Dodaj do ulubionych

Erotoman-gawędziarz...a erotoman

28.01.08, 13:22
Jaka to roznica i jak rozpoznac ktory jest ktory????
czy erotoman gawędziarz to zwykly frajer, kiepski w te klocki za to
strasznie zboczony???
Obserwuj wątek
    • lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 13:40
      czy erotoman gawedziarz musi byc zawsze stary czy mlody tez?
    • lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 13:42
      aha i czy to prawda ze taki gawędziarzem moze byc facet, ktory jak
      ledwo co zna kobiete to od razu sie pyta "co lubisz z sexu" itd???
      czy to taki rodzaj przechwalek???
    • modliszka24 Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 20:34
      kiepski zboczony frajer
    • 2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 20:42
      jak facet mówi, że jest dobry w łóżku, to raczej dobry nie jest, tylko mu się
      tak wydaje :) ja poznaję, jak to z facetem jest, po tym, jak z jego
      wrażliwością, empatią, umiłowaniem innych cielesnych rozkoszy... i tym, czy umie
      czerpać przyjemność z kontaktu z kobietą niekoniecznie w taki najbardziej
      bezpośrednio seksualny sposób. No - umiem to wyczuć.
      • lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 20:54
        a jesli mowi takie cos (czyli sie chwali): "Robilbym ci takie rzeczy
        ze błagalabys zebym przestał" .......
        • lilith.b Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:04
          najpierw się zapoznaj ze schorzeniem jakim jest "erotomaństwo" a potem sprecyzuj
          pytanie.
          tu masz o erotomanie:
          samozdrowie.interia.pl/seks/magazyn_seksualny/news?inf=511719
          Przypuszczam ze nie o to pytasz.
        • 2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:14
          mnie to śmieszy raczej - i nie wierzę za grosz :)
          • lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:16
            ale w to co mi powiedzial?? no serio przysięgam
            • 2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:27
              no ja takie rzeczy już słyszałam wielokrotnie... i jeszcze zanim trafiliśmy do
              łóżka było widać, że facet bardziej skupiony jest na sobie niż na mojej
              przyjemności - i dawałam sobie spokój :) im ktoś jest lepszy, tym mniej musi o
              tym mówić. zazwyczaj się sprawdza.
              • lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:29
                hahah ale sie usmialam:)
            • k.pi Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:29
              Artykuł bez sensu, Pani ewidentnie chodzi o gadacza-podjudzacza a nie schorzenie psychiczne. Erotoman gawędziarz to inna kategoria niż 'podniecający słowem'. Jeśli podoba Ci się, co do Ciebie mówi, to pewnie fach ma w ręku, w spodniach nie wiadomo co ma, ale na pewno nie będziesz sie nudzić. Co jeszcze mówi?
              • lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:34
                oki no moze przesadzilam. ale ten Pan chwali sie ze jest mistrzem w
                wielu sprawach jak oral, poruszanie "tym" i owym...i wiele innych
                rzeczy. Oki napala sie na mnie ale po co sie reklamuje tak??
                • 2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:55
                  własnie o to chodzi... nie bardzo wie, czym innym Cię zachęcić i uwieść, a to
                  kiepsko o nim swiadczy :) jak facet czuje bluesa to potrafi opowiadać o talerzu
                  spaghetti albo o ostatnio widzianym kryminale tak, że nabierasz na niego ochoty.
                  i ta fantazja i wyczucie się potem w innych sprawach też przydaje...
                  • lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 21:59
                    a zwyczajny normalny facet jak ma mi zaproponowac sex???
                    • 2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 22:02
                      a to już nie Twój problem, niech on się wysila :) zresztą - sprawdź tego
                      gawędziarza i zdaj relację, zobaczymy ;)
                      • lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 22:06
                        oki ale porowanie bedzie dziwne. Bo moj byly chlopak byl mlody
                        bardzo a te gawędziarz ma 34 lata....duzo starszy i duzo
                        doswiadczenie.....w sexie. ..niby
                        • lowelcia Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 22:07
                          porównanie tam powinno byc :)
                        • 2szarozielone Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 28.01.08, 22:10
                          albo bedzie dobrze, albo nie :) jak bedzie dobrze, to nie bedziesz miala
                          watpliwosci :)
                          • alienxxx Re: Erotoman-gawędziarz...a erotoman 29.01.08, 02:44
                            nigdy nie bylem dobry w lozku - kiepski to malo powiedziane... :)
                            gdyby, ktoras z Pan chciala zweryfikowac podaje numer telefonu - 0 xxx xxx xxx
                            (autocenzura)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka