doma791 03.10.07, 13:44 Kupowałyście?mają długie nogawki?Tak się zastanawiam nad kupnem takowych,bo ostatnio mi mignęły dość fajne na ich wystawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzagi Re: Dzinsy z Diversa 03.10.07, 19:48 Diversa raczej nie widzialam długich ale jezeli takowych szukasz w przystepnej cenie to polecam outlety Levisa tam maja długosc 36 a niektore modele sa juz za 120 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
asta6265 Re: Dzinsy z Diversa 03.10.07, 21:00 Domcia ja ostatnio kupiłam na wyprzedażach w Wawie Reserved bo jak na mnie długość nogawki 121 to poprostu wogóle byłam w szoku że udało mi się kupić. Diversa nie wim nie wpadło mi w oko Odpowiedz Link Zgłoś
gelyte Re: Dzinsy z Diversa 05.10.07, 21:01 ja ostatnio kupiłam jeansy w h&m, i powiem szczerze ,że musiałam lekko podwinąć nogawki :D byłam w szoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Dzinsy z Diversa 05.10.07, 21:07 o kurcze, żartujecie chyba?:D ja zaraz szukam tychże sklepów i jade i wykupię wszystkie:D Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Dzinsy z Diversa 06.10.07, 09:27 No własnie-nie sądziłam ze dziny z H&M są długaśne. A reserved to faktycznie-na wiosnę kupiłam i bez problemu dostalam długośc 36(wiadomo że męski fason,ale ja tylko takie kupuję, bo nie lubię biodrówek,a poza tym damskie koncza sie na dł.34) Odpowiedz Link Zgłoś
miraculum Re: Dzinsy z Diversa 10.10.07, 07:54 a ile masz wzrostu? i jaki rzmiar dżinów? Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Dzinsy z Diversa 10.10.07, 16:03 Miraculum mam 186 cm i z reguły dzinsy 36 długość Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Dzinsy z Diversa 11.10.07, 21:59 Polazłam wczoraj do Reserved-no i duuupa,bo nie mają of kors rozmiaru 30/36.Chyba bedzie trzeba poszukać wśród tych z górnej pólki,ale nie uśmiecha mi sie wydawac 3 stów za dżiny:((( Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: Dzinsy z Diversa 12.10.07, 10:20 Chyba bedzie trzeba poszukać wśród tych z górnej > pólki,ale nie uśmiecha mi sie wydawac 3 stów za dżiny:((( A ty skad jestes doma? Jakies wieksze miasto typu Warszawa, Krakow, Katowice, Wroclaw, 3m, Poznan? :) W tych wszystkich napewno znajdziesz Outlety a tam jak juz wczesniej pisalam jest Lee, Levis i czesto inne jeansowe sklepy gdzie sa duze przeceny. Mozna kupic spodnie juz za 120 zl mysle ze za 200 to juz bedziesz miala pelen wybor Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Dzinsy z Diversa 12.10.07, 14:55 Jestem z Bydgoszczy Zzagi i niestety u nas nie ma outletów:((( Będę w Wawie jakoś w listopadzie więc wybiorę się do tego outletu na Ursusie,mże coś kupię.Chyba ze polecasz jakis inny? Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: Dzinsy z Diversa 13.10.07, 09:08 To juz zalezy gdzie ci wygodniej dojechac jest teraz 2 zaraz "pod moim domem" troche sie rozni bo ma almi decor :) no ale wiekszosc sklepow taka sama zreszta zobacz i ocen :) www.fashionhouse.pl/?p=/outlety/warszawa/index www.factory.pl/ursus.asp Odpowiedz Link Zgłoś
asta6265 Re: Dzinsy z Diversa 14.10.07, 11:18 Domcia i tu Cię zaskoczę !!! Mamy w Bydzi Qutlet!!! Na ul. Gdańskiej po prawej stronie Rywala zaraz pierwszy sklep Odpowiedz Link Zgłoś
karolina2607 Re: Dzinsy z Diversa 14.10.07, 12:18 A dzinsy z big stara maja długie nogawki czyli 36, mam jedną parę i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: Dzinsy z Diversa 14.10.07, 15:19 W zasadzie to chyba wszystkie firmy produkujace jeansy typu Lee, Big Star, Levis, Pepe Jeans itd maja 36 tylko wiadmo nie ze wszytskich modeli i nie wszystkich szerokosci bo np. Levis nie produkuje 34/36 widocznie osoba wysoka nie ma prawa miec nadwagi... aha no i chodzi tez o aspekt cenowy stad outlet dobra rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Dzinsy z Diversa 15.10.07, 22:12 Asta-ten niby outlet to była "terranowa"?bo ostatnio jadąc tamtędy własnie taki szyld mi mignął że niby terranowa outlet czy jakos tak? No z pewnością nie jest to taki outlet o którym ZZagi pisze,ale lepszy rydz niż nic. No i z tego co wiem to jakis czas temu otworzyli u nas Vabbi outlet na Pomorskiej,ale jeszcze tam nie dotarłam. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Dzinsy z Diversa 16.10.07, 08:24 u mnie nie ma tak wesoło. Ostatnio spędziłam cały dzień w łażeniu po galeriach i poszukiwaniu jakiś fajnych gaci. jak juz były na długość dobre to zwezane u dołu. a ja nie lubię rurek, poza tym nie mam do tego figury odpowiedniej :))) nie dośc ze cvały dizeń chodziłam po tych sklepach i później już wkurzona byłam to jeszcze jakiś koncert mandaryny był, co mnie dobiło ewidebntnmie bo kobiety nie lubię.. Odpowiedz Link Zgłoś
asta6265 Re: Dzinsy z Diversa 16.10.07, 14:22 tak teraz pod nazwą Qutlet Terranowa Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia03 Re: Dzinsy z Diversa 16.10.07, 11:15 Dziewczyny! Ja kupiłam ostatnio w Vero Moda dżinsy długość 36- damskie jak najbardziej. Nie są to typowe rurki, ale nogawki mają proste. Kolor czarny. Rozmiar 40 jest szeroki i w dodatku materiał super mięciutki i rozciągliwy. Kupiłam na ciążę i bardzo sobie chwalę. Ja chudzinka jestem i noramalnie bym się w nich utopiła :) Aha, zapłaciłam 99 zł. Może to komuś pomoże. Zajrzyjcie do Vero Mody, może coś upolujecie. Powodzenia! Aha i widziałam tam jeszcze niebieskie z prostymi nogawkami, długość 34, ale po zmierzeniu były tak jak 36. Ale niestety już na mnie za wąskie. Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: Dzinsy z Diversa 16.10.07, 19:37 tak zgadzam sie w Vero modzie mozna upolowac 34 stosunkowo latwiej niz 36 ale jest jednak maly wybor i trzeba miec duzo szczescia ja natomiast dzis przymierzalalm tam kurtki i maja dlugie rekawy! Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 vero moda 22.10.07, 21:49 Byłam oblukac te dzinsy w Vero moda-jak dla mnie to są rurki,i niestety to fason nie dla mnie:jakies takie uda za grube w stosunku do łydek.Ale faktycznie długość 36 jest idealna. Odpowiedz Link Zgłoś