beata2802 22.02.08, 14:45 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50741&s_action=f_add Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turbomini Re: powstało nowe forum 24.02.08, 23:10 Powstało, ale zaproszenia nikt nie przysłał. A etykietkę powitalną zrobił taką, że właściwie nie wiem, czy mówi mi dzień dobry czy do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: powstało nowe forum 27.02.08, 10:22 To fakt, te "walczące kulturalnie" w opisie mnie rozwaliły. Odpowiedz Link Zgłoś
jagandra Re: powstało nowe forum 27.02.08, 18:21 Cholera, drugi raz tam weszłam i drugi raz automatycznie dodało mi się do ulubionych. To jakiś mój błąd lub błąd gazety czy działalność założycielki? Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: powstało nowe forum 27.02.08, 21:04 Nie wiem, ale też mnie to zdziwiło ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
lezbobimbo Re: powstało nowe forum 28.02.08, 00:49 To nie blad forum ani dzialanie zalozycielki - to beata podala nam link zawierajacy komende "action=add" - co sprawia, ze przy wczytaniu sie strony w przegladarke forum wskakuje w ulubione. Wystarczy wyciac z adresu komende i wszystko oko, poza samym istnieniem tego pozal sie Bogini forum, oczywiscie ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: powstało nowe forum 28.02.08, 13:21 Lezbo, zaimponowałaś mi wiedzą techniczną :). Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: powstało nowe forum 29.02.08, 11:56 Ehh, mnie sie tez dodalo choc mi sie wcale dodawac tego nie chcialo.Usune i nie dodam bo ulubione znaczy znane i lubiane a ja ani to ani to do owego forum.Kurcze, tak juz mam ze nie przepadam jak kto "mysli o mnie za mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
jagandra Re: powstało nowe forum 29.02.08, 12:30 Ależ Angelbell, nikt nie myśli za Ciebie. Po prostu Beata dodała sobie forum do ulubionych, a następnie wstawiła nam tu linka i ten link wyszedł z opcją "dodaj do ulubionych". Nie było żadnej zaplanowanej, niecnej akcji, choć i ja tak początkowo myślałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beata2802 Re: powstało nowe forum 07.03.08, 12:45 Przepraszam, niechcący taki niecny link wstawiłam. A powitanie na pewno nie jest walczące kulturalnie, tylko jakieś traktujące z góry, niemiłe właściwie. Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: powstało nowe forum 07.03.08, 19:10 Heh, w niekorzystny biometr dnia mi trafil ten link.Nie mam nic do forum, jeno nie znalam go i tytulem tego nie zamierzalam dodawac do ulubionych:). Sie mnie emocjonalnie napisalo natychmiast po kliknieciu linka :P Za niecne to ja tego nie uwazalam, ale za zbytnia pomoc heh.Beato, wybacz jesli Cie urazil moj wpis, nie mam nic absolutnie do Cie :D Odpowiedz Link Zgłoś
beata2802 ale po co nowe forum? 07.03.08, 12:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50741&w=76679828 Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: ale po co nowe forum? 07.03.08, 14:40 Skoro piszą "feministki pozytywne", to same sobie strzelają samobója Pomijając fakt, że samo słowo "pozytywny" jest wk...jące (teraz wszystko jest "pozytywne": emocje, kobiety- a mnie się kojarzy z nosicielstwem wirusów), to jeszcze zakładają z góry, że feminizm jest do dupy, a one sa tym 'dobrym" odłamem No i kultura, kultura panie musi być :P Odpowiedz Link Zgłoś