Gość: Żabka IP: *.man.polbox.pl 31.12.01, 11:04 moje - chodzić regularnie na aerobik... a Wasze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobile Re: postanowienia noworoczne 02.01.02, 00:47 oj, Żabko, Żabko. Mniej majonezu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: postanowienia noworoczne IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 08:17 Ja mam podobne postanowienie - regularnie chodzić na siłownię. Ponadto: 1. Codzienna poranna gimnastyka, 2. Bardziej racjonalne spędzanie wolnego czasu ( życie ucieka; nie chcę przeleżeć go przed telewizorem), 3. Zrzucenie 3kg, 4. Ograniczenie słodyczy na rzecz warzyw i owoców, 5. Wydawanie mniej pieniędzy na głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizmak Re: postanowienia noworoczne IP: *.devs.futuro.pl 03.01.02, 17:21 A ja postanowilam oobiac wlosy na krotko, sgregowac smieci i zglosic sie do jako dawca szpiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: postanowienia noworoczne IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 07:47 Ja też chętnie bym się zgłosiła jako dawca szpiku. Próbowałam nawet w 1997r ale pod podanym telefonem zgłaszała się tylko sekretarka w wariancie zostaw wiadomość lub nadaj fax. Jak będziesz miał(-a) bliższe namiary gdzie się zgłosić to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: postanowienia noworoczne IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 03.01.02, 19:13 Napisać artykuł do kobiecego pisma z najwyższej półki. Raz się udało, to czemu nie wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
misiabela Re: postanowienia noworoczne 04.01.02, 08:39 Zrobić wreszcie coś dla innych :) Czego i wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy Re: postanowienia noworoczne 04.01.02, 10:02 misiabela napisał(a): > Zrobić wreszcie coś dla innych :) Czego i wam życzę. A ja zrobić nareszcie coś dla siebie - bo dla innych robię mnóstwo rzeczy bezustannie. Odpowiedz Link Zgłoś