dubidodo 07.11.07, 15:59 Witam:-) Co byście wybrali? Czyimi jesteście abonentami i czy jesteście zadowoleni? Nie wiem czy można taki wątek zamieścić, ale naprawdę nie moge się zdecydować:-) Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek1042 Re: cyfra plus czy dekoder polsatu? 07.11.07, 16:01 z tego dwojga wybrałbym Cyfrę+. Ale jest trzeci wariant telewizja N Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: cyfra plus czy dekoder polsatu? 07.11.07, 16:30 To zależy czego szukasz i ile chcesz płacić abonamentu. Ja mam dekoder Polsatu i na cyfrę bym nie zamieniła bo jestem fanką siatkówki, a na najdroższy pakiet w Cyfrze dzięki, któremu miałabym Canal+ i HBO i tak mnie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
yooasia Re: cyfra plus czy dekoder polsatu? 07.11.07, 16:47 jakies pół roku temu dosc dobrze zagłebiłam sie w tematyke wszystkich 3 cyfrówek. Jesli nie masz jakis badzo konkretnych preferencji a chcesz by było wszystkiego po trochu to najlepszy wydaje się polsat (porównywalna oferta z cyfra z tym ze na cyfrze nie ma kanału polsatu). Jesli chodzi o N to jesli wiesz ze w ogóle ani Ciebie ani Twoich domowników nie bedzie interesował sport czy bajki to juz za 32 zł masz cały pakiet informacji filomwy + tzw kobiecy (moda muzyka itp) a jeszce cos tam dorzucają w promocji. I moja rada lepiej zamawiac na infoloniach bo umowe podpisuje sie na 1 rok a nie na półtora (tak jest napewno w n). Jesli chodzi o kuriera to zupełnie nie ma problemu. Szybko i za darmo i nie trzeba dxwigac z salonu;)...Trening cierpliwosci jest dopiero przy wyszukiwaniu sygnału z satelty;) Udanej zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: cyfra plus czy dekoder polsatu? 07.11.07, 17:01 jak lubisz ogladac piłke nozna ligi polska angielska francuska włoska hiszpanska mecze nba czy euroligi to tylko cyfra z canal + Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.locha Re: cyfra plus czy dekoder polsatu? 07.11.07, 18:30 Ja mam cyfrowy Polsat, ale tylko z jednego względu dla Polsatu Sport, a dokładniej rozgrywek polskiej ekstaligii żużlowej :), poza tym oglądam jeszcze Discovery, a ściślej mówiąc 2 programy dokumentalne, które są tam emitowane i na tym się kończy oglądanie przeze mnie TV, gdyż nie przepadam za TV i nie mam czasu na jej oglądanie. Sprawy polityczne śledzę w prasie, w wersji elektronicznej i to wszystko :)... Odpowiedz Link Zgłoś