ksieni_smutnego_pierdofonu 18.02.08, 21:31 jak się nazywam? w sensie: imię i nazwisko. dla pierwszej poprawnej odpowiedzi przewidziana jest nagroda - udział w pewnej grze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:36 funny! zachłysnąwszy się! rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:44 Szkoda, że nie ja to wymyśliłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:49 a któż taki? bo ciekawość mnie zżera (nerwowo obgryzając paznokcie... zaraz zacznę pluć i przeklinać...) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:52 To był pseudonim jakiegoś żartownisia w jakiejś starej gazecie muzycznej. Nazwa mi wylatała. Dobra. Strzelam, że Twoje inicjały to T. C. (albo T. Ch.). Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:54 a czemu tak skromnie jedziesz inicjałami? nou. ani jedno, ani drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:56 Bo to są inicjały prawdziwej, żywej Istoty i nie wiem, czy chce, żebym tu nimi szastała. Gugiel mi jakoś nie pomaga, a najwyraźniej jestem niedoedukowana :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:44 no (czyt. nou). mój nick jest tytułem. dziedzicznym. a ja pytam o imię i nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:46 pudło znaczy fajny wątek - co odpowiedź, to w beret! Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:48 zryty czy mohairowy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:50 oba, pompony, smerfy, opaski itp najwięcej jednak łysego i to ma swoje dobre strony: takie dźwięczne plask! Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:55 albo po mężu, Katarzyna Smędzikowska-Bąk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:57 Albo Katarzyna Pierdzińska-Smród. Qrde, dlaczego Katarzyna? :D Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:59 funny_game napisała: > Albo Katarzyna Pierdzińska-Smród. :D :D :D > Qrde, dlaczego Katarzyna? :D no bo ksienia czy jakoś tam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:09 :) haha albo Marta Wiatr Marta mi się zawsze ze smutną osobą kojarzyła ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:15 Spadaj, Ty maupo! :DDD Wioletta Smrodliwa-Skarpetta! M. mówi, że mam albo się śmiać, albo piszczeć, bo jednego i drugiego On już nie zniesie :D Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:18 aaaaaaaaaaa ale jaja, nie mów, że Ty jesteś Martą ;P ale za to jedną znam super Martę! tylko jedna w podstawówce taka smuciara była ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:59 nie żadna katarzyna tylko Ewelina Grzyb krótko i na temat Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:07 zaraz zaraz Łaj.. Łaj.. Gadaj Pierdofonie jeden, bo Ci z tuby zrobię tutke! Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:11 a właśnie że nie powiem. dziefczęta, parskam, parskam i parskam oraz parskam! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:17 A brzmi to, jakbyś z pierdofonu trzaskała :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:19 chcesz o tym porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:19 :P dobrze, że nie czujemy jeszcze zapachów przez net, bo pewnie nie dość, że trzaska, to jeszcze puszcza podkołderniki jadowite ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:24 I dwubulgotany kąpielowe :D Dżakuzi! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:37 zwany także dwubąbelnikiem waniennym, robi świetny piling, chcesz kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:03 no jak nie to może Qba Powiatowy też pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: zagadka literacka 18.02.08, 21:49 zawsze sie dziwie ze znajda sie pierdoły ktore sie łapia na taka manipulacje hehe Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: zagadka literacka 18.02.08, 22:49 no widzisz jak niewiele trzeba zeby wywlec to prostactwo spod rozowej bluzki hehe Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: candy dulfer ? to ty? o ja cie chrzanie... n/ 18.02.08, 22:17 no wiem, ze nie ty, zagadka literacka jest Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: candy dulfer ? to ty? o ja cie chrzanie... n/ 18.02.08, 22:21 a co to właściwie znaczy? :DDDDDDDDD że literacka? może to producentka wódki, no bo w literatkach się pije <chyba> Katarzyna Soplica Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 19.02.08, 21:30 dzisiaj dziewczęta! a zastanawiałyście się nad popr odpowiedzią? Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: zagadka literacka 19.02.08, 21:33 tak, całą noc z tego powodu nie spałam....;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 19.02.08, 21:35 Ja też :D Całą, ku.., Bibliotekę Narodową przetrząsnęłam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 19.02.08, 21:39 bardzo dobrze dotatecznie usiądzmy zatem wygodnie i czekajmy kawusi? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 19.02.08, 21:43 Nie, po kawusi nie zasnę. Poproszę coś wręcz przeciwnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 19.02.08, 21:47 Po wódce nie śpię, tylko nawijam makaron na uszy bez opamiętania :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 19.02.08, 21:52 Krwawą marychę chcesz? Mam sok wielowarzywny i wódki smakowe. Z brzoskwiniową może być pyyyycha, robić? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 19.02.08, 21:57 Rób rób kochana, bo mi to wygląda na przejęcie własności przez zasiedzenie nuda o mucha w zimowym ubranku lata Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 19.02.08, 22:01 :DDDDDDDD U mnie mgła, germański oprawca chyba nadciąga :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 19.02.08, 22:05 Kawała nie znacie, no. Parka w łóżku. On: A może, kochanie, na jeźdźca? Ona: Jaki najeźdźca? On: Germański, ku.., oprawca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 19.02.08, 22:22 (p)odpowiedzi nie będzie. wskazane jest samodzielne rozpatrzenie zagadki. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 19.02.08, 22:33 Aż się prosisz o cytat z "Prawdziwego Romansu" :P Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 20.02.08, 09:10 ksieni_smutnego_pierdofonu napisała: > dawaj go dawaj dawaj co tak pazernie? jak powiedzialaś a, to powiedz b bawimy, czy przyglądamy się na siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 20.02.08, 15:47 mnop2 napisała: > bawimy, czy przyglądamy się na siebie? lololololol :D A nie da się jednego i drugiego? Bawić i przyglądać się na siebie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 20.02.08, 15:50 a nie powiem. gdyż obciążona genetycznie złośliwością wrodzoną jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 20.02.08, 15:52 To może chociaż malutka, złośliwa podpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 20.02.08, 15:56 szukać należałoby u autora, który swój pseudonim literacki przyjął jako zwieńczenie psychoterapii... który był Polakiem... który miał znanego ojca... którego matką chrzestną była pewna wybitna polska aktorka... myślę, że teraz pójdzie już z górki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 20.02.08, 15:59 To jeszcze przypomnij jakaż to cudowna nagroda czeka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 20.02.08, 16:02 tak więc o nagrodzie ostatecznie, w przypływie polepszenia chwilowego nastroju, wspomnieć mogę. otóż - gra polega, gdyż udział w grze nagrodą będzie, ogolnie rzecz ujmując na tym, że: stajemy przy torach, kładziemy się nastepnie na torach, tak, aby głowa była tuż za szyną i oczekujemy na nadjechanie pociągu. czyja głowa poleci najdalej - ten wygrywa! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 20.02.08, 18:22 No dziefczęta, bardzo mię cieszy, że karuzela kręci się la la. Ale ksieni droga, jeśli chcesz seppuku to może w mniej spektakularny sposób? Tzn. rozumiem, że nagrodą będzie spektakl z Tobą w roli głównej? A w ostatnich słowach tuż przed 'egzekucją' wyszeptasz swe imię? Ileż w tym dramaturgii! No dobra Chryzantema Podjadek Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 20.02.08, 20:05 To ja bym wygrała, bo mi już zaczyna głowa lecieć. A tak "wogle", Ksieni, to Ty się ładnie przedstaw z imienia i nazwiska :P Ja wiem, o jakiego Stacha chodzi, ale nie wiem, czy mam szukać w tfurczości czy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 20.02.08, 21:30 brawo, funny! szapoba! w tfurczości powieściopisarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 20.02.08, 21:42 To ja słabo znam :) Mogę Ci mówić Tereska jednak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 20.02.08, 21:43 Albo Teresita jak zależy Ci na ląsie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 20.02.08, 21:49 leję ląsy, nazewnictwo jest mi indyferętne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:08 Wiecha na obudzenie polecam :) Oj dobrze, poleciałam najprostszym skojarzeniem: ksieni, ksiuty, książę, ksiądz, ksiwda lucka :D Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:16 Funny!!! Ja od dziecka, zawsze w Ciebie wierzyłam! Bravo bis, a na bis rozwiązanie plis! