barbara_813 01.01.08, 21:53 Hej dziewczyny, jak przygotowania do egzaminu??? Mam nadzieję, że wytrwam w moim noworocznym postanowieniu i wreszcie zacznę się porządnie przygotowywać. Trzymam kciuki za wszystkich zdających w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just1981 Re: egzamin sędziowski 2008 27.04.08, 23:37 Hej mam pytanie czy jesteś zainteresowana współpracą przed egzaminem : wymiana materiałów kazusów Odpowiedz Link Zgłoś
annusiaw Re: egzamin sędziowski 2008 26.06.08, 09:17 hej. mam pytanie, czy macie zestawy kazusów 2007, bo ja mam i interesuje mnie wymiana odpowiedzi. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szuan82 Re: egzamin sędziowski 2008 22.10.08, 20:32 Witajcie. Pewnie jestescie juz po tym stresie. Mnie to dopiero czeka. Bylby ktos na tyle mily, aby udostepnic mi kazusy z 2007 lub 2008 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
ciscoc Re: egzamin sędziowski 2008 09.09.09, 09:35 Witam piszę w pewnej sprawie dotyczącego egzaminu sędziowskiego. Pytanie mam takie czy mogłabyś opisać mi jak wygląda egzamin poprawkowy, czy jest cięższy niż ten właściwy. Czy komisja egzaminacyjna jest bardziej przychylna czy tez oblewa egzaminowanych nie dopuszczając ich do uzyskania nominacji sędziowskich. A może masz znajomych którzy zdawali poprawkę z egzaminu sędziowskiego i mogłabyś się ich zapytać bądź podać mi ich adres meilowy w celu nawiązania kontaktu jak wygląda i przebiega egzamin poprawkowy. Szukam jakiś informacji na ten temat. Jednym słowem będę wdzięczny za każdą odpowiedz. Wszystkim będę niezmiernie wdzięczny poniewaz też mnie to spotkało i nie wiem co teraz robić. Pytanie kieruję szczególnie do cemes9 Pozdrawiam mój adres meilowy ciscoc@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś