myszka23xxx 06.03.08, 10:54 ... sie zorientowałyscie ze z Waszego długoletniego zwiazku nic juz nie bedzie mimo Waszych staran i checi. Co sie wtedy wydarzyło i co zrobiłyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: kiedy ? 06.03.08, 11:00 Wtedy cos we mnie pękło i sprzedałem go kumplowi a sam kupiłem sobie o 10 lat młodszego zweitakta Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: kiedy ? 06.03.08, 11:15 Było to po ponad dwóch latach związku. W zasadzie po roku zaczęło się psuć,ale oboje nie chcieliśmy dopuścić do siebie myśli o rozstaniu. Mieliśmy po 20 lat i wydawało nam się, że to jest miłość na całe życie :) W najbardziej krytycznym momencie wkurzało mnie w nim wszysko-jak wygląda, jak chodzi, jak je... Irytował mnie. Nie było mowy o seksie. Ciągłe wyrzuty, kłótnie o wszystko. Pamiętam dokładnie nasz ostatni spacer. Usiedliśmy w parku na ławce. Powidziałam,że 'już tego nie widzę', że szanuję go i dlatego lepiej się rozstać niż w końcu znienawidzić (a do tego było blisko)..Powiedział,że czuje tak samo. Ja się rozbeczałam. On też :) Wzruszająca historia :) hehe...dobrze się stało. On jest szczęśliwym mężem, a ja szczęśliwą prawie-żoną :) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: kiedy ? 06.03.08, 11:28 haah a my takie mielismy początki z perspektwy czasu az się dziwię ,ze przetrwalismy (i dalej )trwamy w zwiazku bo było już bardzo krucho ale ... daliśmy radę przejść to wszystko - na szczęscie . Ciekawe tylko co będzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
myszka23xxx Re: kiedy ? 06.03.08, 12:36 Jak daliscie rade? My jestesmy w sytuacji ze chociaz wiem ze jest zle to staram sie a On ma wszystko gdzies, ciagle wyrzuty itd... przed chwila napisalm mu kocham Cie , a On nic nie odpisał.... Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: kiedy ? 06.03.08, 12:38 jak ? wiesz co po takim czasie naprawdę nie wiem ... cudem przetrwaliśmy bo mimo wszystko oboje chyba bardzo tego chcieliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: kiedy ? 06.03.08, 12:51 oposka napisała: > jak ? wiesz co po takim czasie naprawdę nie wiem ... cudem > przetrwaliśmy bo mimo wszystko oboje chyba bardzo tego chcieliśmy Słowo klucz: OBOJE Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: kiedy ? 06.03.08, 12:53 Doszlam do wniosku, ze juz nie ma co ratowac na wakacjach w Egipcie - hotel wypas, same atrakcje, w styczniu plaza... a ja wogole nie czulam sie szczesliwa, zachowywalismy sie jak stare malzenstwo, nawet seksu nie bylo... poczulam, ze to juz koniec. A bylismy razem 12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: kiedy ? 06.03.08, 12:54 to był najpiękniejszy dzień od początku trwania tego związku! od razu zaczęlo się układać:) Odpowiedz Link Zgłoś