lowelcia 28.01.08, 13:22 Jaka to roznica i jak rozpoznac ktory jest ktory???? czy erotoman gawędziarz to zwykly frajer, kiepski w te klocki za to strasznie zboczony??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 13:40 czy erotoman gawedziarz musi byc zawsze stary czy mlody tez? Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 13:42 aha i czy to prawda ze taki gawędziarzem moze byc facet, ktory jak ledwo co zna kobiete to od razu sie pyta "co lubisz z sexu" itd??? czy to taki rodzaj przechwalek??? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 20:34 kiepski zboczony frajer Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 20:42 jak facet mówi, że jest dobry w łóżku, to raczej dobry nie jest, tylko mu się tak wydaje :) ja poznaję, jak to z facetem jest, po tym, jak z jego wrażliwością, empatią, umiłowaniem innych cielesnych rozkoszy... i tym, czy umie czerpać przyjemność z kontaktu z kobietą niekoniecznie w taki najbardziej bezpośrednio seksualny sposób. No - umiem to wyczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 20:54 a jesli mowi takie cos (czyli sie chwali): "Robilbym ci takie rzeczy ze błagalabys zebym przestał" ....... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:04 najpierw się zapoznaj ze schorzeniem jakim jest "erotomaństwo" a potem sprecyzuj pytanie. tu masz o erotomanie: samozdrowie.interia.pl/seks/magazyn_seksualny/news?inf=511719 Przypuszczam ze nie o to pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:14 mnie to śmieszy raczej - i nie wierzę za grosz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:16 ale w to co mi powiedzial?? no serio przysięgam Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:27 no ja takie rzeczy już słyszałam wielokrotnie... i jeszcze zanim trafiliśmy do łóżka było widać, że facet bardziej skupiony jest na sobie niż na mojej przyjemności - i dawałam sobie spokój :) im ktoś jest lepszy, tym mniej musi o tym mówić. zazwyczaj się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:29 hahah ale sie usmialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
k.pi Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:29 Artykuł bez sensu, Pani ewidentnie chodzi o gadacza-podjudzacza a nie schorzenie psychiczne. Erotoman gawędziarz to inna kategoria niż 'podniecający słowem'. Jeśli podoba Ci się, co do Ciebie mówi, to pewnie fach ma w ręku, w spodniach nie wiadomo co ma, ale na pewno nie będziesz sie nudzić. Co jeszcze mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:34 oki no moze przesadzilam. ale ten Pan chwali sie ze jest mistrzem w wielu sprawach jak oral, poruszanie "tym" i owym...i wiele innych rzeczy. Oki napala sie na mnie ale po co sie reklamuje tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:55 własnie o to chodzi... nie bardzo wie, czym innym Cię zachęcić i uwieść, a to kiepsko o nim swiadczy :) jak facet czuje bluesa to potrafi opowiadać o talerzu spaghetti albo o ostatnio widzianym kryminale tak, że nabierasz na niego ochoty. i ta fantazja i wyczucie się potem w innych sprawach też przydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:59 a zwyczajny normalny facet jak ma mi zaproponowac sex??? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 22:02 a to już nie Twój problem, niech on się wysila :) zresztą - sprawdź tego gawędziarza i zdaj relację, zobaczymy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 22:06 oki ale porowanie bedzie dziwne. Bo moj byly chlopak byl mlody bardzo a te gawędziarz ma 34 lata....duzo starszy i duzo doswiadczenie.....w sexie. ..niby Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 22:07 porównanie tam powinno byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 22:10 albo bedzie dobrze, albo nie :) jak bedzie dobrze, to nie bedziesz miala watpliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 29.01.08, 02:44 nigdy nie bylem dobry w lozku - kiepski to malo powiedziane... :) gdyby, ktoras z Pan chciala zweryfikowac podaje numer telefonu - 0 xxx xxx xxx (autocenzura) Odpowiedz Link Zgłoś