sharon_s 29.07.03, 21:07 Jaki samochod spelnia Wasze oczekiwania??? Ja bym chciala jezdzic czerwonym porsche;;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasiek Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:08 sharon_s napisała: > Jaki samochod spelnia Wasze oczekiwania??? > Ja bym chciala jezdzic czerwonym porsche;;)) Peugeot 607 :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? IP: 80.48.129.* 29.07.03, 22:25 Ja zawsze chwalilam sie tym, ze nie mam wymagań, jesli chodzi o samochód. Jestem studentka i jezdżę autobusem, i zazwyczj mi to nie przeszkadza. Te marzenia o porshe i innych cudeńkach wydawały mi sie zawsze niezrozumiałe. Az tu ide sobie ulica i widze samochod-cudo. Elegancki, ale nie rzucajacy sie w oczy. Długi przód, długi tył, smukłe cacko, ciemnozielony kolor, nie majace w sobie nic ze stylu tych sportowych super-szybkich maszyn, mysle sobie, pewnie to jakis stary model: może nie taki drogi. Co się okazało: jaguar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania :o) Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 30.07.03, 17:41 jaguar jaguar jaguar i takiego mialam. tani w zakupie za to pierunsko drogi w naprawach klimatyzacja kosztuje tyle co nowy samocod. zarowki musi zmieniac mechanik! skory w srodku tyle ze moglby powiedziec muuuuuu 350 KM 220km /h bez problemu wiecej nie mialam odwagi. osobiscie mialam/mielismy cichutki mozna do siebie szeptac podczas jazdy niski super amortyzacja dluuuuuugi jak nie wiem co POLECAM! dla hecy moglabym miec saab cabriolet. a do odpalu trabanta z neonowkami w podwoziu i lakier harlequin. oprocz tego to moglabym sobie pozyczyc mini cooper albo PT cruiser jezeli mu dadza silnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:30 przeciez to niewygodne...nisko zawieszone, że trzeba sie "wczołgiwać" do srodka, a wew. mało miejsca i jakoś tak... za blisko do krawęznika i na dodatek wszyscy gapią się nachalnie i z ...góry :-) ja czułabym sie bezpiecznie i wygodnie w takiej amerykańskiej hiperciężarówie, rozpedzonej prawie do prędkości dźwięku Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? 29.07.03, 22:36 Gość portalu: Aisza napisał(a): > przeciez to niewygodne...nisko zawieszone, że trzeba sie "wczołgiwać" do > srodka, a wew. mało miejsca i jakoś tak... za blisko do krawęznika i na > dodatek wszyscy gapią się nachalnie i z ...góry :-) Nieprawda, w środku jest całkiem sporo miejsca (mam 188cm) ale tylko dla dwóch osób. Jeżeli chodzi o wrażenia... Trochę głośno, ale to podobno ma tak być... :) Na austostradzie przy prędkości 250km/h wcale się tego nie czuje, Porche po prostu "klei się" do nawierzchni. Ale żołądek to się może wywrócić na lewą stronę od przyspieszeń... :) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? 29.07.03, 22:37 opel tigra. wymiekam... juz kiedys mialam, ale jedno bydle mi go skasowalo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
whisky7 Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? 29.07.03, 23:01 mi wystarczy vw passat... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? 29.07.03, 23:05 dorożką, taką normalną drewnianą koniami ciągnioną Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? 29.07.03, 23:42 tralalumpek napisała: > dorożką, taką normalną drewnianą koniami ciągnioną Jeździć doroszką to musi być naprawdę przyjemne... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s tak naprawde 29.07.03, 23:52 to najbardziej by mi odpowiadal jakis samochod terenowy. ja mam zdolnosci do przesady, w obsludze samochodu tez mam za mocna reke, wiec jakas terenowka w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: tak naprawde 30.07.03, 08:11 to i ja terenówkę sa piękne tylko wadę maja jedną...cene Odpowiedz Link Zgłoś
wonsz Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? 30.07.03, 03:51 Moja pani wybrala sobie terenowke. Taka prawdziwa, z namiotem zamiast dachu. Baaardzo mnie kreci kiedy widze ja w tym aucie :))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
fairuza Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? 30.07.03, 09:02 Moje marzenie to Land Cruiser. Fairuza Odpowiedz Link Zgłoś
sisters Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? 30.07.03, 09:38 Moim marzeniem jest Volvo XC70 lub XC90. Fajowski jest też Jaguar z serii XJ. Ach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autoreczka Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 10:08 obecnie jeżdżę rav4 ale marzy już mi się cosik ..może jeepek najnowszy :) Kocham terenówki bo są stworzone na Polskie drogi i dla kobiet . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 11:06 Najlepsze auto, to auto służbowe. Warunek stawiany w kontrakcie: Auto minimum klasy średniej nie starsze niż 3 letnie (opcjonalnie wymiana co 2 lata) z silnikiem powyżej 90 koni mechanicznych, klimatyzacja i radio z RDS. Możliwość wyjazdów zagranicznych (opłacona zielona karta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.03, 11:31 Lancia Thesis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRED Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 12:02 GARBUSEK Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? 30.07.03, 12:07 Najlepiej szczuplym, muskularnym, blekitnookim brunetem. Ooops, mialo byc o samochodach... Pozdrawiam i splywam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 a moja czarna alfa 156?ani jedna nie chce:(badziew 30.07.03, 16:27 a moja czarna alfa 156? ani jedna nie chce:( badziew sobie widac kupilem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Jakbym miała... 30.07.03, 16:36 Forda Focusa combi, to bym nawet prawo jazdy sobie zrobiła :))) Dzisiaj widziałam w takim nietypowym zielonym kolorze... mmmmm.... cudo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja30 Re: Czym chcialybysmy sie wozic?? IP: *.acn.pl 30.07.03, 23:32 ja marze o Alfie 147, 3 drzwiowa, silnik dwa litry, kolor - i tu mam watpliwosci - tendencyjnie czerwona lub moze jasna zielen. Czasami marzenia sie spelniaja... Odpowiedz Link Zgłoś