Gość: ija IP: *.torun.mm.pl 15.07.03, 22:02 na forum htpp://www.kobitkowo.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka_z_olinkowa Re: zapraszamy 16.07.03, 10:16 Wstawic aktywny link można kopiując adres z paska adresów (prawym klikiem i kopiuj, albo zaznaczyc i ctrl + c), a następnie wklejając go w polu, w którym piszesz post (też mozesz za pomocą prawego kliku i wklej, albo ctrl + v) To tak dla ułatwienia Ci agitacji, bo na pewno wiecej osób zajrzy na Twoje forum (choć jesteś namolna) gdy bedzie miało gotowy link. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka o! Olinko! :) 16.07.03, 11:03 OT bo widzę, że Ty dobra jesteś w te klocki ;) Na klawiaturce obok 5 jest znaczek euro. Nie wiesz czasem, jak się do niego dostać? Wszystkich realnych pytałam i nikt nie wie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: o! Olinko! :) 16.07.03, 11:14 raszefka napisała: > OT bo widzę, że Ty dobra jesteś w te klocki ;) Na klawiaturce obok 5 jest > znaczek euro. Nie wiesz czasem, jak się do niego dostać? Wszystkich realnych > pytałam i nikt nie wie :(( ja naciskam 3 klawisze jeżeli mam przełączenie na polską klawiaturkę i są to: Strg potem AltGr no i oczywiście nacisnąć € (tak działa w moim kompie w word) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka :) 16.07.03, 11:30 Dzięki, popróbuję jak tylko odszyfruję te klawisze ;PP Masz @, Tralalumpku :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: :) 16.07.03, 11:36 raszefka napisała: > Dzięki, popróbuję jak tylko odszyfruję te klawisze ;PP > > Masz @, Tralalumpku :) te dwa klawisze to te z prawej sytony spacji Strg drugi z prawej spacji Alt Gr pierwszy z prawej strony spacji )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalumpek Re: Tralalumku :( IP: 217.13.182.* 16.07.03, 14:45 aguszak napisała: > Nie działa :((( > nie umiem na odległość pomóc, ja używam niemieckiej klawiaturki, która jest troszeczkę inna niż polska (niektóre literki ma w innych miejscach) ale jak przestawię na polską opcję to właśnie z tą kombinacją euro działa Normalnie mam symbol euro pod AltGr i znaczek euro a w polskiej kombi muszę najpierw (kolejność jest ważna!!!) nacisnąć Strg potem Alt|Gr i euro tak to działa w word ale tu na tej stronie niesty nie działa jakaś ta strona gazety pokopana, nawet cudzysłów jest jako kombi cyferek, chyba sobie technicy nie umieją poradzić z miedzynarodowymi standardami Odpowiedz Link Zgłoś