Dodaj do ulubionych

czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie?

18.01.08, 20:45
ciekawi mnie to :)
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 20:50
      W uchu lewym. W uchu prawym. Stereo.
      • dziewice nie nie uszy mnie nie interesuja, please :) 18.01.08, 20:52
        • funny_game Re: nie nie uszy mnie nie interesuja, please :) 18.01.08, 20:56
          No ale miałam napisać, że mam kolczyk w cieście? ;)
          Dobra, nie wyganiaj, sama wyjdę...
          • dziewice Re: nie nie uszy mnie nie interesuja, please :) 18.01.08, 20:57
            doceniam, w sumie to zapomnialem ze Kobiety maja w uszach kolczyki, jakies same
            owlosione widze hehe :)
    • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 20:56
      Ja nie mam nigdzie, a dziś dostałam moje pierwsze klipsy. ;)
      • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 20:57
        o klipsy :) niebieskie?
        • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:02
          Nie. Nie niebieskie. Takie niby bursztynki z tygrysim wzorkiem.
          Moja siostra zaczęła robić biżuterię, a specjalnie dla mnie zrobiła
          jedne klipsy. :)
          Dlaczego niebieskie?
          • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:04
            a tak mi sie skojarzylo :)

hmmmm interesujace, to wyslij jakas fote :)
            • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:06
              Nie mam baterii w aparacie i to nie ściema. :)
              • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:09
                hehe, fajne :)

ej, a Ty mieszkasz z inglend?
                • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:17
                  Nie, z Lodz. ;P
                  • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:18
                    powaznie? :)

eeee wkrecasz mnie :)
                    • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:24
                      Tak jesteś w Mamy Cię. ;)
                      • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:29
                        ale powaznie piotrkowska sie przechadzasz w niedzielnym sloncu? :)
                        • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:32
                          Mam trochę daleko do centrum, więc raczej okolicznymi ścieżkami leśnymi.
                          • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:33
                            ja to sie bujalem na retkinii :)
                            • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:36
                              Z Łodzi pochodzisz?
                              Ja Widzewianka. ;)))
                              Ale dzieciństwo mam bałuckie. ;)
                              • soulshunter Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:38
                                > Ale dzieciństwo mam bałuckie. ;)

ba bałuty, rybna i okolice hmmmmm
                                • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:51
                                  No nie wiem gdzie jest Rybna, ale ja jestem z Koguciej. ;P
                              • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:40
                                niebardzo :) niezle, a jest jeszcze lunapark ? :) to mozebysmy sie kiedys do zoo
                                wybrali? :)
                                • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:53
                                  Coś tam chyba jest. Nie było przez jakiś czas, ale teraz chyba
                                  powstał nowy.
                                  Podryw na łodzianina? ;P Albo raczej miłośnika Łodzi? ;P
                                  • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:55
                                    no dobra dobra :) za ilosc godzin wyjezdzonych na schodach ruchomych w
                                    universalu to honorowego obywatela powinienem dostac :)))))

to co , widzialas slonia w zoo?:)))
                                    • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:00
                                      Słoń mi się brzydko kojarzy.
                                      No widziałam, widziałam.
                                      • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:09
                                        sie jakas niesmiala trafila :)))

a zyrafa moze byc????:)
                                        • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:10
                                          Żyrafa to brzmi dumnie. :)
                                          • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:12
                                            hmmm a lubisz disko polo? :)
                                            • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:19
                                              Hehehe...przepadam. :)))
                                              A co wyglądam jakbym była Szalona?
                                              • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:24
                                                powaznie? :) ja takze, lubie bardzo :)

wiesz jestem niesmialy :)

ostatnio w pracy slucham BAYER FULL - Moja Mała Blondyneczko
                                                bazyl69.wrzuta.pl/audio/d5ZaaCy1xd/bayer_full_-_moja_mala_blondyneczko
                                                posluchamy razem?
                                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=72688789&a=74500913
                                                • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:30
                                                  No ja ostatnio:
                                                  "Kochanków miałaś wielu." ;P
                                                  www.wrzuta.pl/film/vm4wdKXzda/4ever-kochankow_mialas_wielu
                                                  • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:33
                                                    dobre dobre, fajnie :)
                                                  • avital84 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:36
                                                    I jeszcze to:

youtube.com/watch?v=xDBc5TEqt-g
                                                    ;D
                                                  • dziewice mejk - tak nie musialo byc! 18.01.08, 22:41
                                                    mejk - tak nie musialo byc!
                                                    marcos88.wrzuta.pl/audio/vaH7mphTqk/mejk_-_tak_nie_musialo_byc
                                                  • avital84 Re: mejk - tak nie musialo byc! 18.01.08, 22:43
                                                    Na Twojej liście zabrakło Shazzy.
                                                    Wstydź się.

www.wrzuta.pl/film/eXfSZSFAeT/shazza_bierz_co_chcesz...
                                                  • dziewice pomylka, mialo byc mister night - hej kochanie 18.01.08, 22:45
                                                    mister night - hej kochanie
                                                    www.youtube.com/watch?v=FdApRBs3JS0&NR=1
                                                    to jest moj hit :)
                                                  • mini_kks Ooo, Shazza... 19.01.08, 12:30
                                                    Pamiętam, że ten facet śnił mi się po nocach :DD
                                                  • avital84 Re: Ooo, Shazza... 19.01.08, 19:07
                                                    www.youtube.com/watch?v=JJdHLIU_xBE&feature=related
                                                  • dziewice Re: Ooo, Shazza... 19.01.08, 19:20
                                                    ciesze sie ze lubicie disko polo :)
                                                  • avital84 Re: Ooo, Shazza... 19.01.08, 23:09
                                                    Lubimy to za mało powiedziane. ;P
                                              • dziewice Mister Dex - Karino - moj naj!!! 18.01.08, 22:30
                                                Mister Dex - Karino
                                                rewolwerowa.wrzuta.pl/audio/2EqZzKpUd9/mister_dex_-_karino
                                                • dziewice zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 22:33
                                                  jak sie czlowiek otworzy to kicha

nigdy Ci nic wiecej nie powiem :)
                                                  • avital84 Re: zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 22:35
                                                    Hehehehe...zamknął się biedaczek w sobie. ;D
                                                  • dziewice Re: zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 22:41
                                                    tak zamkne sie w sobie, na zawsze :)
                                                  • avital84 Re: zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 22:43
                                                    Może napisz o tym piosenkę z dobrym podkładem. ;)
                                                  • dziewice Re: zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 22:45
                                                    hej kochanie mam Ciebie dzisiaj w planie hej kochanie nie bedzie zle.. :)

www.youtube.com/watch?v=FdApRBs3JS0&NR=1
                                                    mister night - hej kochanie
                                                  • avital84 Re: zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 22:46
                                                    Czy to piosenka z głębszym przesłaniem? ;P
                                                  • dziewice Re: zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 22:47
                                                    tak, jest romantyczna :)
                                                  • avital84 Re: zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 22:52
                                                    Nieśmiały i romantyczny. Echh...

To może podaruj mi:

martino22.wrzuta.pl/audio/8rh7CkEUVe/justyna_i_piotr_-_zloty_krazek
                                                  • dziewice Re: zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 22:59
                                                    ten krazek zloty krazek dzis polaczy serca dwa, dzis polaczy dusze dwie juz na
                                                    wieki lalalala :)
                                                  • avital84 Re: zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 23:03
                                                    A była chyba wersja bardziej discopolowa.

Póki co podrzucę Ci jeszcze coś nie z pola, ale również ambitne. ;)

www.youtube.com/watch?v=9WiOw4ZNDs8
                                                  • dziewice Re: zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 23:08
                                                    aj szut bi laki to slip lif ju tunajt lalalala
                                                    giw mi dzust de czens lalalalla
                                                    lalala
                                                  • avital84 Re: zawsze tak jest z Dziewczynami 18.01.08, 23:19
                                                    aj łont gif ju!
    • mini_kks Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:00
      A mamy. Nawet pięć mamy. W uszach ;D
      • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:10
        w uchach :))

cool :)
        • mini_kks Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:14
          No ba! I do tego aż pięć, ach! Świetnie, prawda?
          • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:15
            faktycznie, az mnie zaciekawilo jakie :)
            • mini_kks Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:21
              O, bardzo różne, bo ja uwielbiam wydawać pieniądze na kolczyki ;) Teraz akurat
              mam zakaz obciążania ucha i zwykłe wkrętełka z kamykami, białe na przemian z
              czarnymi.
              • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:42
                subtelnie, a co Ci sie stalo w ucho?
                • mini_kks Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:44
                  Miałam operowane. Tzn. za uchem mam akurat bliznę, dlatego mam nie obrywać na
                  razie ;)
                  • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:46
                    to nieciekawie, tez mam troche blizn
                    • mini_kks Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:51
                      Tej za uchem przynajmniej prawie nie widać, włosy odrosną i gotowe :)
                      • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:57
                        a gdzie jeszcze? :)
                        • mini_kks Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:59
                          Uuu, tu spory dorobek mam - trzy na brzuchu, jedną na wewnętrznej stronie ud i
                          jedną na ręce. Plus a nowa za uchem ;)
                          • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:10
                            sporo, pewnie musialo Cie bolec :)
                            • mini_kks Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:13
                              Nie pamiętam :] Chociaż ostatnio w grudniu tak, bolało. ale ja jestem twarda
                              kobita ;)
                              • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:16
                                tak wlasnie myslalem, to niesamowite, ze spotkalismy sie wlasnie dzis :)
                                • mini_kks Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:19
                                  Yyy, tzn.?
                                  Uciekam poczytać, miłego wieczoru :]
                                  • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 22:25
                                    ciao :)
                                    • mini_kks Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 19.01.08, 12:13
                                      No tak, przez ból mięśni zapomniałam wczoraj, z kim gadam ;]p
    • soulshunter Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:13
      ja mam wszelakie kolczyki w d...
      • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:16
        rozumiem :), ale moze pieczesz ciasto ?:)
        • soulshunter Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:18
          tylko 2 pieczenie na 1 ogniu
          • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:30
            sorry, ale jestes za inteligentna dla mnie :)
    • kochanica-francuza Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:27
      W sklepach mojego miasta. Duży wybór. :-PPPPP
      • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:30
        Kochanica, nie wiem jak inni, ale ja nie zrozumialem :)
        • kochanica-francuza Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 19.01.08, 19:04
          dziewice napisał:

> Kochanica, nie wiem jak inni, ale ja nie zrozumialem :)
          Tępyś. ;-) Czytaj: nie mam kolczyków.
          • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 19.01.08, 19:20
            aaa qmam :)
    • ewa_err Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:41
      Sutek lewy, sutek prawy, łechtaczka.
      Ciasto z karmelem:P
      • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:42
        w deche :)
    • izzy.85 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:56
      w pępku:)
      • dziewice Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 18.01.08, 21:57
        z lewej czy prawej strony? :)
    • izabellaz1 Ja mam dziurki...dwie! ;P n/t 19.01.08, 19:15

• dziewice Re: Ja mam dziurki...dwie! ;P n/t 19.01.08, 19:19
        nie ma takiej rury ktorej :)
    • nimeska Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 19.01.08, 20:04
      miałam w pępku teraz tylko dziurka została :))
    • pszczola666 Re: czy macie kolczyk ? a jezeli tak to gdzie? 19.01.08, 22:35
      w pępku, w prawym uchu 4 , w lewym 20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka