hanka19841 16.02.08, 14:38 tak trudno sie zmobilizować i napisać te cholerną prace magisterską???? Już przełożylam termin obrony na wrzesień i dalej nic..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chigurh Re: dlaczego 16.02.08, 14:43 Weź się na poważnie do roboty, bo to ostatni dzwonek. Pisze ci to z całą odpowiedzialnością jako wykładowca akademicki. A z jakiej dziedziny piszesz pracę? Na jakim jesteś etapie? Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 Re: dlaczego 16.02.08, 14:46 Temat "Miejsce komputera i Internetu w rozwoju emocjonalnym gimnazjalisty" Proscizna tylko,ze ja cholera weny do pisania tego i innych prac zaliczeniowych nie mam. A powinnam mieć, dostalam prace, tzn przeszłam dzielnie rozmowe, pani w piątek zadzwonila,ze mnie przyjmuje:)A motywacja dalej w lesie:( Płakać sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
chigurh Re: dlaczego 16.02.08, 14:56 Hmm... a na jakiej uczelni studiujesz i jaki kierunek - pedagogikę? Jaką masz hipotezę badawczą? Jakie wyniki badań? A literatura? Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 Re: dlaczego 16.02.08, 14:59 no własnie badania są w lesie, i pewnie tak jak w wypadku pisania licencjatu, bedą robione w ostatniej chwili. hipotezy badawcze, jest jedna-(marna) Celem podjętych badań było określenie jakie miejsce, w rozwoju emocjonalnym dzieci w wieku 13- 15 lat, zajmuje komputer i Internet? Moze ja za mało mądra jestem na pisanie tej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: dlaczego 16.02.08, 15:04 ojej, mam nadzieje, ze nie rodzi sie wlasnie nastepny brzemienny w skutki flirt miedzy wykladowca a studentka;PP Odpowiedz Link Zgłoś
chigurh Re: dlaczego 16.02.08, 16:03 No to nie jest to najciekawsza sytuacja... Przegląd literatury, porządny, masz chociaż za sobą? Bo z czegoś tę hipotezę musiałaś wziąć. Problem badawczy ma formę pytania, zaś hipoteza jest wstępną odpowiedzią na wcześniej postawione pytanie, więc jak hipoteza może mieć formę pytania?!? I co to znaczy "miejsce" - w szeregu, w związku z czym, w powiązaniu z czym??? I co to znaczy "wpływ na rozwój emocjonalny" - jaki wpływ, na co konkretnie, na podstawie jakiej literatury, teorii??? Odpowiedz Link Zgłoś