kobbieta 16.08.03, 04:03 widzialam jej zdjecia i komentarze.Mysle ze to calkiem seksowna babka a komentarze facetow byly okropne: stara, duzo miesa itd A ja myslalam ze faceci mysle ze ona ponentna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmieszana Re: Katarzyna Figura 16.08.03, 07:43 kobbieta napisała: > widzialam jej zdjecia i komentarze.Mysle ze to calkiem seksowna babka a > komentarze facetow byly okropne: stara, duzo miesa itd A ja myslalam ze > faceci mysle ze ona ponentna! czesto tak jest ze kobieta okresla inna jako "piekna", a facet ma zupelnie inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Katarzyna Figura IP: 192.167.2.* 16.08.03, 09:27 Mnie się ona nigdy nie podobała. Zawsze pociągał mnie takie kobietki jak Sandra:)) A i tak ożeniłem się z blondynką... Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: Katarzyna Figura 16.08.03, 13:20 mamalgosia napisała: > oni tak mówią dla niepoznaki a po co ta niepoznaka? a mowia takie straszne rzeczy - ze az zakrawa na wrogosc np: "stara d..a, nie powinna byc na tych stronkach wsrod tych pieknych mlodych dziewczat" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Katarzyna Figura IP: 192.167.2.* 16.08.03, 17:54 Nie, na prawdę! Nie jest brzydka, ale twarz ma pospolitą, a takie wymiona mnie nie pociągają, nie mój ulubiony rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullka Re: Katarzyna Figura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 09:14 dla mnie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś