Gość: ktosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 22:15 nie istnieje a jezeli juz sie zdarzy to jest to trudna przyjazn kobieta jest jedynym wrogiem kobiety zawisc zazdrosc obłuda to panuje miedzy kobietami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackie.brown eeee tam............. 11.08.03, 22:17 walka jest na roznych poziomach. kobiety miedzy soba nie walcza tak jak faceci. ich zadne kobiety nie pobija w poziomie wzajemnego gnojenia. to sie nazywa meskosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irmina Re: eeee tam............. IP: 81.210.53.* 11.08.03, 22:20 Ale to prawda przyjaźń kobiet jest trudna, ale z czasem łagodnieje i staje się lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown sa rozne przyjaznie i rozne kobiety 11.08.03, 22:23 rozne charaktery. Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: eeee tam............. 11.08.03, 22:31 jackie.brown napisała: > walka jest na roznych poziomach. kobiety miedzy soba nie walcza tak jak faceci. > > ich zadne kobiety nie pobija w poziomie wzajemnego gnojenia. to sie nazywa > meskosc. A im bardziej wyszukany, wyrafinowany, perfidny sposób zgnojenia tym nasze EGO jest bardziej rozbujane. KOCHAM TO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Wyjaśnienie 11.08.03, 22:37 Albo raczej nie jasno się wyrażam. Miałem na myśli gnojenia faceta przez faceta. Z kobietami jest całkowicie inna relacja, aczkolwiek nt. przyjaźni damsko - męskiej nie bedę się wypowiadał bo nie mam w ogóle pojęcia. Nie uczestniczyłem, nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown Re: Wyjaśnienie 11.08.03, 22:40 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > Albo raczej nie jasno się wyrażam. Miałem na myśli gnojenia faceta przez > faceta. Z kobietami jest całkowicie inna relacja, aczkolwiek nt. przyjaźni > damsko - męskiej nie bedę się wypowiadał bo nie mam w ogóle pojęcia. Nie > uczestniczyłem, nie słyszałem. zrozumialam to dokladnie tak jak napisales. Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: Wyjaśnienie 11.08.03, 22:53 To możesz mnie jeszcze oświecić skąd wyciągnełaś wniosek, że nie znam się na kobietach?? Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown Re: Wyjaśnienie 11.08.03, 22:57 ok. ten list byl do ktosia-autora watku. chodzilo mi o to, ze on napisal, ze jedynym wrogiem kobiety sa inne kobiety. z doswiadczenia wiem, ze faceci z rownym upodobaniem podkladaja sobie swinie. ty moja teorie w jasny sposob potwierdziles. zatem Twoj list posluzyl mi jako odpowiedz na macierzysty watek. mam nadzieje, ze wszytsko jasne, bo zbaczamy bardzo off topicowo. Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown Re: Wyjaśnienie 11.08.03, 22:58 na kobietach nie zna sie autor watku, a nie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Ok, ok, już dotarło(do niego też) n/t 11.08.03, 23:18 Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: Wyjaśnienie 11.08.03, 23:16 jackie.brown napisała: > ok. ten list byl do ktosia-autora watku. chodzilo mi o to, ze on napisal, ze > jedynym wrogiem kobiety sa inne kobiety. z doswiadczenia wiem, ze faceci z > rownym upodobaniem podkladaja sobie swinie. ty moja teorie w jasny sposob > potwierdziles. zatem Twoj list posluzyl mi jako odpowiedz na macierzysty watek. > mam nadzieje, ze wszytsko jasne, bo zbaczamy bardzo off topicowo. To się nazywa wytłumaczyć na chłopski rozum! Nie żebym miał kłopty z koncentracją, po prostu nie zauważyłem, że autor wątku tak się nieskromnie nazwał. No ale wyjaśniłaś to rasowo!Blondynem jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
filroska Re: przyjaźń damsko- damska 11.08.03, 22:47 bzzzzzzdury!! każda przyjaźń jest trudna!! niektórzy nie wierzą w przyjaźń kobiety z mężczyzną, więc może w ogóle coś takiego jak przyjaźń nie istnieje? jeśli tak myślisz, to współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: przyjaźń damsko- damska 12.08.03, 02:04 nieprawda.. istnieje, wiem bo doswiadczam Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: przyjaźń damsko- damska 12.08.03, 03:18 Istnieje, istnieje... moze i ty ktosiu sie doczekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Eeee tam... IP: *.crowley.pl 12.08.03, 09:00 Gość portalu: ktosia napisał(a): > nie istnieje To w takim razie chyba spotykam się na "babskie pogaduchy" z transwestytą... Zmartwi się, jak jej to powiem... > a jezeli juz sie zdarzy to jest to trudna przyjazn Na taką byłabym zbyt leniwa :) > kobieta jest jedynym wrogiem kobiety > zawisc zazdrosc obłuda to panuje miedzy kobietami Mity, mity... Albo daaaleko idące uogólnianie... Ale jako mechanizm obronny - to dobre wytłumaczenie. Tylko po co od razu pakować wszystkie przyjaźnie do jednego worka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: przyjaźń damsko- damska IP: *.tvgawex.pl 12.08.03, 09:00 ...postaraj sie,a zobaczysz,ze warto.To jedne z trudniejszych relacji m/ludzkich.pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś