IP: 213.25.164.* 14.08.03, 13:17
czy ktoś z was zna jakies sposoby na to by przytyć??? jestem bardzo chuda,
chciałabym prytyć, normalnie się odżywiam, jednak moja mama też jest dośc
szczupłą kobietą dlatego myślę, że i ja juz taka zostanę...Przy wzroscie
160cm waże gdzieś ok 40 kg...
Obserwuj wątek
    • koklusz Re: za chuda 14.08.03, 13:27
      pierogi kochana i kluchy,tyle tylko,że może ci brzuch urosnąć a reszta
      zostanie chuda,ale spróbuj może się uda.
    • niuniek6 Re: za chuda 14.08.03, 13:37
      > czy ktoś z was zna jakies sposoby na to by przytyć??? jestem bardzo chuda,
      > chciałabym prytyć, normalnie się odżywiam, jednak moja mama też jest dośc
      > szczupłą kobietą dlatego myślę, że i ja juz taka zostanę...Przy wzroscie
      > 160cm waże gdzieś ok 40 kg...

Tak naprawde przytycie jest o wile latwiejsze od schudniecia poniewaz istnieja
      SKUTECZNE leki po ktorych tyje sie jak na drozdzach (przyspieszajace
      anabolizm), ale one sa tylko na recepte tak ze musisz isc do lekarza.
    • antyrys Re: za chuda 14.08.03, 13:41
      Należy udać się do Taplar, zamieszkać u Kaźmirza
      Bartosiewicza, przez miesiąc jeść kartoflów
      przygotowanych przez Andzię. Wynik gwarantowany! :)))
    • Gość: byczek Re: za chuda IP: 206.122.136.* 14.08.03, 14:56
      Mozesz sie zapisac na silownie i jednoczesnie zaczac jesc wiecej niz dotychczas. wzrost masy miesniowej
      przyspiesza metabolizm i w ten sposob wszystko co zjesz 'wkomponuje sie' w twoja mase.
    • straw-berry Re: za chuda 14.08.03, 19:37
      Gość portalu: kasiek napisał(a):

nie wydaje mi się abyś była chuda [(wzrost)160 - 100] - (waga) 40 = 20 sugeruje
      że możesz być os. b. sczupła, ale nie koniecznie chuda, u mie kiedyś wychodziło
      22 i byłam po prostu zgrabna kobita, a nie chuda, teraz bedzie 18 i też może
      być. może lepiej rozwijać mięśnie na siłowni, niż sie tuczyć, tłuszcz jest
      feeeeeeee
    • karina252 Re: za chuda 14.08.03, 21:14
      Gość portalu: kasiek napisał(a):

O rany!!! Mam identyczny problem! Jem dużo chleba, ziemniakow i nic!!!! A w
      gazetach są diety ale na schudnięcie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka