panidalloway 16.08.03, 09:54 W Gazecie i na forum zgiełk, racje wykrzyczane z przytupem, życiorysy całkowicie obnażone i mimo to załgane, a Pani z wdziękiem rozdaje prztyczki w nos. Dziękuję. I tylko szkoda, że nie ma się z Panią o co pokłócić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: syrenka Re: Wszystko o sobie IP: *.chello.pl 16.08.03, 19:05 Ja też dziękuję i proszę częściej:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wszystko o sobie IP: 213.171.63.* 17.08.03, 18:35 ja tez dziekuje i bardzo bym chciala by bylo czesciej... jest w tych felietonach cos magicznego skoro ja nawet siedzac w Rosji robie wszystko, zeby je przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: Wszystko o sobie 18.08.03, 10:25 Coś jest nie tak. Jedyna możliwa reakcja to paść na kolana, dziękować i błagać o jeszcze? Nie wiem co mnie w tym niepokoi. Ale będę Panią śledzić! Pozdrawiam serdecznie. I może po prostu zazdroszczę talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania s. Re: Wszystko o sobie IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 11:36 Tak pięknie potrafi Pani otwierać oczy innym... na wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Wszystko o sobie IP: 213.17.224.* 18.08.03, 14:11 pięknie, opływowo, (kruchutko śliczna ta jedna emocja :) a jednak czegoś więcej się o Pani dowiedzieliśmy. Tak jakoś dobrze i sympatycznie zrobiło mi się po przeczytaniu, chociaż w centrum ruchliwego miasta więcej tych szkiców mechanicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Wszystko o sobie IP: 168.143.228.* 18.08.03, 15:45 Pani Joanno! Dziekuje za Pani felietony - ale przede wszystkim dziekuje Pani za wszystkie Pani role w teatrze TV (to dla mieszkajacych na prowincji byla jedyna mozliwosc zobaczenia TEATRU.)Teraz, po roznych zyciowych zakretach , gdy mieszkam "za wielka woda" , czasmi robie sobie w mysli liste zyczen - jakich zdarzen/sytuacji z Polski chcialabym doswiadczyc, czego mi najbardziej brakuje...Lista nie jest zbyt dluga. Jest tam pragnienie siedzenia w schronisku na Ornaku i gapienie sie na ulewny deszcz za oknem...jest tez pragnienie zobaczenia obojetnie jakiego spektaklu teatralnego z Pania, sprzed kilkunastu lat....Dziekuje! Mam nadzieje, ze czyta Pani czasami e-maile czytelnikow, i ze - usmiecha sie Pani wtedy! Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewab Re: Wszystko o sobie IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.17.* 12.09.03, 22:24 wysokie obcasy czytywalam rzadko, jak i wiele innych gazet...teraz mam internet i odkryłam Pani felietony...wczesniej zaglebialam sie w swiat pani Krystyny Jandy, teraz bede równiez odwiedzac Panią..życze milego konca lata :) Odpowiedz Link Zgłoś