieobyczajnosc (z biciem wlacznie). Fakt, nie nakazuje bicia, ale
        daje prawo.

Po moich dyskusjach z tymi ludzmi (chodz z ich meska czescia trudno dyskutowac
        bedac kobieta) nie uwierze w szacunek Araba do kobiety jako takiej. Oni
        szanuja, ale swoje matki. I matka ma wiecej do powiedzenia, niz zona.
        A juz najlepszym dowodem na podwojne standarty i nieposzanowanie praw kobiet
        byla dla mnie kiedys pewna sytuacja: w akademiku w Angli dzielilam pokoj z
        Libanka. Dziewczyna mila, wygadana, oczytana. Kiedys zeszlo na temat
        malzenstwa, wiary itp. Zapytala, jakiego wyznania są Polacy, ja na to, ze
        wiekszosc to katolicy (ja na szczescie nie).
        Na co ona mi odparla, ze bardzo szanuje katolikow, bo przestrzegaja, ze
        dziewczyna MUSI byc dziewica do slubu. TAK JAK W ISLAMIE. Musi, nie jakies tam
        powinna, tylko MUSI.
        To mnie po prostu dobilo. pociagnelam za jezyk i co: obsesja na blone; kobieta
        nie ma prawa o decydowaniu o swoim ciele (no bo brak wyboru to nie wybor,
        prawda); za brak dziewictwa mozna oddalic zone, itd, itp.
        druga sprawa to cos co kiedys wyciagnelam od Turka z ktorym pracowalam.
        Zapytalam dlaczego na wszystkie Europejki patrzy jak na towar (na mnie tez i
        skonczylo sie awantura) odparl, ze wszystkie sa latwe i sie tak ubieraja by sie
        na nie gapic. A na pytanie dlaczego ma dziewczyne Czeszke, odparl, ze jak sa
        tutaj to sie z takimi (czyt Europejkami=niemuzulmankami=dziwkami) zadaja, zeby
        sobie poruchac, a zenia sie z porzadnymi dziewicami.
        I to tyle.

I sorry, ale to nie byli robole z budowy, tylko wyksztalceni ludzie lub
        studenci.
        A Polki? Polki leca na kase i egzotycznego faceta. Przykre, ale bylam w paru
        miejscach i sie napatrzylam.
        Moja wlasna kolezanka zamieszkala z Algierczykiem, bo koles ma kase, za
        wszystko placi i na razie jej pasuje.
        A najbardziej wyc mi sie chce, ze potem w takiej np. Angli normalne Polki sa
        narazone na niedwuznaczne propozycje tylko z powodu pochodzenia i trzeba
        odkrecac stereotypy zaszczepione przez 'wspaniale' rodaczki.

A sprawa 'szacunku' i 'ucywilizowania' Arabow to swoja droga.
        • mario2 Re: Smutne to. 22.07.03, 00:06
          zaraz zostaniesz nazwana rasistka albi bog wie jeszcze jak. Ja w kazdym razie
          podpisuje sie pod tym co napisalas obiema rekami.
        • julla Re: Smutne to. 22.07.03, 00:09
          Gość portalu: kicia2000 napisał(a):

>
          > A Polki? Polki leca na kase i egzotycznego faceta. Przykre, ale bylam w paru
          > miejscach i sie napatrzylam.
          > Moja wlasna kolezanka zamieszkala z Algierczykiem, bo koles ma kase, za
          > wszystko placi i na razie jej pasuje.
          > A najbardziej wyc mi sie chce, ze potem w takiej np. Angli normalne Polki sa
          > narazone na niedwuznaczne propozycje tylko z powodu pochodzenia i trzeba
          > odkrecac stereotypy zaszczepione przez 'wspaniale' rodaczki.
          >
          > A sprawa 'szacunku' i 'ucywilizowania' Arabow to swoja droga.
          I znowu to samo! Czy znasz osobiście _wszystkie_ Polki które "poleciały" na
          Arabów i dokładnie przeanalizowałaś ich motywacje? Na jakiej podstawie wydajesz
          takie sądy? Coś ci się wydaje, coś sobie 'projektujesz' i proszę bardzo-
          stereotyp jak ta lala!! I dlaczego w takim razie oburzasz się na stereotypy
          dotyczące Polek? Po co odkręcać? Pogódź się z tym, tak jest i koniec, no nie?
          • Gość: kicia2000 Re: Smutne to. IP: *.toya.net.pl / 10.0.201.* 22.07.03, 01:24
            julla napisała:
            > ***
            > I znowu to samo! Czy znasz osobiście _wszystkie_ Polki które "poleciały" na
            > Arabów i dokładnie przeanalizowałaś ich motywacje? Na jakiej podstawie
            wydajesz
            >
            > takie sądy? Coś ci się wydaje, coś sobie 'projektujesz' i proszę bardzo-
            > stereotyp jak ta lala!! I dlaczego w takim razie oburzasz się na stereotypy
            > dotyczące Polek? Po co odkręcać? Pogódź się z tym, tak jest i koniec, no nie?
            >
            > ++++++ przepraszam, a gdzie ja napisalam, ze wszystkie? A moze musze podawac
            jakies orientacyjne proporcje, bo inaczej natychmiast nastepuje domniemanie
            winy?
            Nie przypisuj mi zdolnosci boskich, bo popadne w samouwielbienie.

W calym tym watku jest mowa o wiekszosci niestety. Tylko wielu trudno sie z tym
            zgodzic, no bo jakto; przeciez ani nie ja, ani nikt z moich znajomych.

A czy na tej podstawie stwierdzasz tez, ze wiekszosc populacji ludzkiej to
            ludzie o ponad przecietne inteligencjii? Bo ty takich znasz wielu?
            Chyba sie troche czepiasz? Nikt tu nie uzyl slowa 'wszystkie' lub 'kazda'.
            Tu sie raczej dyskutuje o niedoinformowaniu i braku wyobrazni. No i fakt,
            miejscami wylazi polska nietolarancja i rasizm.
        • Gość: fatima Re: Smutne to. IP: *.poznan.tktelekom.pl 22.07.03, 00:49

> nad kobieta (bo hihi, on rozdaje ze swojego majatku), albo ze ma prawo ja
          > ukarac za nieobyczajnosc (z biciem wlacznie). Fakt, nie nakazuje bicia, ale
          > daje prawo.

a przepraszam polacy swoich zon nie bija???????? to tylko przypadlosc
          arabow?????? bez przesady!!!!

> Na co ona mi odparla, ze bardzo szanuje katolikow, bo przestrzegaja, ze
          > dziewczyna MUSI byc dziewica do slubu. TAK JAK W ISLAMIE. Musi, nie jakies
          tam
          > powinna, tylko MUSI.
          > To mnie po prostu dobilo. pociagnelam za jezyk i co: obsesja na blone;
          kobieta
          > nie ma prawa o decydowaniu o swoim ciele (no bo brak wyboru to nie wybor,
          > prawda); za brak dziewictwa mozna oddalic zone, itd, itp.

pragne zauwazyc ze nie wszedzie tak jest
          > druga sprawa to cos co kiedys wyciagnelam od Turka z ktorym pracowalam.
          > Zapytalam dlaczego na wszystkie Europejki patrzy jak na towar (na mnie tez i
          > skonczylo sie awantura) odparl, ze wszystkie sa latwe i sie tak ubieraja by
          sie
          >
          > na nie gapic. A na pytanie dlaczego ma dziewczyne Czeszke, odparl, ze jak sa
          > tutaj to sie z takimi (czyt Europejkami=niemuzulmankami=dziwkami) zadaja,
          zeby
          > sobie poruchac, a zenia sie z porzadnymi dziewicami.
          > I to tyle.
          a co nie maja racji???????? prawda jest ze polki ubieraja sie jak dziwki cycki
          i tylki na wierzchu stad sie bierze ta opinia o polkach, arabki dlatego szanuja
          bo one chodza porzadnie ubrane nie sa w 90% nagie
          >
          > A Polki? Polki leca na kase i egzotycznego faceta. Przykre, ale bylam w paru
          > miejscach i sie napatrzylam.
          > Moja wlasna kolezanka zamieszkala z Algierczykiem, bo koles ma kase, za
          > wszystko placi i na razie jej pasuje.

przepraszam bardzo ale nie wszystkie sa takie
          • Gość: kicia2000 Re: Smutne to. IP: *.toya.net.pl / 10.0.201.* 22.07.03, 01:15
            Gość portalu: fatima napisał(a):

> a przepraszam polacy swoich zon nie bija???????? to tylko przypadlosc
            > arabow?????? bez przesady!!!!

+++++ Wiesz to chyba znaczaca roznica, lamac prawo, a dzialac za przywoleniem
            religii (taa, a szariat to chyba na religii bazuje co?). o chyba, ze tego nie
            widzisz. Przytoczylabym ci rozdzial i sure ale mi sie nie chce szukac. (To
            chyba ty planujesz przejsc na Islam? To poczytaj dziecko Koran, ciekawa i
            wartosciowa ksiazka. Mozna sie duzo z niej dowiedziec i zmusza do rozmyslan.)

> > dziewczyna MUSI byc dziewica do slubu. TAK JAK W ISLAMIE. Musi, nie jakies
            > tam
            > > powinna, tylko MUSI.
            > > To mnie po prostu dobilo. pociagnelam za jezyk i co: obsesja na blone;
            > kobieta
            > > nie ma prawa o decydowaniu o swoim ciele (no bo brak wyboru to nie wybor,
            > > prawda); za brak dziewictwa mozna oddalic zone, itd, itp.
            >
            > pragne zauwazyc ze nie wszedzie tak jest

+++++ mowisz o dziewictwie czy oddaleniu zony? I prosze podaj realne przyklady.
            Ja przytoczylam wypowiedz muzulmanki.

> a co nie maja racji???????? prawda jest ze polki ubieraja sie jak dziwki
            cycki i tylki na wierzchu stad sie bierze ta opinia o polkach, arabki dlatego
            szanuja bo one chodza porzadnie ubrane nie sa w 90% nagie

++++ No takiej bzdury to dawno nie czytalam. Dziewczyno, czy ty sie wyrwalas z
            meczetu czy z kolka rozancowego? Widzisz, prawda jest taka, ze w krajach
            wolnych od represjii religijnych, i kobiety i mezczyzni maja prawo ubierac sie
            tak jak jest im wygodnie. I to absolutnie nie daje prawa do klasyfikowania ich.
            Oczywiscie, w/g ciebie wszystkie Polki ubieraja sie jak dziwki. Cholera, w
            Londynie, Berlinie itd, to chyba same Polki mieszkają. Fiu, fiu, toz to istna
            ekspansja.

> > A Polki? Polki leca na kase i egzotycznego faceta. Przykre, ale bylam w pa
            > ru
            > > miejscach i sie napatrzylam.
            > > Moja wlasna kolezanka zamieszkala z Algierczykiem, bo koles ma kase, za
            > > wszystko placi i na razie jej pasuje.
            >
            > przepraszam bardzo ale nie wszystkie sa takie

A czy ja powiedzialam, ze wszystkie? Wskaz prosze gdzie, bo chyba mnie
            pomrocznosc jasna dopadla.
            • Gość: fatima Re: Smutne to. IP: *.poznan.tktelekom.pl 22.07.03, 01:35
              no to nie dziw sie ze polki maja taka opinie bo ja sie nie dziwie ja takze nie
              powiedzialam ze w berlinie nie chodza tak ubrane akurat czesto tam bywam i
              widzialam a przy okazji nawet gdybym do meczetu chodzila to co przeszkadza ci
              to???? gdyby w moim miescie byl to poszlabym, nie powiedzialas wprost ze nie
              wszyscy arbowie ale uogolnilas swoja wypowiedz
              • Gość: kicia2000 Re: Smutne to. IP: *.toya.net.pl / 10.0.201.* 22.07.03, 02:07
                Gość portalu: fatima napisał(a):

> no to nie dziw sie ze polki maja taka opinie bo ja sie nie dziwie ja takze
                nie
                > powiedzialam ze w berlinie nie chodza tak ubrane akurat czesto tam bywam i
                > widzialam a przy okazji nawet gdybym do meczetu chodzila to co przeszkadza
                ci
                >
                > to???? gdyby w moim miescie byl to poszlabym, nie powiedzialas wprost ze nie
                > wszyscy arbowie ale uogolnilas swoja wypowiedz

+++++ A tak gwoli informacji, to facet w spodenkach i wycietej koszulce to kto
                to w/g ciebie jest?
                Bo ja obstawiam, ze to dla ciebie meska dziwka? Taki niestety sposob
                rozumowania przedstawiasz.

Aha, czytaj dokladnie wypowiedzi, ciekawe bo jakos to nie tylko Polki i Polacy
                chodza w kusych strojach w tym np Berlinie, no chyba, ze nasz narod opanowal w
                100% wszystkie kraje Europy? (a jak biegle wladaja językami :)

A chodz sobie do mecztu, kiwaj sie w transie w szkole koranicznej. Na zdrowie.

P.S. Czy wiesz moze czemu sluzy kiwanie i monotonne recytowanie podczas
                studiowania koranu? Mowiac krotko i bez ogrodek - autohipnozie i praniu mozgu.

Szkoda mi ciebie. Moze nawet bardzo chcesz, ale watpie, abys umiala sie
                zaasymilowac w tej kulturze. Teraz pewnie wyobrazasz sobie, ze jak najbardziej.
                Plytka wyobraznia w/g.
                (Byla na forum taka dziewczyna o nicku Intisar, jechala do Jordanii na slub z
                facetem, Arabem. Cala zakochana i zachwycona, swiezo nawrocona muzulmanka.
                Wszystkie zyczylysmy jej szczescia, choc przestrzegalysmy. Obiecala opisac slub
                i zwyczaje itp. I ze sie odezwie, by nam udowodnic, jak tam jest naprawde
                dobrze. I co? To bylo jakies 6, moze wiecej m-cy temu. Sluch o niej zaginal.
                Czyzby z tego szczescia?)

I czytaj dokladnie zanim odpowiesz.
                • Gość: fatima Re: Smutne to. IP: *.poznan.tktelekom.pl 22.07.03, 02:24
                  jezeli cos zle zrozumialam lub niedokladnie przeczytlam to sorry tak ogolnie to
                  nielubie byc chamska ale kiedy temat poczesci dotyczy mnie jestem wsciekla
                  nieprzecietnie chodzi mi tutaj o to ze arabowie sa tak nielubiani
                  pewnie przeczytalas moje poprzdnie posty wiec wiesz ze moj narzeczony jest
                  arabem zas jezeli chodzi o islam o on mnie do tego nie zmusza ja poprostu sama
                  do tego doszlam choc przyznam ze nie bylo mi latwo
                  • Gość: mario2 Re: Smutne to. IP: 217.7.150.* 22.07.03, 07:17
                    i z tego powodu zapominasz juz polskiej ortografii?, bo co do sposobu myslenia
                    (?) Kicia juz dawno udowodnila to, co ja sugeruje od poczatku odpowiadania
                    tobie (swiadomie nie nazywam tego dyskusja), ze jestes zaslepiona, glupiutka
                    koza.
                    • krawatko do fatimy i meza 22.07.03, 07:46
                      Jezeli odbieracie Polakow jako rasistow (nie dyskutuje tutaj czy sa faktycznie
                      czy nie), to po co siedzicie w POlsce???

Pozatym nie dziwcie sie ze Polacy sie moga bac Arabow, bo sie im kojarza z
                      terorystami. Bo ostatnio niestety sa na to dowody. Tak jak kazdy wie ze choroba
                      nie jest zarazliwa, ale na wszelki trzymaja sie zdaleka.

To nie jest kwestia uprzedzenia rasistowskiego. Jak bym byl sam to prosze
                      bardzo nie boje sie. Ale majac dzieci wole unikac Arabow bo boje sie o dzieci.

Jestesmy tylko ludzmi.
                    • Gość: fatima Re: Smutne to. IP: *.poznan.tktelekom.pl 22.07.03, 14:12
                      to juz ostatni wpis na tym forum nie mam zamiaru dyskutowac z takim gnojkiem
                      jak ty mario sorry z wielkim uczonym polonista i arabista
                      • Gość: mario2 Re: Smutne to. IP: 217.7.150.* 22.07.03, 20:43
                        Jest to twoj jedyny argument? Jesli tak, to odpowiem ci jezykiem ktory
                        zrozumiesz kretynko; nie moja sprawa, czy smakuje ci sperma o smaku kakaowym,
                        nie moja sprawa, czy bedziesz napierdalana przez swego kozojeba piec, czy tylko
                        2 razy w tygodniu, nie moja sprawa, czy bedziesz jako 2,3,czy 4 baba w jego
                        haremie, nie moja sprawa, czy bedziesz zalowac swego kroku ( co jest wiecej niz
                        pewne) - moja sprawa jednak jest danie kontry gloryfikowaniu przez ciebie tych
                        prymitywnych kozojebow. tak - prymitywnych, bo co poza terrorem i pojeciem
                        swietej wojny zawdziecza cywilizacja tej nacji? Droga wolna- jesli brak
                        argumentow, czy mozliwosci sprawnego poslugiwania sie umyslem, zostaje myslenie
                        lechtaczka i salwowanie sie ucieczka. Bywaj prymitywie
                        • Gość: fatima Re: Smutne to. IP: *.poznan.tktelekom.pl 22.07.03, 21:04
                          nie powinno cie obchodzic to z kim ja sie pieprze
                          ja sie nie wtracam w to ze ty pieprzysz sie z dziwkami ktore po ulicy chodza z
                          cyckami i dupami na wierzchu twoja sprawa i proponowalabym poznac bardziej
                          kulture arabow i potem sie wypowiadac bo twoja wiedza ogolna wkurza mnie i nie
                          mam ochoty dyskutowac z osba ktora nic nie wie o zyciu arabow to ze byles w
                          afryce pn nie daje ci prawa obrazac
                          a wiec powiem tylko jedno: iry fik ibn sharmouta
                          • Gość: mario2 Re: Smutne to. IP: 217.7.150.* 22.07.03, 21:26
                            mialas sie zatkac namiastko kozy! Jednak widac slownosc jest takze tym, czego
                            nie mozna sie od takich jak ty spodziewac. Pieprz sie z kim chcesz, tylko za 5
                            lat nie wyplakuj sie nad swym losem na tym forum.
                            Jestes doskonalym przykladem zimbecylenia. Dla takich juz nie ma ratunku, no
                            chyba ze bomba przywiazana pod twymi lachmanami zdetonowana w jakims autobusie
                            pelnym dzieci.
                            • Gość: kicia2000 Re: Smutne to. IP: *.toya.net.pl / 10.0.201.* 22.07.03, 23:19
                              Szkoda, ze nie ogladalas dzisiejszych Rozmow w toku. Byla poruszana sprawa
                              malzenstwa w Islamie i wypowiadali sie polscy muzulmanie.
                              Jutro ok 11 rano powtorka, radze obejzec jak immam stwierdza, ze to ile on ma
                              zon, to nie jest sprawa kobiety (zony), i nie musi on zony o tym informowac.
                              Cudowna perspektywa dla kobiety.

No ale jesli ci z tym dobrze. Tylko czemu szukasz tak daleko? Trzeba bylo
                              wstapic do LPR lub Mlodziezy Wszechpolskiej - podobny swiatopoglad, a jakze
                              swojski grunt.
                              • Gość: mario2 Re: Smutne to. IP: 217.7.150.* 23.07.03, 06:35
                                sluchaj, tej kobiecie juz nic nie pomoze. Wystepuje u niej syndrom neofitki, a
                                wiec zacietrzewienia wszystkim, co zostanie powiedziane przeciw jej
                                postrzeganiu swiata. Jesli sie nie sparzy, nie przekona sie. Wtedy juz bedzie
                                za pozno. Ale to jej wybor- niczyj wiecej. jesli woli myslec lecztaczka, to tez
                                jej sprawa. A program byl dobry, chociaz powtorkowy.
    • Gość: Monka Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.almainternet.pl 22.07.03, 10:52
      Przykład naiwności!

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=520&w=6993167&a=6993167&v=2&strona=0
      • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 22.07.03, 20:44
        nie- to przyklad milych zlego poczatkow :(
    • Gość: EXTRA LARGE CIEKAWOSTKA-Czy wiecie, ze.... IP: *.localdomain / 172.20.6.* 23.07.03, 12:05
      A propos Mario..
      Czy wiecie ,ze niezwykle czesto rasisci i w ogole radykalowie wszelkiej masci
      rekrutuja sie sposrod meczyzn z tzw. kompleksem malego czlonka? Tacy faceci
      nienawidza Murzynow czy Arabow bo po prostu im zazdroszcza rozmiarow i
      sprawnosci seksualnej. Mysle, ze to na przyklad Mario, ktory ma ewidentna na
      tym punkcie (Arabow) obsesje i jak nakrecony powtarza w kolko to samo, coraz
      bardziej agresywnie i wulgarnie. (Czy to nie aby nie Pan, Panie Tadziu? P.
      Tadzio jest robotnikiem budowlanym i tynkuje mi dom. Z trudem udaje mu sie
      powiedziec normalne zdanie bez przeklenstw)
      Kwestia Mario jest wiec prosta - cienka parowa ot i wszystko.
      Serdecznie wspolczuje;-(
      Ale nie martw sie moj ty cienki fiutku, moze masz dobre serce!? HA! HA! HA!!!!
      Choc nie sadze.
      • mastercool Re: CIEKAWOSTKA-Czy wiecie, ze.... 23.07.03, 12:15
        A propos Mario:
        Dodatkowo pochodzi on ze Śląska, a wszyscy przeciez wiedzą, że Ślązacy to
        faszyści i wdzięczne dzieci Hitlera. Jawohl!
      • Gość: KR$ A ja slyszalem... IP: *.riz.pl / 192.168.15.* 23.07.03, 13:12
        ze zazwyczaj o rozmiarach czlonka dyskutuja ci ktorym czegos tam brakuje - bo
        pozostali o tym nawet nie mysla...

Ciekawe, nie?

tak BTW to bardzo plytkie zagranie zastosowales.
        • julla Re: A ja slyszalem... 23.07.03, 13:23
          Gość portalu: KR$ napisał(a):

> tak BTW to bardzo plytkie zagranie zastosowales.

Nie, po prostu i 'extra' i 'master' posłuzyli się stereotypami, typu "arabowie
          to kozojeby"...
          it's all
          • Gość: KR$ Re: A ja slyszalem... IP: *.riz.pl / 192.168.15.* 23.07.03, 13:55
            julla napisała:

> Gość portalu: KR$ napisał(a):
            >
            >
            > > tak BTW to bardzo plytkie zagranie zastosowales.
            >
            > ***
            > Nie, po prostu i 'extra' i 'master' posłuzyli się stereotypami,
            typu "arabowie
            > to kozojeby"...
            > it's all
            >
            >

Chyba raczej stereotypami ze arabusy maja dlugie kutasy...
        • Gość: EXTRA LARGE Re: A ja slyszalem... IP: *.localdomain / 172.20.6.* 23.07.03, 15:38
          Gość portalu: KR$ napisał(a):

> ze zazwyczaj o rozmiarach czlonka dyskutuja ci ktorym czegos tam brakuje - bo
          > pozostali o tym nawet nie mysla...
          >
          > Ciekawe, nie?
          >
          >
          > tak BTW to bardzo plytkie zagranie zastosowales.
          Ale ja jestem dziewczynka..
          A co do plykich zagran..poczytaj sobie posty Mario.On tylko na to
          zasluguje.Poczytaj jak chamsko odpowiadal na kulturalne nieraz posty.
          Kto mieczem wojuje...
          • mario2 Re: A ja slyszalem... 23.07.03, 22:19
            Na rozmiary nie narzekam. Moja kobieta tez nie, chociaz musze przyznac, ze nie
            naleze do pokrojow mnicha rasputina :o) Kto czlonkiem wojuje od czlonka ginie.
            A tobie chyba tylko to jedno w glowie. Teoria ktora tu reprezentujesz jest
            trypowa dla bdzidziusiow z fobiaq lustrzanego odbicia. ale to juz twoja sprawa.
            A jesli sie juz pierdolo wypowiadasz, to czytaj to co wczesniej zostalo
            napisane. Nie jestem rasista. mam przyjaciol na calym swiecie, a oni maja
            roznorakie odcienie skory, no chyba ze potrafisz czytac, ale nie rozumiesz
            tego, co odliterujesz :o)
    • wiktorkaa Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 24.07.03, 07:39
      fredzio54 napisał:

> co wam sie oni podobaja ?
      > nieskie krotkie krzywy nogi ciemna skura skrecone wlosy podobni do wielbloda
      > i nie maja kase

a skąd u Ciebie przekonanie,że Polki wolą Arabów???
    • fredzio54 Mario2 zgadzam sie z Toba 25.07.03, 14:51
      Araby nie sa firma to dzikusy
      pzdr
      www.inisrael.com/netanya/
      • diablica2003 Re: Mario2 zgadzam sie z Toba 25.07.03, 16:47
        fredzio ty chyba żydem jesteś że tak arabów nienawidzisz zreszta skąd wiesz że
        to sa dzikusy
        • fredzio54 Re: Mario2 zgadzam sie z Toba 25.07.03, 19:56
          diablica2003 napisała:

> fredzio ty chyba żydem jesteś że tak arabów nienawidzisz zreszta skąd wiesz
          że
          > to sa dzikusy
          bo ich tlucze w ramach IDF i zasmorodzili mi cala polske i mojego zakochanego
          miasta Wroclaw( po arabsku nazywa um-brasla)
          w gazie jest pelno polek, jaki wstyd
    • Gość: teraz szczęśliwa Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 80.48.71.* 25.07.03, 20:32
      ....ponieważ właśnie kocham Araba,z wzajemnością zresztą.Jestem dumna że
      jesteśmy razem,jestem dumna z Niego,jest wspaniałym człowiekiem,bardzo
      przystojnym,co nie jest tak ważne ale zaznaczam to ,ponieważ śmiech mnie
      ogarnął kiedy ktoś podał kanon arbskiej urody.Dlaczego go wolę-ponieważ tak
      naprawdę zawdzięczam mu życie,dosłownie tak,po ciężkiej depresji i braku chęci
      do życia,do takiego stanu do którego doprowadził mnie mój mąż Polak,tylko on
      mój,właśnie Arab,Egipcjanin potrafił nauczyć mnie być znowu szczęśliwą,cieszyć
      się życiem,do dzisiejszego dnia,chociaż jest czasami daleko,tak naprawdę tylko
      on jest blisko,i dziękuję Bogu że pomógł mi go odnaleźć i życzę każdemu żeby w
      ciężkich chwilach znalazł taką osobę,takiego przyjaciela taką miłość jak ja
      znalazłam w osobie -arabskiego mężczyzny.
      • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 26.07.03, 00:56
        allah akabhr- a reszta?- nalezy po prostu pierdolic.
      • Gość: ktosiu Re: teraz szczesliwa IP: *.proxy.aol.com 27.07.03, 13:45
        Gość portalu: teraz szczęśliwa napisał(a):

> ....ponieważ właśnie kocham Araba,z wzajemnością zresztą.Jestem dumna że
        > jesteśmy razem,jestem dumna z Niego,jest wspaniałym człowiekiem,bardzo
        > przystojnym,co nie jest tak ważne ale zaznaczam to ,ponieważ śmiech mnie
        > ogarnął kiedy ktoś podał kanon arbskiej urody.Dlaczego go wolę-ponieważ tak
        > naprawdę zawdzięczam mu życie,dosłownie tak,po ciężkiej depresji i braku
        chęci
        > do życia,do takiego stanu do którego doprowadził mnie mój mąż Polak,tylko on
        > mój,właśnie Arab,Egipcjanin potrafił nauczyć mnie być znowu
        szczęśliwą,cieszyć
        > się życiem,do dzisiejszego dnia,chociaż jest czasami daleko,tak naprawdę
        tylko
        > on jest blisko,i dziękuję Bogu że pomógł mi go odnaleźć i życzę każdemu żeby
        w
        > ciężkich chwilach znalazł taką osobę,takiego przyjaciela taką miłość jak ja
        > znalazłam w osobie -arabskiego mężczyzny.

Nie unos sie tak radoscia.
        Bardzo podobny przypadek dotknal mnie jako meza.
        Zona zauroczyla sie wlasnie takim Arabem. Trwalo to kilka miesiecy. On byl
        niezwykle zaborczy. Najpierw zrecznie wybadal czego brakowalo mojej zonie w
        dotychczasowym zwiazku. Robil wszystko zeby sie przypodobac. Jak podala mu reke
        i troche serca, zaczelo sie. Stal sie zaborczy. Nawet ja sledzil i zabranial
        widywac sie z kim kolwiek i bywac bez jego wiedzy. Potem zaczal straszyc, ze
        jak nie bedzie go chciala, wszystko powie mnie.
        Potem to juz poezja. Zastanow sie nad jednym. W Polsce jestes dla niego kims. A
        wiesz dlaczego ? Bo im imponuje ze maja Europejke i to blondynke (a taka
        zapewne jestes). W Europie dadza Ci odczuc, ze jestes boginia. A u siebie -
        zamknie Cie niczym w klatce, bedziesz z a w s z e osoba drugiej
        kategorii. Ja na szczescie, odkrylem potajemny zwiazek zanim stalo sie
        nieszczescie. Ten Arab okazal sie zwyklym kundelkiem, ktory nie mial nawet
        odwagi podac mi swojego nazwiska i wyparl sie wszystkiego. Powiedzialem wtedy
        zonie - widzisz jaki to wspanialy material na meza. Tfu !
        • Gość: teraz szczęśliwa Re: teraz szczesliwa IP: 80.48.71.* 27.07.03, 21:05
          nie jestem blondynką:))wprost przeciwnie,jego rodzina śmieje się że raczej nie
          odbiegam typem urody od nich,tobie nie podał nazwiska,ja znam całą rodzinę
          która sznuje mnie,tak właśnie.Co mogę więcej powiedzieć,tak samo tutaj w Polsce
          mogę spotkać zaborczego,chorobliwie zazdrosnego mężczyznę,zresztą przerobiłam
          już ten temat z Polakiem.
          • Gość: mario2 Re: teraz szczesliwa IP: 217.7.150.* 27.07.03, 22:45
            Pozostaje jedno, zyczyc Ci szczescia i.... pozalowac za lat kilka. Problem w
            tym, ze nie bedziesz miala dostepu do netu, bo to narzedzie szatana. A propos-
            dzieci tez beda wychowywane w islamie?
            • fredzio54 Re: teraz szczesliwa 28.07.03, 06:26

> Pozostaje jedno, zyczyc Ci szczescia i.... pozalowac za lat kilka. Problem w
              > tym, ze nie bedziesz miala dostepu do netu, bo to narzedzie szatana. A propos-

> dzieci tez beda wychowywane w islamie?
              zycze ci szczescia noszenie arabskiego szlafroku i szmate na twarzy.
            • Gość: teraz szczęśliwa Re: teraz szczesliwa IP: 80.48.71.* 28.07.03, 17:39
              będę miała dostęp do netu,tego jestem pewna,ponieważ wciąż go mam,chyba że nie
              będzie mnie stać na placenie abonamentu,to tylko z tego powodu.A co do dzieci
              mądralo,dzieci muzułmanina będą zawsze muzułmanami,czy ja tego chcę czy
              nie,mało tego żebyś mógł sobie dalej na tym temacie psy wieszać powiem ci
              więcej-po ewentualnym rozwodzie on mi te dzieci zabierze,taka jest prawda,więc
              wiedząc o tym teraz albo to akceptuję albo nie,nie moge powiedzieć później że
              nie wiedziałam.Ja się pytam po prostu i wiem że pewne rzeczy są oczywiste i nie
              da się ich zmienić,tak jak nie da się zmienić Polski na naród abstynentów.
              • Gość: teraz szczęśliwa Re: teraz szczesliwa IP: 80.48.71.* 28.07.03, 18:03
                cokolwiek bym napisała ,nie da się rozjaśnic troszeczke niestety twojego
                łba,tak naprawdę gówno wiesz o islamie i Arabach,jeśli twierdzisz że jak to ty
                nazywasz szmata czy szlafrok jest nieodzownym strojem arabskiej lub
                muzułmanskiej kobiety i jest to wprost nakazane to znaczy że nic nie wiesz na
                ten temat albo jedyną twoją rozrywką jest oglądanie programów typu talk show i
                piłki nożnej.Mało tego ,nigdzie nie byłeś i nic nie widziałeś,mało tego,ty po
                prostu nienawidzisz ludzi nie tylko arabów,zauważ że czym dłużej odpowiadasz na
                tym forum robi się to coraz bardziej żałosne.Ja po prostu opisałam swój
                przypadek a ty właśnie skomentowałeś to tylko na swój wszechwiedzący
                sposób,twierdząc że tylko ty masz rację i jest tak jak ty myślisz,nie wszędzie
                historia się powtarza i musi być bo taki jest schemat.Jesteś alkoholikiem?nie?w
                innych krajach mówią że Polacy to alkoholicy,więc ty też jesteś alkoholikiem
                złodziejem bo jesteś Polakiem i inaczej być nie może.Prawda?Arab bije żonę i
                karze jej nosić szmatę na twarzy,ani tobie nie miło słyszeć że jesteś pijakiem
                i złodziejem bo może tak nie jest,ani każdemu arabowi słyszeć to co ty
                wygadujesz,zresztą każdy normalny człowiek z odrobiną rozumu w głowie nie
                przejmuje się durnym gadaniem takich osób jak ty,żyje własnym życiem i swoim
                postępowaniem,właśnie postępowaniem pokazuje że jest czegoś wart , bo nie słowa
                kolego tylko czyny mogą pokazać jakim naprawdę jesteś człowiekiem.
              • Gość: mario2 Re: teraz szczesliwa IP: 217.7.150.* 28.07.03, 20:19
                Wiec jeszcze raz zycze szczescia, chociaz prawde powiedziawszy w nie nie
                wierze. Gdzybys za pare lat stala sie wyjatkiem potwierdzajacym regule, czy
                mozesz sprzedac mi prawa wydawnicze do twojej autobiografii? To bylby
                bestzeler!!!
          • Gość: ktosiu Re:do teraz szczesliwa IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.03, 10:54

> nie jestem blondynką:))wprost przeciwnie,jego rodzina śmieje się że raczej
            nie
            > odbiegam typem urody od nich,tobie nie podał nazwiska,ja znam całą rodzinę
            > która sznuje mnie,tak właśnie.Co mogę więcej powiedzieć,tak samo tutaj w
            Polsce
            >
            > mogę spotkać zaborczego,chorobliwie zazdrosnego mężczyznę,zresztą
            przerobiłam
            > już ten temat z Polakiem.

Jest pewna różnica między Arabami a Polakami.
            Polaka możesz kopnąć w przysłowiową d... jeśli Ci się nie podoba. Araba się
            tak łatwo nie pzbędziesz. Przebywam w kraju, gdzie jest b. dużo Arabów. Zona
            wprost nie mogła się opędzić od ich adoracji (niestety). Aż wreszcie znalazł
            się taki, który ją omotał pod błahym zresztą pozorem. Najpierw była sczęśliwa,
            że ma kogoś troskliwego i adorującego.
            Potem, chciała prowadzić normalne życie - wyjście z koleżankami, dyskoteka,
            itp. Ja rzecz jasna, o niczym nie wiedziałem.I wtedy ten "kochany" Arab zaczał
            ją sledzić i zastraszać, nachodził ją nawet w pracy, że jak może prowadzić
            taki tryb życia.
            Gdy zona go postraszyła, zmienił taktykę. Znów był czuły, udał, że zależy mu
            na jej przyjazni. Gdy wkroczyłem do akcji jak się wydał ten związek, facet
            skulił - dosłownie i w przenośni - ogon. Wyparł się wszystkiego i powiedział,
            że chodziło tylko o taniec(!!!). Nie chciał się ze mną spotkać ani podać swego
            nazwiska. Zwykły kundel.
            Zona nie potrafi mi powiedziec do dziś, dlaczego utrzymywała z nim kontakt.
            Stwierdza, że ja tego nie zrozumiem. Z jednej strony bała się, a z drugiej
            czuła jakąś chęć dalszego utrzymywania z nim kontaktu. Do nieszczęścia
            brakowało b. niewiele. Po tym doświadczeniu polecam wszystkim facetom, którzy
            choćby wierzyli w 100% swoim połowicom (tak jak u mnie było przez kilkanaście
            lat małżeństwa) aby sprawdzali co robią ich żony, jeśli znikają one wieczorami
            pod pretekstem odwiedzin koleżanek. No i te telefony ! (billing)
            rozczarowany
            • fredzio54 Re:do teraz szczesliwa 28.07.03, 12:49
              Gość portalu: ktosiu napisał(a):

> Gość portalu: teraz szczęśliwa napisał(a):
              >
              > > nie jestem blondynką:))wprost przeciwnie,jego rodzina śmieje się że raczej
              >
              > nie
              > > odbiegam typem urody od nich,tobie nie podał nazwiska,ja znam całą rodzinę
              >
              > > która sznuje mnie,tak właśnie.Co mogę więcej powiedzieć,tak samo tutaj w
              > Polsce
              > >
              > > mogę spotkać zaborczego,chorobliwie zazdrosnego mężczyznę,zresztą
              > przerobiłam
              > > już ten temat z Polakiem.
              >
              > Jest pewna różnica między Arabami a Polakami.
              > Polaka możesz kopnąć w przysłowiową d... jeśli Ci się nie podoba. Araba się
              > tak łatwo nie pzbędziesz. Przebywam w kraju, gdzie jest b. dużo Arabów. Zona
              > wprost nie mogła się opędzić od ich adoracji (niestety). Aż wreszcie znalazł
              > się taki, który ją omotał pod błahym zresztą pozorem. Najpierw była
              sczęśliwa,
              > że ma kogoś troskliwego i adorującego.
              > Potem, chciała prowadzić normalne życie - wyjście z koleżankami, dyskoteka,
              > itp. Ja rzecz jasna, o niczym nie wiedziałem.I wtedy ten "kochany" Arab
              zaczał
              > ją sledzić i zastraszać, nachodził ją nawet w pracy, że jak może prowadzić
              > taki tryb życia.
              > Gdy zona go postraszyła, zmienił taktykę. Znów był czuły, udał, że zależy mu
              > na jej przyjazni. Gdy wkroczyłem do akcji jak się wydał ten związek, facet
              > skulił - dosłownie i w przenośni - ogon. Wyparł się wszystkiego i powiedział,
              > że chodziło tylko o taniec(!!!). Nie chciał się ze mną spotkać ani podać
              swego
              > nazwiska. Zwykły kundel.
              > Zona nie potrafi mi powiedziec do dziś, dlaczego utrzymywała z nim kontakt.
              > Stwierdza, że ja tego nie zrozumiem. Z jednej strony bała się, a z drugiej
              > czuła jakąś chęć dalszego utrzymywania z nim kontaktu. Do nieszczęścia
              > brakowało b. niewiele. Po tym doświadczeniu polecam wszystkim facetom, którzy
              > choćby wierzyli w 100% swoim połowicom (tak jak u mnie było przez kilkanaście
              > lat małżeństwa) aby sprawdzali co robią ich żony, jeśli znikają one
              wieczorami
              > pod pretekstem odwiedzin koleżanek. No i te telefony ! (billing)
              > rozczarowany
              dlaczego nie zplapales araby i nie dales mu w morde,jak bys to z jego arabkiem
              zrobiles to by ona juz byla martwa i niestety ty tez.
              Arab rozumi prawo sily nie slowa !
        • fredzio54 Re: teraz szczesliwa 28.07.03, 06:23
          Gość portalu: ktosiu napisał(a):

> Gość portalu: teraz szczęśliwa napisał(a):
          >
          > > ....ponieważ właśnie kocham Araba,z wzajemnością zresztą.Jestem dumna że
          > > jesteśmy razem,jestem dumna z Niego,jest wspaniałym człowiekiem,bardzo
          > > przystojnym,co nie jest tak ważne ale zaznaczam to ,ponieważ śmiech mnie
          > > ogarnął kiedy ktoś podał kanon arbskiej urody.Dlaczego go wolę-ponieważ ta
          > k
          > > naprawdę zawdzięczam mu życie,dosłownie tak,po ciężkiej depresji i braku
          > chęci
          > > do życia,do takiego stanu do którego doprowadził mnie mój mąż Polak,tylko
          > on
          > > mój,właśnie Arab,Egipcjanin potrafił nauczyć mnie być znowu
          > szczęśliwą,cieszyć
          > > się życiem,do dzisiejszego dnia,chociaż jest czasami daleko,tak naprawdę
          > tylko
          > > on jest blisko,i dziękuję Bogu że pomógł mi go odnaleźć i życzę każdemu że
          > by
          > w
          > > ciężkich chwilach znalazł taką osobę,takiego przyjaciela taką miłość jak j
          > a
          > > znalazłam w osobie -arabskiego mężczyzny.
          >
          > Nie unos sie tak radoscia.
          > Bardzo podobny przypadek dotknal mnie jako meza.
          > Zona zauroczyla sie wlasnie takim Arabem. Trwalo to kilka miesiecy. On byl
          > niezwykle zaborczy. Najpierw zrecznie wybadal czego brakowalo mojej zonie w
          > dotychczasowym zwiazku. Robil wszystko zeby sie przypodobac. Jak podala mu
          reke
          >
          > i troche serca, zaczelo sie. Stal sie zaborczy. Nawet ja sledzil i zabranial
          > widywac sie z kim kolwiek i bywac bez jego wiedzy. Potem zaczal straszyc, ze
          > jak nie bedzie go chciala, wszystko powie mnie.
          > Potem to juz poezja. Zastanow sie nad jednym. W Polsce jestes dla niego kims.
          A
          >
          > wiesz dlaczego ? Bo im imponuje ze maja Europejke i to blondynke (a taka
          > zapewne jestes). W Europie dadza Ci odczuc, ze jestes boginia. A u siebie -
          > zamknie Cie niczym w klatce, bedziesz z a w s z e osoba drugiej
          > kategorii. Ja na szczescie, odkrylem potajemny zwiazek zanim stalo sie
          > nieszczescie. Ten Arab okazal sie zwyklym kundelkiem, ktory nie mial nawet
          > odwagi podac mi swojego nazwiska i wyparl sie wszystkiego. Powiedzialem wtedy
          > zonie - widzisz jaki to wspanialy material na meza. Tfu !
          Twoja zona durna jak wielu polek dobrze ze sie tak skonczylo
      • fredzio54 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 28.07.03, 06:20

> ....ponieważ właśnie kocham Araba,z wzajemnością zresztą.Jestem dumna że
        > jesteśmy razem,jestem dumna z Niego,jest wspaniałym człowiekiem,bardzo
        > przystojnym,co nie jest tak ważne ale zaznaczam to ,ponieważ śmiech mnie
        > ogarnął kiedy ktoś podał kanon arbskiej urody.Dlaczego go wolę-ponieważ tak
        > naprawdę zawdzięczam mu życie,dosłownie tak,po ciężkiej depresji i braku
        chęci
        > do życia,do takiego stanu do którego doprowadził mnie mój mąż Polak,tylko on
        > mój,właśnie Arab,Egipcjanin potrafił nauczyć mnie być znowu
        szczęśliwą,cieszyć
        > się życiem,do dzisiejszego dnia,chociaż jest czasami daleko,tak naprawdę
        tylko
        > on jest blisko,i dziękuję Bogu że pomógł mi go odnaleźć i życzę każdemu żeby
        w
        > ciężkich chwilach znalazł taką osobę,takiego przyjaciela taką miłość jak ja
        > znalazłam w osobie -arabskiego mężczyzny.
        Biedna Polka czy juz poznalas jego rodzine napewno jakis dzien bedzies musiala
        z jego bradzi w sipialni obslugowac, arabstwo nie szanuja dziewczynki chca
        tylko chlopakow pozatym jak bedzies stara weznie sobie molda arabke z pare
        zloty jako 2ga albo 3cia zone.
    • lyche1 Re: Profilaktyka przeciw Piotrusiowi :))nt 29.07.03, 00:06
    • fredzio54 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! bo sa durne 01.08.03, 06:05
      W Imię Boga Miłosiernego Litościwego!
      Fatwa nr 33
      Pytanie: Czy kobieta może jeździć na rowerze? Jak się ma ta sprawa z
      dziewicą, skoro istnieje prawdopodobieństwo utraty błony dziewiczej?

Odpowiedź: Ze swej istoty jazda rowerem, samochodem lub innym środkiem
      transportu jest uznawana przez islam. Kobiety arabskie przed islamem i po
      czasach Proroka jeździły na wielbłądach. Posłaniec Allaha (s) był
      mówił: "Najlepsze kobiety, dosiadające wielbłądy, to Kurejszytki. Są poza
      tym delikatne dla swych dzieci i najmniej uciążliwe finansowo dla mężów"85.
      Gdy nieposluszne ,mozna je bic i zamykac.
      Podczas jazdy należy zachować etykietę szariacką: ubiór islamski, unikać
      dotykania się ciał. Prawdopodobieństwo utraty przez dziewczynę błony
      dziewiczej musi być dokładniej zbadane dla poznania czy jest realne. Jeśli
      byłoby rzadkie (nadir), to w zgodzie z regułą szariatu: Nietypowe i rzadkie
      nie podlega ocenie. Ocenie podlegają wypadki i zdarzenia częste i
      powszechne. Wtedy, gdy dochodziło by do takich wypadków, a nie byłoby
      możliwości ochrony, winno się zabronić korzystania z roweru, aby nie doszło
      do przypadkowej defloracji. Taki wypadek wpłynąć bowiem może na ocenę
      dziewczyny: myślano by o niej źle i posądzano o to, czego się nigdy nie
      dopuściła. Są sytuacje, że korzystanie z roweru jest konieczne, aby dotrzeć
      do szkoły lub pracy, która jest źródłem utrzymania, wtedy nie ma zakazu.
      Reguła szariacka głosi: Konieczność dozwala rzeczy normalnie zabronionych.
      Allah mówi: "A kto jest zmuszony, a nie jest przy tym buntownikiem, ani
      grzesznikiem - nie ma grzechu. Allah jest przebaczający, miłosierny"86.
      Tak samo z zabijaniem kto jest zmuszony niech to robi i nie bedzie
      grzesznikiem bo Allah jest przebaczajacy i milosierny.

• Gość: Kinnia Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 17:06
      Oczywiscie, że wolą Arabowie są cudowniejsi i przystojniesi od Polaków, więc
      nie ma nawet co ich porównywać
      • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 03.08.03, 19:35
        no wlasnie- a jak fajnie bija :o(
        • Gość: mallina Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.03, 19:39
          Mario, przeczytalam caly ten watek, wiele razy podkreslasz w nim, ze
          utrzymujesz kontakty z osobami o roznym kolorze skory.
          Ze w swoim zyciu wielu ludzi poznales, jak wiec to mozliwe, ze nigdy nie
          spotkales Araba, o ktorym moglbys powiedziec cos dobrego?

pozdr.
          • Gość: Mijka Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 19:51
            Arabowie są zupełnie inaczej wychowywani i często dużo lepiej niż Polacy.
            • nata1 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 04.08.03, 00:56
              Moja znajoma zyje z Arabem z Maroka, hmm..zwyczajny facet, od lat mieszka w
              kraju europejskim, nigdy jej nie zamyka,nie bije, nie chce wywozic. Zatrudnia u
              siebie wspolziomkow, o ktorych jest najgorszego zdania, mowi ze to typowi
              emigranci za zarobkiem z nizin spolecznych. Inna kolezanka - podobne
              doswiadczenia.
          • Gość: teraz szczęśliwa Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 80.48.71.* 03.08.03, 20:21
            ...bo tak jak napisałam wcześniej-nigdzie nie był i nic nie
            widział,proste,zadałaś bardzo trafne pytanie-dlaczego nie spotkał ani jednego
            araba o którym dałoby sie powiedzieć coś dobrego-on nie spotkał żadnego ,tylko
            głupot się nasłuchał i powtarza,nic innego nie można powiedzieć po jego
            wypowiedziach,ponieważ nie ma kraju na świecie w którym ludzie wszyscy jak
            jeden byli tylko źli...miałam się już tutaj nie odzywać,nie warto,wracam do
            swojego slodkiego Araba,dzisiaj zmiana miejsc w kuchni:)))będzie arabskie
            jedzonko:)))to prawda panie wrogu narodu arabskiego,Oni potrafią też wspaniale
            gotować,ale o tym chyba wiesz,w końcu wciąż obracasz się w tych
            kręgach,pozdrawiam,salam
            • zrezygnowany1 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 03.08.03, 22:01
              najgorsze jest to, że Oni nie są szczerzy, powiem więcej...są fałszywi.
              Pracowałem w kilku krajach arabskich przez wiele lat na kontraktach ( inż )
              np.jako kierownik budowy. Stale cos odgrywają, udają. Każdy, kto służbowo, lub
              prywatnie wiąże się z Arabem powinien mieć świadomośc takiej ich cechy.
            • mallina Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 03.08.03, 22:25

> ...bo tak jak napisałam wcześniej-nigdzie nie był i nic nie
              > widział,proste,zadałaś bardzo trafne pytanie-dlaczego nie spotkał ani jednego
              > araba o którym dałoby sie powiedzieć coś dobrego-on nie spotkał
              żadnego ,tylko głupot się nasłuchał i powtarza,

hmm ja jednak wierze w to, ze Mario poznal w swym zyciu wielu ludzi, nie ma
              powodow by klamac
              ale wlasnie duzo podrozujac po swiecie spotyka sie rozne osoby
              mozna wyjsc poza jakies stereotypy(tak mysle), stad tez moje pytanie do Mario

pozdr.
              • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 04.08.03, 00:41
                problem polega na tym, ze kolezanka swiadoma swej malosci i drobnosci sewgo
                umyslu usiluje wlasnie w ten sposob dyskwalifikowac swoich adwersarzy. Wiec nie
                chwalac sie powiem- gralem przez lat kilka w reprezentacji Polski, pozniej
                zwiedzilem prawie 1/3 krajow na swiecie. i wiesz co? Tylko w Polsce ludzie
                dyskutuja w ten a nie inny sposob. Nie mam zamiaru udowadniac, ze poznalem cale
                stada kozojebow! QWystarczy powiedziec, ze przez 12 lat mojego pobytu na stale
                na zachodzie poznalem ich kurewska nature. Ot i wsjo. Kto nie wierzy- ten kiep
                • mallina Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 04.08.03, 00:56
                  ja nie zaprzeczam i nie oczekiwalam jakichs dowodow na to, iz poznales ilus
                  tam ludzi takich czy innych;-)))

ja tylko bylam (i w sumie jestem) ciekawa jak to mozliwe, ze nigdy nie
                  spotkales zadnego Araba o ktorym moglbys powiedziec ,ze byl to sympatyczny
                  czlowiek.

pozdr.
                  • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 04.08.03, 10:02
                    moze po prostu takich nie ma
                    • mallina Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 04.08.03, 12:38
                      powialo jednak optymizmem, jesli rozumiesz co mam na mysli
                    • Gość: ............. Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 04.08.03, 14:25
                      a nawet jeżeli są, to są jedynie wyjątkami które potwierdzają regułę

> moze po prostu takich nie ma
                      • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 04.08.03, 15:36
                        Tez mi sie tak wydaje, a na wyjatek bardzo trudno trafic.
                        • Gość: miłka Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.chello.pl 04.08.03, 17:13

> Tez mi sie tak wydaje, a na wyjatek bardzo trudno trafic.

Czy nie macie wrażenia, że z tych wszystkich opinii i informacji układa się
                          spójny obraz?
                          Z jednej stony Polacy (męzczyźni, kobiety należy wyłączyć z powodów, które
                          wyjaśnię później) mający kontakt z Arabami odbierają ich jako ludzi złych,
                          fałszywych, krętaczy. Z drugiej muzułmanki ich żony, córki (tylko te
                          oczywiście, które mają możliwość korzystać z komputera, co samo w sobie dowodzi
                          nietypowości ich islamskich rodzin) zarzekają się, że to wspaniali wartościowi
                          ludzie.
                          A czy wszystkiego nie wyjaśnia koran? Koran zaleca muzułmanom kochać i szanować
                          ludzi, ale tylko wierzących (czytaj wiernych Allahowi). Niewiernych zaleca
                          zabijać i zwalczać wszelkimi dostępnymi środkami. Zabijesz czy sam umrzesz
                          walcząc z niewiernymi, trafisz do raju.
                          Tak więc ten sam muzułmanin, który jest dobrym mężem i ojcem dla swoich
                          muzułmańskich kobiet (bez szemrania przestrzegających szariatu), nie cierpiąc i
                          gardząc wszystkimi niemuzułmanami, staje się w kontaktach z nimi człowiekiem
                          fałszywym i podłym, zdolnym do fundamentalizmu i terroryzmu.
                          Dlaczego wyłączyłam Polki, które się tu wypowiadały o Arabach? Ich odbiór nie
                          jest wiarygodny. Niezależnie od tego czy były z nimi krótko czy na poważnie,
                          zostały najprawdopodobniej okłamane w celu uzyskania przez tych panów swoich
                          celów, jakich nie mieli oni wobec mężczyzn.
                          • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 04.08.03, 20:17
                            jak kozojeb moze byc dobrym mezem i ojcem, skoro w glowie mu tylko zaliczenie
                            jak najwiekszej ilosci bialasek? Ze sa takie glupie, ich to prywatna sprawa.
                            tak samo jak to, ze sa slepe, naiwne, albo po prostu glupie. Nie jestem kobieta
                            i nie moge sobie wyobrazic motywow nastawiania zada kozojebowi. serio!
                            A cale to zniewolenie umyslowe, ktore bezowi stosuja do europejek swiadczy
                            dobitnie o tym, jak oni te wlasnie kobiety sznuja i kochaja.
                            • Gość: Mijka Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 20:23
                              Wiesz co to ci Arabowie wcale duzo nie różnią się od Polaków, bo Polacy też
                              lubią zaliczać laski.
                            • Gość: miłka Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.chello.pl 04.08.03, 20:28

> jak kozojeb moze byc dobrym mezem i ojcem

Przecież nie obiektywnie, a w oczach swoich odpowiednio wychowanych żon i
                              córek.

> A cale to zniewolenie umyslowe, ktore bezowi stosuja do europejek swiadczy
                              > dobitnie o tym, jak oni te wlasnie kobiety sznuja i kochaja.

One, myślę o muzułmankach, nie znają wolności i nawet nie wiedzą, że są źle
                              traktowane. To potrafią spostrzec i odczuć tylko kobiety, które już zaznały
                              wolności i szacunku. Stąd taka rozbieżność w poglądach jednych i drugich.
                              Żal mi ich. One piszą, że im ta cała wolność wcale nie jest potrzebna, jakby
                              wiedziały o czym mówią.
                              • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 04.08.03, 22:06
                                Nie spodziewalem sie prawde mowiac az tylu zniewolonych kobiet czujacych pociag
                                do kozojebow i jeszcze wmawiajacych sobie i otoczeniu, ze sa szczesliwe, a
                                kozojeb w domu jest wzorem idealnego mezczyzny. Wiesz, sadze, ze jak kilka
                                moich znajomych nie zaluja swego kroku teraz (doslownie i w przenosni) a zaczna
                                zalowac, gdy stanie im przed oczyma widma wymienienia na nowszy model, albo
                                wtedu, gdy sie przekonaja, ze sa ktoras tam z kolei zona bez praw do ciecka itp
                                itd.
                          • Gość: teraz szczęśliwa Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 80.48.71.* 05.08.03, 00:31
                            Miłeczko,jeśli chciałaś tłumaczyc Koran,to przeczytaj go najpierw,po pierwsze-
                            Koran pozwala na małżeństwo z kobietą ktora nie jest muzułmanką,może to być-
                            chrześcijanka lub żydówka,tak samo nakazuje szanować swoje żony-
                            niemuzułmanki.Może ja mam inny Koran???Małżeństwa są szczęśliwe,te czysto
                            muzułmańskie jak i mieszane,nie jest regułą że wszystkie.Ale wiesz,ja znam
                            wiele takich rodzin i wiesz co,jakoś dziwnym trafem odbiegają one od schematu
                            opisanego na tym forum.To są szczęśliwe,szanujące,kochające się rodziny,kobiety
                            nie są bite,lub poniżane przez swoich mężów.Jeśli chodzi o to że kobieta jest
                            bardziej można powiedzieć uległa,to nie znaczy zniewolona,ale to jest długi
                            temat i dużo by o tym mówić.Po prostu,inna kultura,pewne rzeczy przyjmujesz i
                            akceptujesz,jeśli nie twój wybór,za mąż też nikt Ci nie karze wychodzić za
                            muzułmanina lub Araba.Związek taki wymaga wieluuuuu kompromisów,ale nie musi
                            być nieszczęśliwy.Czy w Polsce są tylko szczęśliwe małżeństwa????Aha,mario,ja
                            dziękuję za twój komentarz z góry,to będzie nic nowego,prawda???pozdrawiam
                            • Gość: mario2 .. IP: 217.7.150.* 05.08.03, 05:41
                              jasne, ze nie bedzie. Co mozna jeszcze dodac do tego co napisalas? Chyba tylko
                              to, ze rozne sa przejawy masochizmu. A juz szczegolnie perfidne zdaje mi sie
                              to, ze kobieta godzi sie byc jedna z 4 potencjalnych zon, oraz godzi sie na to,
                              by w razie czego nie miec wplywu na to, co bedzie sie dzialo z jej dziecmi po
                              rozwodzi.
                              P.S. a co Twoje wydanie koranu mowi o malzenstwie Arabki z Europejczykiem?
                            • Gość: miłka Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.chello.pl 05.08.03, 15:40

> po pierwsze-
                              > Koran pozwala na małżeństwo z kobietą ktora nie jest muzułmanką,może to być-
                              > chrześcijanka lub żydówka,tak samo nakazuje szanować swoje żony-
                              > niemuzułmanki.

Nic na ten temat nie pisałam.

> Małżeństwa są szczęśliwe

To mnie nie przekonuje, że ty znasz kilka szczęśliwych małżeństw muzułmańskich.
                              A ja znam wiele szczęśliwych chrześcijańskich i ateistycznych. To niczego nie
                              dowodzi.

>Jeśli chodzi o to że kobieta jest
                              > bardziej można powiedzieć uległa,to nie znaczy zniewolona,ale to jest długi
                              > temat i dużo by o tym mówić.

To bardzo proste. Pisałam o tym wcześniej.

> Po prostu,inna kultura,pewne rzeczy przyjmujesz i
                              > akceptujesz,jeśli nie twój wybór,za mąż też nikt Ci nie karze wychodzić za
                              > muzułmanina lub Araba.

Mnie napewno nie, ale te kobiety, które żyją w krajach muzułmańskich rzadko
                              kiedy mają wybór. Szczególnie w krajach, gdzie rządzi o fundamentalistyczna
                              teokracja. Ty zapewne mieszkasz sobie w jakimś miłym europejskim kraju. A to
                              zupełnie co innego.

• nie_kaz_golic_brody Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 04.08.03, 20:28
      fredzio54 napisał:

> co wam sie oni podobaja ?
      > nieskie krotkie krzywy nogi ciemna skura skrecone wlosy podobni do wielbloda
      > i nie maja kase

dlaczego????????????? dlatego, ze polacy (tacy fredziowie jak ty) za duzo
      takich wlasnie glupich pytan zadaja!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: doswiadczony Re: RADZE UWAZAC NA ARABOW !!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 05.08.03, 23:11
      Tym, ktorym nie docieraja argumenty o tym, ze Arabowie to niebezpieczny element
      dla kobiet (Europejek !) pragne powiedziec, ze niestety nie maja racji.
      Z autopsji powiem, ze nasze malzenstwo przezylo koszmar na tle przypadkowej
      znajomosci mojej polowicy z przedstawicielem tej rasy.
      Wszystko bylo na poczatku piekne i romantyczne, do czasu kiedy amant utwierdzil
      sie (??) w przekonaniu, ze moja zona nalezy do niego, bo pare razy pod wplywem
      emocji dala sie zaprosic na kolacje. Wowczas nie ukladalo sie nam najlepiej w
      malzenstwie, stad ten wyskok, sprowokowany zreszta przypadkiem. Potem nastapil
      horror, rozgrywajacy sie poza moimi plecami.
      Grozby, prawie rekoczyny, w stosunku do mojej zony. Wyszlismy z tego, ale nie
      zycze nikomu przezycia czegos takiego. Jak dowiedzialem sie do jakich szantazow
      posunal sie ten czlowiek, mialem zamiar polamac mu rece.
      Dlatego ostrzegam wszystkich, a glownie kobiety; nie zdajcie sie na ich
      czulosci i piekne slowka. Oni sa dobrzy, dopoki robicie tak jak oni chca i
      dajecie sie uwodzic. A potem, najmniejsza proba niezaleznosci i zacznie sie
      horror.
      Praktyk
      • faiza ??????????? 27.08.03, 19:47
        rozbrajaja mnie wypowiedzi zawarte tutaj a w szczegolnosci mario
        brak słów
        mario może zazdrosny jesteś że polki lubia arabów bo są przystojniejsi i
        napewno madrzejsi niz ty ?????
        nie rozumiem jak mozna tak uogólniac i obrazac arabów.........
        • Gość: mario2 Re: ??????????? IP: 217.7.150.* 27.08.03, 20:01
          po twojej wypowiedzi widac, ze wielu jeszc\ze innych rzeczy nie rozumiesz, ale
          to juz nie moj problem.
          Czy sa przystojniejsi? Kwestia gustu.
          Czy sa glupsi? A czy mozna porownac syrenke do mercedesa?

Moim zdaniem sa chamscy, impertynenccy, podli, zaborczy, dwulicowi, zaklamani,
          egocentryczni itd itp.
          • mallina Re: ??????????? 27.08.03, 20:23

> Moim zdaniem sa chamscy, impertynenccy, podli, zaborczy, dwulicowi,
            zaklamani, egocentryczni itd itp.

Mario, nie wierze ze nie znajdziesz ani jednej pozytywnej cechy..
            inaczej wynikaloby ze inny znaczy zawsze gorszy (wiem ze to spore uogolnienie..)
            • Gość: mario2 Re: ??????????? IP: 217.7.150.* 27.08.03, 20:30
              jedyna ich pozytywna cecha jest ich gotowosc do aktow samobojczych. To daje
              nadzieje, ze sie sami wczesniej, czy pozniej wykoncza :o) Szkoda tylko, ze przy
              tym gina niepotrzebnie niewinni ludzie. No ale to tez daje nam obraz kozojebstwa
    • faiza Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 27.08.03, 22:03
      bravo mario wypowiedz na poziomie.....
      bardzo ciekawe nie wiedzialam ze wszyscy arabowie to samobojcy ale dobrze
      porozmawiac z kims takim jak ty...
      • Gość: mario2 Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: 217.7.150.* 27.08.03, 23:01
        wszyscy maja ku temu inklinacje.

zreszta, ja z toba nie mam zamiaru rozmawiac, ani polemizowac. Jak postudiujesz
        jeszcze kilka lat, to moze bedzie cie juz mozna zaliczac do idiotek, a to duzy
        postep :o)
    • faiza Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! 28.08.03, 12:35
      ciebie mario za to do grona idiotów można już zaliczyć
    • Gość: Chimaira Re: Dlaczeg polki wola arabow ?! IP: *.ath02.cas.hol.gr 21.10.03, 17:20
      WIEC... skoro polka wybiera araba,greka,francuza ,niemca to wyobrazam sobie
      jakie dno musi byc w polsce...
      sama mieszkam za granica poznalam polakow.. no coz, bez zebow, smierdza
      niedomyci ale napic sie musza!!!!wiec sama wzielabym araba przynajmniej mu
      stoi na okraglo bo nie chleje jak jakis zakompleksiony polak
      23 lata i 2 dzieci ... koniec swiata!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka