2szarozielone 27.02.08, 23:43 pytanie pół-żartem, zainspirowane wypowiedzią wokalisty zespołu metalowego: "w ogóle wszyscy w zespole uważamy, że życie jest niesprawiedliwe, bo najładniejsze laski słuchają hip-hopu" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figgin1 Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 27.02.08, 23:44 Industriala :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 09:19 figgin1 napisała: > Industriala :) i rocka progresywnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 00:56 muzyki klasycznej oczywiscie;)) ładne i wyposażone w mózg:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_avon Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 09:05 > muzyki klasycznej oczywiscie;)) > ładne i wyposażone w mózg:) Z tym muszę się skromnie zgodzić. Dziękujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 14:39 Jaki miły dzień na forum. W jednym wątku mi mówią, żem wierna, w innym że ładna i mądra - skąd wszyscy tak dobrze mnie znają? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lekia Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 03:03 disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 08:32 tez mi sie wydaje ze najladniejsze sluchaja hip hopu Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 09:15 a ty czego słuchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 14:51 modliszka24 napisała: > tez mi sie wydaje ze najladniejsze sluchaja hip hopu chyba nie najładniejsze tylko najbardziej wypacykowane Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 19:08 Najbardziej wypacykowane to gotyckiej :-D Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 09:14 chodziło pewnie o to pierwotniaku ze w teledyskach hip-hopowych wystepuje mnostwo rozneglizowanych modelek hehehe ps ciemniaki na ciemniak :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 09:31 nie mówił o teledyskach, a o fankach - bo gadaliśmy o grouppies i takich tam (podśmiewałam sie przed trasa koncertową). daruj sobie pierwotniaki, szkoda klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
kama.net Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 09:33 club music Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 15:00 najładniejsze na świecie są fanki KULTu! po dwakroć! Odpowiedz Link Zgłoś
barbapapa2000 gospel 28.02.08, 15:31 maja piekna czarna skore...:) ile ja bym dala, zeby miec takia skrore jak murzynki...:)))) i takie wlosy. ech...Jak bylam mala to marzylam o tym, zeby byc murzynka i mialam tylko lalki murzynki:) kiedys sobie nawet ufarbowalam wlosy na czarno i zrobilam taka super trwala:) wyobrazacie sobie jak wygladalam:) hehehhe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goblin.girl Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 16:09 "w > ogóle wszyscy w zespole uważamy, że życie jest niesprawiedliwe, bo > najładniejsze laski słuchają hip-hopu" nie, serio? ;) chyba chodzi o to, ze te, co występują w teledyskach są seksownie rozebrane i eksponują wdzięki. w życiu jak w życiu bywa różnie. laska ubrana na czarno, choć jej to nie pasuje, z makijażem typu panda nie jest zbyt atrakcyjna, ale wypacykowana panna wciskajaca się w obcisłe, za małe ciuchy a la laski z klipów - jeszcze mniej Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 18:37 Chłopakom nawet nie o image chodziło, tylko o figurę i urodę, ogólnie rzecz biorąc. Ja się nigdy nad tym nie zastanawiałam i w ogóle nie mam zdania na ten temat :) Ale oni się włóczą po tych wszystkich koncertach i festiwalach, to widzą chyba. Ja z kolei byłam na kilkunastu imprezach hiphopowych i... hmmm... źle nie jest :) Za to z facetami - mam wrażenie - jest zupełnie odwrotnie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 18:45 roCka progresywnego, naturanie rzecz ujmując Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: fanki jakiego gatunku muzyki są najładniejsze 28.02.08, 18:54 nie wiem które, ale faceci grający na fortepianie dzielą się na 1)śmiesznych oraz 2) kisiel w majtkach Odpowiedz Link Zgłoś