Dodaj do ulubionych

ile można wytrzymać bez sex'u?

30.07.03, 01:32
nie ma go już ponad 1 i 1/2 miesiąca... w sumie jesteśmy na półmetku, bo ma
wrócić za drugie tyle... RTUUUNKU... czy zdrowy człowiek jest w stanie
wytrzymać tyle czasu bez sex'u? potrzebuję grupy wsparcia, albo wsparcia
grupy. pozdrawiam. a może szklanka wody - zamiast :-)
Obserwuj wątek
    • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 01:34
      NIE MOGĘ JUŻ :-0
      • oralhella Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 02:38
        lunatica napisała:

> NIE MOGĘ JUŻ :-0

Ja juz ponad 2 lata nie mam i zyje
        • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 03:02
          po jakimś czasie pewnie można się przyzwyczaić... ja jeszcze nie doszłam do
          tego etapu.
        • anahella Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 07:44
          oralhella napisała:

> Ja juz ponad 2 lata nie mam i zyje

Moze zrob cos z tym? Pewnie dlatego swirujesz tak na forum:P
        • Gość: Ines Re: ile można wytrzymać bez sex'u? IP: *.core.net.pl 16.08.03, 13:21
          3 i pół roku.Wszelki komentarz zbędny.......
    • moniorek1 Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 03:26
      lunatica napisała:

> nie ma go już ponad 1 i 1/2 miesiąca... w sumie jesteśmy na półmetku, bo ma
      > wrócić za drugie tyle... RTUUUNKU... czy zdrowy człowiek jest w stanie
      > wytrzymać tyle czasu bez sex'u? potrzebuję grupy wsparcia, albo wsparcia
      > grupy. pozdrawiam. a może szklanka wody - zamiast :-)

Raczej nie potrzebujesz szklanki wody zamiast, bo to metoda antykoncepcyjna,a
      z tego co piszesz wnioskuje ,ze antykoncepcja narazie jest ci niepotrzebna :)
      • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 03:30
        nie potrzebna... buu...
    • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 03:31
      Ja miesiac po slubie musialem zostawic zone i wyjechac na 4 miesiace. Bylo
      okropnie, ale mialem sposob: pracowalem siedem dni w tygodniu, po kilkanascie
      godzin dziennie. Fakt, gapilem sie na napotkane biusty wzrokiem glodnego ale
      nie mialem sily nawet na myslenie o seksie. I bogatszy nieco wrocilem :)))
      Kilka razy probowalismy, hmm, seksu przez telefon. Ale to nie to...

Powodzenia!

K.
      • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 03:36
        mnie w zeszłym roku nie było przez jego połowę, ale w między czasie wpadłam na
        tydzień... 3 miesiące to rekord dla mnie...
        • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 03:41
          Moj to te 4, i gorace postanowienie: NIGDY WIECEJ!!! Kontrakt? prosze bardzo,
          ale jade z zona :)))

K.
          • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 03:53
            trzymaj się i nie puszczaj się :-)
            ja też nie :-)
            • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:05
              Ja tam puszczam. Wodze fantazji :))) Polecam.
              Sie trzymaj! :)

K.
              • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:07
                taak. wodze fantazji, to ja już dawno popuściła. nie wiem ile jeszcze
                wytrzymają, te wodze... oj.
                • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:13
                  Hmm, faktycznie, moment nie najlepszy. Ale za poltora miesiaca? Ej, chyba Wam
                  zazdroszcze :)))

K.
                  • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:16
                    dokładnie. sam środek... a po powrocie? wolę nie myśleć... sam rozumiesz :-)
                  • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:17
                    i proszę mnie tu nie podpuszczać :-)
                    • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:19
                      Wiesz, to witanie sie jest bardzo smakowite. Bylem gotow zrobic to na
                      kamieniu, na jezu (jerzu), ostatecznie padlo na pralke, bo po mieszkaniu
                      krecil sie komitet powitalny. Po 24 godzinnej podrozy! Masz na co czekac :)))

Uff, jak goraco!

K.
                      • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:21
                        a czy to, co MY teraz wypisujemy, też ma zabarwienie lekko erotyczne, czy mi
                        się tylko wydaje? czy mnie się już wszystko z sex'em bedzie kojarzyć??
                        • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:22
                          Ja jestem samcem wiec mnie sie wszystko z seksem. I mysle o seksie srednio co
                          17 sekund. Nie wiedzialas?

K.
                          • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:26
                            wiedziałam. ale ja teraz biję cię na głowę, bo myśle o tym NON-STOP... a co
                            się dzieję, jak śpię... fantazja.
                            • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:33
                              Haha, tylko nie zgwalc listonosza! :)))

Mialem tak samo. Duuuzo pracy trzymalo mnie w pionie. Moze sprobuj z Twoim
                              milym seksu przez telefon? Wprawdzie to tylko kiepski substytut, ale zawsze
                              lepszy rydz niz nidz :)))

K.
                              • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:36
                                praca pracą. chyba trochę ucierpi... listonosz się nie załapie (jego strata).
                                o MATKO
                          • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:34
                            "wonsz" też się dobrze kojarzy :-)
                            • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:38
                              lunatica napisała:

> "wonsz" też się dobrze kojarzy :-)

Faktycznie, zle z Toba. Polecam zimne oklady, tam gdzie goraco ;)

Ale milo mi sie dobrze kojarzyc. I to jeszcze tak... :)))

K.
                              • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:40
                                okłady? zimne? nie pomaga!
                                • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:44
                                  No to nie wiem. Lec moze do niego? Wlasnie znalazlem Londyn - Berlin za 8.99,
                                  skandalicznie tanio!

K.
                                  • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:49
                                    skandal!!! ale on jest jeszcze dalej!!! nie dolece!!! ale przeciez wytrzymam.
                                    musze sie ze soba podrażnić :-)
                                    • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:52
                                      No to Londyn - Vancouver za 599 kanadyjskich :)

Takie rozstania sa do bani (mialem napisac do du**, ale nie chce draznic)

K.
                                      • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 04:55
                                        hahaha... do dupy. nie bójmy się nazywać rzeczy po imieniu :-)
                                        do dupy. ech. życie. życie. nie lecę. wytrzymam. mam nadzieję. mam wrażenie,
                                        że łatwiej jest temu, któ wyjeżdża... ale nie mam pewności. jak ja wyjechałam,
                                        to mnie tak nie łapało, a teraz jak sama siedze i czekam, to nie popuści,
                                        tylko trzyma...
                                        • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 05:02
                                          Zawsze wole wyjezdzac. Cos sie dzieje, cos nowego wypadnie i nie ma tyle czasu
                                          na tesknote, nawet nie koniecznie ta "do dupy" :) A poza tym bardzo nie
                                          lubie tego momentu kiedy pociag rusza, znika za zakretem, a na peronie tak
                                          pusto...

Nastepnym razem go nie puszczaj. Kajdankami do lozka i bez dyskusji :)))

K.
                                          • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 05:04
                                            ... ale z drugiej strony, takie rozstania maja swoje dobre (cayżby?) strony.
                                            ciekawe, czy sie ich dopatrze?
                                            dobranoc. ja lece, bo padam na twarz.
                                            M.
                                            • wonsz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 05:06
                                              Ja nie znalazlem.

Kolorowych snow, z ukochanym w roli glownej.

U mnnie slonce chowa sie za drzewa, upal odpuszcza i jamnik chce na spacer.

Milo bylo,
                                              K.
                                              • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 30.07.03, 05:08
                                                do następnego.
    • Gość: renia Państwo wybaczą , ale nie moge sie powstrzymac.... IP: *.ath.spark.net.gr 30.07.03, 17:21
      ... co to za pisowanie "sex'u"??? Gdzies Ty sie uczyła polskiego? Gdzie
      angielskiego? Aposrtof tez trzeba wiedziec gdzie postawic. Pozadrawiam.

Bez seksu moge zyc baaaardzo dlugo, juz taki ze mnie zimny dran.
      • daffne Re: Państwo wybaczą , ale nie moge sie powstrzyma 30.07.03, 23:53
        Bez seksu moge zyc baaaardzo dlugo, juz taki ze mnie zimny dran.

Ja nie za dlugo ;))
        • mijaczek a ja wytrzymalam 31.07.03, 17:25
          7 miesiecy... prawie 8. i powiem wam jedno - wcale to dobrze nie robi... bylam
          przygotowana na rok bez seksu, no ale wyszlo, ze tylko (az!) 7 m-cy. w tym
          czasie moje cialo sie zmienilo (na gorsze.. buuu...) i odzwyczailo od
          pieszczot... oj, nie robcie tego! "nie" dla wstrzemiezliwosci. bardzo zle
          wplywa!

pzdr i powodzenia zycze!
          • droga66 Re: a ja wytrzymalam 01.08.03, 04:32
            Jak zmienilo sie na gorsze, i co to znaczy ze Twoje cialo "odzywczailo sie od
            pieszczot" ?
            • mijaczek Re: a ja wytrzymalam 01.08.03, 16:51
              droga66 napisał:

> Jak zmienilo sie na gorsze, i co to znaczy ze Twoje cialo "odzywczailo sie od
              > pieszczot" ?

to znaczy, ze moje piersi zmalaly i stracily na jedrnosci,pozbylam sie dumy
              mego zycia, czyli wymiarow 89-60-90 na rzecz 85-75-95 (buuuu), skora sie
              zmienia, traci kolor i elastycznosc,jest inaczej, a cialo odzwyczailo sie od
              pieszczot i gdy po 7 miesiacach kto zaczal mnie w koncu piescic kazdy dotyk
              odczuwalam na granicy bolu i przyjemnosci... dziwne uczucie, ale teraz powoli
              wszystko wraca do normy, no moze oprocz tych wymiarow, z tym musze poczekac az
              wroce do ojczyzny.
    • gertruda6 Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 31.07.03, 21:19
      hi hi..szczerze? :D 20 lat :P..
      • Gość: a oj ciezko IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.03, 23:32
        mialm raz przerw pol roku..w sumie tak zle nie bylo.poprostu nie mialm chec na
        stalego faceta a bzykac z byli kim tz mi sie nie chcialo. teraz 2 dni to
        max..jesli dluzej nie mam sexu jak 2 dni to jestem strasznie nerwowa..
        potrzebuje bardzo sexu!
    • Gość: Marynarz Re: ile można wytrzymać bez sex'u? IP: *.uznam.net.pl / 192.168.3.* 02.08.03, 09:42
      Lunatica,przestan.Cóż to jest 3 miesiace bez seksu?Jesli kochasz swojego faceta
      to nie skarż się tylko poczekaj na niego a zobaczysz co znaczy dorwac sie do
      niego po tak dlugim poście.Juz zawsze bedziesz czekac z utesknieniem na ten
      niepowtarzalny raz ,i trugi, i trzeci, i tysiac nastepnych z nim ,i tylko z nim.
      I Wy dziewczyny,ktore piszecie,ze nie mozecie bez seksu wytrzymac 2 dni
      jestescie cudowne.Przeciez to bzdura.Wytrzymalybyscie(jak znam zycie)
      gdybyscie mialy dla kogo.No i oczywiscie gdyby ON byl tego wart.
      A Ciebie Reniu-pozdrawiam.Jestes OK.Lepiej z nikim niz z pierwszym lepszym.
      No,teraz sie dopiero zacznie,hahaha mimo,ze nie jestem,jakem marynarz,
      cnotliwym prawiczkiem ale zasady trzeba miec.
      -Lepiej czekać trzy miechy niz dać zedrzeć się do dechy-
      Ja.
      Pozdrowionka.
    • mamalgosia Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 02.08.03, 11:28
      A co byś zrobiła, gdybyś była w ciąży i lekarz powiedziałby, ze jest to ciąża
      zagrożona i zakaz seksu przez 9 miesięcy (+ potem połóg)???
      • lunatica Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 02.08.03, 12:24
        tak. tak. ale w tej chwili nie jestem. a "gdybanie" to fantastyczna sprawa.
        może jeszcze jakieś opcje możliwości: co by było gdyby? pozdrawiam.
      • ana_75 Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 02.08.03, 15:56
        Seks to nie tylko stosunek... są jeszcze inne sposoby

Pozdrawiam :)
        • Gość: Winicjusz 16 LAT!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.03, 17:15
          A po skończeniu 16-tego roku życia zacząłem.
    • Gość: aki Re: przecież możesz sie masturbować IP: *.protonet.pl 16.08.03, 16:07

to nic złego.pozdrawiam.
    • Gość: Girl Re: ile można wytrzymać bez sex'u? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 21:19
      Myślę, że w większej mierze tęsknisz nie za samym czystym bzykankiem, ale za
      całym chłopakiem!
      Jesteście sobie tak bliscy, że wytrzymać nie możesz dłuższego rozstania.

Ja np. już ponad 3 lata w celibacie żyję, mimo że mieszkam pod jednym dachem z
      moim partnerem!
      On tyle mi przykrości robił, znieważał i w ogóle, że raz powiedziałam koniec!
      Bo ja to nie umiem rozgraniczyć sexu od uczuć, niestety.
      Nienawidzę go i czuję odrazę do niego.
      I wolę poczekać, niż się zmuszać. I czuję się dumna.
    • mickey.mouse Re: ile można wytrzymać bez sex'u? 29.08.03, 05:00
      Sam szukam odpowiedzi na to pytanie i nie znajduje jej w sobie, po dwoch
      miesiacach rozstania. Co wiecej, nie wiem jak dlugo to jeszcze potrwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka