pollka 23.07.03, 02:17 Nie chce pisac na Forum Zdrowie Kobiety, bo tam mozna czekac w nieskonczonosc na porade Pani Doktor. Skonczylam okres i za dwa tygodnie znowu sie troche zaczelo. To juz 3ci z kolei raz w ciagu roku:((( CZy ktora tak juz miala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniorek1 Re: Poradzcie kobiety prosze 23.07.03, 02:27 Ty o takie rzeczy nie pytaj na forum tylko wybierz sie do lekarza. Te krwawienia to wcale nie musi byc okres. Odpowiedz Link Zgłoś
pollka Re: Poradzcie kobiety prosze 23.07.03, 02:29 moniorek1 napisała: > Ty o takie rzeczy nie pytaj na forum tylko wybierz sie do lekarza. Te > krwawienia to wcale nie musi byc okres. Mowilam lekarce, gdy to sie zdarzylo poprzednio, ale ona zignorowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Poradzcie kobiety prosze IP: *.desy.de 23.07.03, 09:21 pollka napisała: > Mowilam lekarce, gdy to sie zdarzylo poprzednio, ale > ona zignorowala zmien lekarza. moze to krwawienia owulacyjne? niektore maja to regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Poradzcie kobiety prosze 23.07.03, 09:51 Takie krwawienia międzyokresowe mogą być objawem bardzo wielu chorób i tylko lekarz jest w stanie powiedzieć Ci co się dzieje. Jak nie ten to inny, ale, błagam, idź do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Poradzcie kobiety prosze 23.07.03, 10:54 pollka napisała: > Nie chce pisac na Forum Zdrowie Kobiety, bo tam mozna czekac w nieskonczonosc > na porade Pani Doktor. > > Skonczylam okres i za dwa tygodnie znowu sie troche zaczelo. To juz 3ci z > kolei raz w ciagu roku:((( CZy ktora tak juz miala? pani doktor antepowicz powinna zrobic to samo, co pan weterynarz na forum "weterynaria" - po prostu napisał posta, w którym wyjasnił, że o niektórych dolegliwosciach naszych czworonogów nie ma sensu pisac na forum tylko od razu, i to jak najszybciej iść do najbliższej kliniki weterynaryjnej. to samo odnosi się do kobiecego zdrowia - ja juz dawno poszłabym z tymi krwawieniami do lekarza. ajęsli twoja pani doktor to zignorowała to zmieniłabym lekarza i tyle. moja mama miała w zeszłym roku takie dolegliwości i wiem, ze od swojego lekarza dostała jakieś lekarstwa, ale niestety nie wiem jakie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Poradzcie kobiety prosze IP: *.kin / 192.168.0.* 23.07.03, 17:55 Dziewczyno, natychmiast do lekarza! Jesli twoja lekarka zignorowala to, o czym tu opowiedzialas, to ZMIEN JA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica mniejsze zło... 23.07.03, 18:03 jeśli się boisz iść do lekarza albo ci nie po drodze to kup mastodynon i zażywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pollka Re: mniejsze zło... 24.07.03, 08:24 soczewica napisała: > jeśli się boisz iść do lekarza albo ci nie po drodze > to kup mastodynon i zażywaj. dziekuje serdecznie za wypowiedzi a na co jest mastodynon? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: mniejsze zło... 24.07.03, 08:26 pollka napisała: > dziekuje serdecznie za wypowiedzi a na co jest mastodynon? lek na bazie ziołowej, regulujący cykl miesięczny. jeśli pójdziesz do lekarza, to możliwe że sam ci to zapisze. Odpowiedz Link Zgłoś