fredzio54 22.07.03, 13:13 Bo Rosjanki sa domaturki ,pracowite, dobre kucharki i maja poludniowy temperamnet nie modla sie przed seksem. A polki chlodne jak polski klimat ! Pzdr Fredzio niewierny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotka1970 Re: Polki , rosjanki lapja wam chlopow! dlaczego 22.07.03, 13:19 A kto powiedzial, ze Polki musza chciec Polakow? -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Polki , rosjanki lapja wam chlopow! dlaczego 22.07.03, 13:38 dorotka1970 napisała: > A kto powiedzial, ze Polki musza chciec Polakow? > -------- > Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Zgadzam sie kochana Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Polki , rosjanki lapja wam chlopow! dlaczego 22.07.03, 14:45 Oj, do maturki to wielu z nim jeszcze daleko. Znam takich, co się "przejechali" na Rosjankach. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Polki , rosjanki lapja wam chlopow! dlaczego 22.07.03, 14:53 Straszna tragedia narodowa z tymi Rosjankami co łapia polskich chłopów... A wiecie, że Rosjanki biją swoich mężów? Ostatnio nawet czytałam w rosyjskiej gazecie o kobiecie co swojego męża pobiła, zamknęła i trzymała w chlewiku, bo za dużo pił... Dopiero policja go wyswobodziła, autentyk! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Polki , rosjanki lapja wam chlopow! dlaczego 22.07.03, 15:07 julla napisała: > Straszna tragedia narodowa z tymi Rosjankami co łapia polskich chłopów... > A wiecie, że Rosjanki biją swoich mężów? Ostatnio nawet czytałam w rosyjskiej > gazecie o kobiecie co swojego męża pobiła, zamknęła i trzymała w chlewiku, bo > za dużo pił... Dopiero policja go wyswobodziła, autentyk! Ale czy w tym chlewiku byly swinie? Bo jak byly, to ma teraz kobiecina wiecej pijanych swin w domu :-)) Pozdrawiam, Dorotka -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Polki , rosjanki lapja wam chlopow! dlaczego 22.07.03, 15:18 Nic nie pisało o świniach, ale była informacja, że gość był mocno poturbowany i dlatego nie mógł sam się wydostać...Takie domatorki z tych Rosjanek!;) Może niektórym Polakom przydałaby się taka szkoła u gorących Rosjanek co się nie modlą przed seksem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Polki , rosjanki lapja wam chlopow! dlaczego 22.07.03, 15:33 julla napisała: > Nic nie pisało o świniach, ale była informacja, że gość był mocno poturbowany i > > dlatego nie mógł sam się wydostać...Takie domatorki z tych Rosjanek!;) > Może niektórym Polakom przydałaby się taka szkoła u gorących Rosjanek co się > nie modlą przed seksem? ;-) Ojjj, psydaloby sie tu niektorym lobuzom! Jakby takiemu klonicom po plerach albe i po lbie pseleciec, to uhhh...! Wziolby sie jeden z drugim do roboty zamiast chlac i babe obijac! :-)) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Polki , rosjanki lapja wam chlopow! dlaczego 22.07.03, 17:08 julla napisała: > Straszna tragedia narodowa z tymi Rosjankami co łapia polskich chłopów... Myslisz, ze to powod do wojny?;) Bo ja zbieram na replike kuszy, wiec jakbys oglaszala nabor, to bede z bronia:) A ze tragedia narodowa, to wiadomo, ja juz zizulam caly zapas chusteczek, wiec nos bede wycierac w sztandar, na ktorym osobiscie wyhaftowalam "Honor i Ojczyzna";) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Polki , rosjanki lapja wam chlopow! dlaczego 22.07.03, 15:40 > A polki chlodne jak polski klimat ! Jasne kurwa, a Rsojanki sa gorace jak syberyjski snieg i moskiewskie tropikii... > Pzdr > Fredzio niewierny Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Polki , rosjanki lapja wam chlopow! dlaczego 22.07.03, 16:36 grooszek napisał: > > > A polki chlodne jak polski klimat ! > > Jasne kurwa, a Rsojanki sa gorace jak syberyjski snieg i moskiewskie tropikii.. > . > > > Pzdr > > Fredzio niewierny > Rosjaniny mowja " Ruska zone eta raj na ziemi " Polska Zona to koszmar na ziemi dlatego mamy prawo do nieba ! > Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Polki czy rosjanki a moze 22.07.03, 17:15 ratlerek czy wilczur? Panowie, zal mi was i waszych wywodow. Wybieram rosjanke bo sie czesciej usmiecha, a ja wilczura bo mniej halasuje. Odpowiedz Link Zgłoś