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:08 > Ja wiem, o jakiego Stacha chodzi, ale nie wiem, czy mam szukać w tfurczości czy > w życiu. Też się domyśliłam po aktorce (nazbyt zdradliwe). Jak to się ma do ksieni, moja biedna głowa wymyślić nie jest w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:10 Moja też nie, choć już chciałam sprawdzać w "Wariacie i zakonnicy". W czymkolwiek i może bym się dogrzebała. Ale skoro nie wiem, a dowiem się przez nagłe i celowe przeczytanie, to i tak nie poczuję, że wygrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:16 Cholera, chodzisz tymi samymi ścieżkami co ja :-) Właśnie chciałam pytać o siostrę Barbarę. Problem w tym, że nie mam w domu nawet kawałka stroniczki autorstwa rzeczonego Stacha i trudno mi cokolwiek sprawdzić, a Google kompletu dzieł omawianego twórcy jeszcze się nie dorobił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:23 No ale Elu, jak sobie to wyguglamy, to czy możemy położyć się na szynach? Zakładam, że czytałaś o nagrodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:31 Ja nigdzie nie muszę się kłaść, i tak zaraz zdycham. Panią z Nienasycenia pamiętam (w Szewcach ma nawet bardziej imponujące nazwisko), ale czy to naprawdę jest rozwiązanie zagadki? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:36 Nie wiem i też już opadam z sił. A jeszcze nie wiem, czy w "Veritas" pojawią się moi ukochani poszukiwacze relikwii Ciacconio i Ugonio. E, chyba nie, bo gdzie Rzym, a gdzie Wiedeń :/ Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:39 Panów musiałam wrzucić w gugla, który tylko potwierdził, że tematyka jest mi obca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:19 babony! kobietony! "nienasycenie", rzecz jasna! a imię me... fimoza luesówna, od tego luesu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:21 Bleeeeeeeeeeee dziewczyno, toż to dla starszych panów jest! Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: zagadka literacka 20.02.08, 22:47 > a imię me... fimoza luesówna, od tego luesu ;-) Według tego, co mówi gugiel o tym luesie, imię twe syfilis na stulejce. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: zagadka literacka 21.02.08, 22:41 ksieni_smutnego_pierdofonu napisała: > babony! kobietony! > "nienasycenie", rzecz jasna! > a imię me... fimoza luesówna, od tego luesu ;-) kto? co? a ja nadal nie wiem o kogo chodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zagadka literacka 21.02.08, 23:26 no syfilis po prostu prawda, że milo poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka literacka 21.02.08, 23:54 raz jeszcze zatem: Fimoza Luesówna, ksieni smutnego pierdofonu, z "Nienasycenia" Witkacego Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: zagadka literacka 20.02.08, 17:14 Aha, a jego matka była nauczycielką muzyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Eeeeee nie chce mi się we wszystko klikać... 20.02.08, 17:19 Zagadka się rozwiązała? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Eeeeee nie chce mi się we wszystko klikać... 21.02.08, 00:04 Kitek, chyba wiesz, że istnieje taka funkcja, jak pokaż wszystko? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 21.02.08, 09:58 Hehehehehe :D Pewnie, ale wpisać się trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: zagadka literacka 21.02.08, 19:01 funny_game napisała: > Hehehehehe :D > Pewnie, ale wpisać się trzeba! > wpisywanie na forum u wielu osób nie wymaga myślenia :) (bynajmniej nie kieruję tego do modliszki, żeby nie było niedomówień ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka literacka 21.02.08, 19:28 Ksiuta, dawajże następna zagadkę. Tym razem taką do rozwiązania. Chyba, że nie umiesz :F Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu zagadka 21.02.08, 22:00 będzie, pod warunkiem, że się równie pięknie przedstawicie Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: zagadka 21.02.08, 22:38 ksieni_smutnego_pierdofonu napisała: > będzie, pod warunkiem, że się równie pięknie przedstawicie hahahahha :DDDDDDDD to jest to rozwiązanie? w takim razie ja nagrody się zrzekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka 22.02.08, 17:21 ksieni_smutnego_pierdofonu napisała: > będzie, pod warunkiem, że się równie pięknie przedstawicie To ja: www.filmweb.pl/Funny+Games,1997,o+filmie,Film,id=53 A teraz zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka 22.02.08, 17:26 sękju, funny, za transparentność - takie miałam wrażenie, że ja już gdzieś cię widziałam! film widziawszy, podobał mi się. nie rozumiem, why haneke wziął się zabrał za remake po 10 latach a zagadka jaka ma być? literacka? muzyczna? filmowa? logiczna? łatwa? trudna? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagadka 22.02.08, 17:51 Żeby jeszcze bardziej stransparentnieć, to Ci powiem, że to nie jest mój ulubiony film. Zagadka obojętnie, byleby kręciła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zagadka 22.02.08, 17:54 no to jaka jest historia twego nicka? nie jest to film ulubiony, więc why akurat ten zapadł ci? Odpowiedz Link Zgłoś