mimrek 03.12.07, 14:10 oTO COŚ STRASZNEGO LEPIEJ NIE OGLADAJCIE TEGO FILMIKU BO TO DO NICZEGO NIE PODOBNE.. nie sądzilem ze z ust kobiety moze wyjsc takie słownictwo. www.ukaraj.pl/news/id4188,Ku..-odetne-Ci-kutasa-ku..-ta-yyy-zyletka-VIDEO.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka24 Re: Kobieta która przeklina nie jest kobietą!!! 03.12.07, 15:00 a ja tam czasem pod nosem przeklne i to mocno i wtedy mi jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Kobieta która przeklina nie jest kobietą!!! 03.12.07, 15:04 Jesli nie kobieta to kim jest? Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Kobieta która przeklina nie jest kobietą!!! 03.12.07, 15:12 Re: Kobieta która przeklina nie jest kobietą!!! A kim jest? meżczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek jest zdzira 03.12.07, 16:34 kobieta nie powinna przeklinać teraz rozumiem czemu nie tknalbym tego dodusia kijem z dwóch metrów . bo sie brzydze jej wulgarnej gęby. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: jest zdzira 03.12.07, 18:31 mimrek napisała: > kobieta nie powinna przeklinać > teraz rozumiem czemu nie tknalbym tego dodusia kijem z dwóch metrów . > bo sie brzydze jej wulgarnej gęby. A ty jesteś z tych co bułkę przez bibułkę..... Dla mnie przeklinanie jest tak samo niekobiece, prostackie i chamskie jak nazywanie kogoś zdzirą. Może nawet grosze, bo fałszem trąci. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunia87 Re: Kobieta która przeklina nie jest kobietą!!! 03.12.07, 20:06 Czyli przeklinanie przysługuje tylko mężczyznom, tak? Bo po coś te przekleństwa są. Nie wiem za kogo się masz...:| No tak, kobieta powinna być cicha, pokorna i może napiszesz jeszcze, że nie powinna robić kupy bo to brzydko pachnie a ona ma wytwarzać tylko przyjemne wonie. Mam prawo do ekspresji, krzyków (podobno u kobiet to nawet zdrowe) i do przeklinania. Jak każdy człowiek, który jest pod wpływem negatywnych emocji. A nagminnie klnąć nie powinien nikt, bo facet jest 100 razy bardziej obleśny od kobiety sam z siebie a jeszcze jak nieprzerwanie przeklina to wymiotować się chce. Przykry jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś