Gość: Ewa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 19:22 Jesli brałyscie te tabletki to prosze o spostrzezenia, bardzo prosze o uwagi plusy i minusy. Wkrotce je zaczne brac wiec prosze napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nell Re: Cilest IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 20:52 Nie tolerowalam Cilest najlepiej, nie znaczy to jednak, ze bedzie tak w twoim przypadku. Schudlam strasznie, tzn. wygladalam jak anorektyczka,50 kg. przy wzroscie 172 cm. , oraz mialam czesto doly psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E@ Re: Cilest IP: *.fnet.pl 30.12.01, 20:57 Ja natomiast przytyłam i też często mam doły psychiczne,ale nie kojarzyłam ich z cilest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: velvet Re: Cilest IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 30.12.01, 21:15 Biorę od ponad roku i jestem zadowolona. Raz nawet zapomniałam jednego dnia i wszystko o.k. Słyszałam, że Diana-35 są rakotórcze i dobrze nie zabezpieczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Cilest IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.12.01, 23:16 Tolerancja leku to sprawa indiwidualna. Ja brałam Cilest krótko bo poprostu źle się na nim czułam, najbardziej nie podobało mi się to, że bolało mnie w okolicy wątroby. Od znajomych ginekologów słyszałam, że Cilest stosunkowo często powoduje plamienia pod koniec opakowania. Jednak możliwe że w twoim przypadku to będzie najodpowiedniejsza pigułka ze wszystkich dostępnych na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelie Re: Cilest IP: *.icpnet.pl 01.01.02, 19:42 Ja biorę Cilest od czterech lat i absolutnie nie mam żadnych problemów. Ale to zalezy od organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Cilest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.02, 20:18 brałam 3 lata i nie małam żadnego problemu. Nie biore od roku i nie odczuwam skutków ( po prostu nie musze o nich pamiętac - nic więcej się nie zmieniło). Pamiętaj, że to jak bedziesz tolerować te tabletki zależy od twojego organizmu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Cilest IP: 193.59.192.* 02.01.02, 14:27 ... z kobietą jak z samochodem - wszystko zależy od "egzemplarza". Moja Żona brała 2 lata - utyła, czuła się źle, dosłownie nie kontaktowała ... zero ochoty na seks. Teraz ma nowoczesną spiralę i jest OK (po pierwszym dziecku). Hormony to jednak hazard i polecam raczej środki mechaniczne (spirala po porodzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sweet Re: Cilest IP: 212.244.106.* 03.01.02, 16:45 Ja po 4 latach brania non - stop czuję sie świetnie, nie dosyc ze schudłam bo jakos tak wyszło ze Cilest chyba unormował moja gospodarkę wodno - elektrolitową to przestałam uzywać pudru bo cerę mam jak dziecko,mocne włosy , rewelacyjny nastrój i chyba większa niz przedtem ochote na sex. Przy poprzednich pigułkach - Marvelonie - nie czułam sie dobrze - byłam spiaca i jakby pełna wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka Re: Cilest IP: *.pl 03.01.02, 17:32 Brałam Cilest dwa miesiące, a właściwie półtora miesiąca ponieważ... zaszłam w ciążę. Super tabletki nie ma co. Teraz nie biorę żadnych, bo nie mam zaufania. Prezerwatywy + metody naturalne nie zawiodły mnie przez dziesięć lat (przed i po fatalnej wpadce). Ale może Tobie się uda, ryzyk fizyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Cilest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 21:18 ja brałam Cilest przez trzy lata i wszystko było super. Potem przestałam, zrobiłam sobie roczną przerwę i utyłam chyba z 10 kilo. Zaczęłam brać znów i wszystko zrzuciłam - samo znikający tłuszczyk... hormony... A huśtawki nastrojów miałam i wczasie brania i w czasie niebrania pigułek. Pozdrawiam. A no i przez pierwszy miesiąc, dwa trzeba i tak uważać, bo można się miło lub nie miło rozczarować i mimo woli stać się rodzicem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Cilest IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.02, 02:25 Bralam Cilest prze 8 lat. Tak jak napisala juz jedna z pan, wlosy super, cera jak u dziecka. Skutkow ubocznych zero. Dla mnie bomba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś