jackie.brown 18.07.03, 23:11 jakie zapachy meskie polecacie??? chodzi mi o jakas fajna wode kolonska. mam urodziny w rodzinie niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gal Re: a propos zapachow- tym razem meskich IP: polpak:* / 192.168.100.* 18.07.03, 23:16 Carolina Herrera 212 Ja lubię. Pzdr. Gal Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Najpiekniejszy... 18.07.03, 23:25 ...moim zdaniem jest klasyczny Old Spice-ale nie te zmutowane wersje-nowe,ten pierwszy.Tylko nie widzialam w sklepach,moze juz nie produkuja? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: a propos zapachow- tym razem meskich 18.07.03, 23:51 Dla mnie "Wars" jest najlepszy, dziala na mnie jak kocimietka na koty. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: a propos zapachow- tym razem meskich 19.07.03, 01:33 Egoist - Channel Kenzo Pour Homme Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: a propos zapachow- tym razem meskich 19.07.03, 01:34 czesc janku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: a propos zapachow- tym razem meskich 19.07.03, 23:57 snow.white napisała: > czesc janku :))) Cześć Śnieżynko, a Ty czym pachniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: a propos zapachow- tym razem meskich 20.07.03, 12:34 Teraz migdalami :) na codzien zamiennie jest jeszcze wisienka A poza tym-zalezy od nastroju- "Manifesto" Isabelli Rossellini, "Green Tee" Elizabeth Arden lub "Naomagic" Naomi Campbell. Jeszcze mam sentyment do fioletowego Masumi... ale tu mialo byc o meskich zapachach :) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: a propos zapachow- tym razem meskich 20.07.03, 12:47 "Green Tea" oczywiscie :) oj za duzo wczoraj malibu bylo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: a propos zapachow- tym razem meskich 19.07.03, 01:36 Hugo Boss ,wymiekkam. Odpowiedz Link Zgłoś
perotin nt Najlepsze na niektorych po godz. moga cuchnac 19.07.03, 10:14 Najlepsze na niektorych po godz. moga cuchnac Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: a propos zapachow- tym razem meskich 19.07.03, 15:24 jackie.brown napisała: > jakie zapachy meskie polecacie??? chodzi mi o jakas fajna wode kolonska. > mam urodziny w rodzinie niedlugo. Na wodach kolońskich to się nie znam, ale na toaletowych trochę... Zależy od osoby - niektóre moga pasować, inne nie... wiek i temperament.. dopiero wtedy sie dobiera.. Mój mąż używa Carolina Herrera - Herrera for men sensual vetiver Świeży, zielony, lesny zapach - bezponkurencyjny Fajny jest też męski Cerutti Image Kiedyś można była w Polsce dostać (Geoffrey Beene) Eau de Grey Flannel - teraz już nieosiągalne - szkoda, bo to rewelacyjny zapach był... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: a propos zapachow- tym razem meskich 19.07.03, 19:54 Hihi a juz myslalam ze to bedzie kolejny watek z cyklu "Dlaczego ludzie sie nie myja" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: a propos zapachow- tym razem meskich 19.07.03, 20:45 gio armaniego. to jest zapach. hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: a propos zapachow- tym razem meskich IP: *.crowley.pl 20.07.03, 15:13 Mmmm.......ja przy nim wymiękam. Najpiekniejszy na swiecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a propos zapachow- tym razem meskich 20.07.03, 13:07 lubie swieze, lekkie zapachy meskich pachnidel np CK Old Spice wywoluje u mnie odruch wymiotny, nie mam z tym zapachem zadnych skojarzen osobistych i nie sadze zeby to lezalao tylko w tym ze jest to tani kosmetyk z supermarketu, Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: a propos zapachow- tym razem meskich 20.07.03, 14:34 tralalumpek napisała: > lubie swieze, lekkie zapachy meskich pachnidel np CK > Old Spice wywoluje u mnie odruch wymiotny, nie mam z tym zapachem zadnych > skojarzen osobistych i nie sadze zeby to lezalao tylko w tym ze jest to tani > kosmetyk z supermarketu, Tralalumpek, a Brutal i Rywal?? :)))) Niezła jazda, nie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a propos zapachow- tym razem meskich 20.07.03, 16:53 doroszka napisała: > > Tralalumpek, a Brutal i Rywal?? :)))) Niezła jazda, nie? :)))) NO! Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: a propos zapachow- tym razem meskich 20.07.03, 15:06 A ja mam skojarzenia z Old Spicem(z czasow,kiedy nie bylo supermarketow i chyba nie byl wtedy taki tani)-wiec mi ich prosze nie psuc!!!!!!!!!!!!!!!! zapachy to bardzo indywidualna sprawa,nie musisz Tralalumpku od razu tak mnie gasic! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re:snow.white 20.07.03, 16:52 snow.white napisała: > A ja mam skojarzenia z Old Spicem(z czasow,kiedy nie bylo supermarketow i chyba > > nie byl wtedy taki tani)-wiec mi ich prosze nie psuc!!!!!!!!!!!!!!!! > > zapachy to bardzo indywidualna sprawa,nie musisz Tralalumpku od razu tak mnie > gasic! > > tak, ja tez mam skojarzenia z TYCH czasow, wtedy bylo to pachnidlo w pewexie ale wiesz wtedy majtki w pewexie kosztowaly 1 dolara i nie bylo to duzo nie gasze ciebie tylko ten zapach wiesz ze nie powinno sie brac wielu komentarzy osobiscie (duza sztuka umiec sobie z tym radzic w zyciu) pozdrawiam cie serdecznie i przepraszam jezeli ciebie osobiscie tym komentarzem dotknelam Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Tralalumpku... 20.07.03, 19:26 ...nie ma sprawy!To po prostu pierwszy meski zapach,jaki zapamietalam,bylam wtedy jeszcze mala dziewczynka-i szczerze mowiac-nie mam pojecia,ile kosztowal,bo to byly czasy,gdy przedzieralam pieniadze na pol,zeby bylo wiecej ;))) i bez wzgledu na to,czy jest tani,czy nie,podoba mi sie bardzo i pewnie bede miala do niego sentyment juz zawsze.Co nie onzacza,ze innych meskich zapachow nie lubie. Pozdrawiam bardzo!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Tralalumpku... 20.07.03, 23:29 Kiedyś niezłym zapachem było "City Men", ale to zamierzchłe czasy:) Snow. White... Masumi kojarzę. Ale te migdały? To nie jest żaden z wymienionych prze Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Janku... 21.07.03, 11:28 ...migdalowe to nie perfumy,ale tak czesto pachne. a te,ktore wymienilam pachna zupelnie od migdalow inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia77 Re: Tralalumpku... IP: *.revers.nsm.pl 21.07.03, 00:13 OPEN z AVONU, STR zielony Odpowiedz Link Zgłoś