youruichi 18.03.08, 19:23 tak się zastanawiam...większość z Was z pewnością pracuje, a jednocześnie działa na forum w tym czasie, nie boicie się, że szef Was złapie i wytarga za ucho/ochrzani/przeczyta na głos wasze posty;), zabierze komputer:D? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camel_3d Re: Praca a forum 18.03.08, 19:51 ´> nie boicie się, że szef Was złapie i wytarga za > ucho/ochrzani/przeczyta na głos wasze posty;), zabierze komputer:D? nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Praca a forum 19.03.08, 11:11 sorry..pomylilas plec:) mam na tyle normalna prace, ze nie musze sie ukrywac, ze grzebie w sieci. > odważna kobieto;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Praca a forum 18.03.08, 19:54 Nieeee. Jak mam coś do zrobienia to sprężam się i robię. A jak nie ma pracy to i tak siedziałabym i gapiłabym się w pusty monitor. :-) Więc nikomu to nie przeszkadza. Ja formułuję, ale większość siedzi na N- K, gra itp. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Praca a forum 18.03.08, 20:00 gra? no to są jaja;) pytam, bo akurat tak się złożyło, że pracuję sama w pokoiku, więc za bardzo nie mam się przed kim ukrywać z czytaniem FK ( co ma swoje plusy i minusy ), stąd moja ciekawość jak inni to robią:> Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Praca a forum 18.03.08, 20:05 No jak nie ma szefa to czasem zespołowo gramy w Milionerów np. ;-) Ja akurat nie gram. Formułuję, co najwyżej sudokuję. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Praca a forum 18.03.08, 20:18 Tak. :-) Prawdopodobnie na poszkole.pl ;-) Jednak nie jestem pewna, bo ja się tylko dołączam, sama na tej stronce nie siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Praca a forum 19.03.08, 10:14 Tak z ciekawości i zamiłowania do języka, Kitku: kitek_maly napisała: >Formułuję, co najwyżej sudokuję. ;-)< "Formułuję" to od formułowania...myśli? Bo jeśli to miało być od udzielania się na forum to powinno chyba być.."forumuję"?Hej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Praca a forum 19.03.08, 10:47 > "Formułuję" to od formułowania...myśli? > Bo jeśli to miało być od udzielania się na forum to powinno chyba > być.."forumuję"?Hej:)) No ale ja właśnie formułuję myśli na forum. ;-) Generalnie o swoim forumowaniu często mówię, że formułuję. Tak samo jak filtruję z kolegami z pracy. ;-) Ot, taki żarcik językowy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Praca a forum 19.03.08, 11:03 No dobzie, dobzie, chciałam się upewnić "co autor miał na mysli". Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Praca a forum 18.03.08, 20:08 Mam swoja firmę, gdzie nie pracuje się na komputerach i jestem jedyną osobą, która może korzystać z komputera w czasie pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Praca a forum 18.03.08, 20:23 ja niestety pracuje w korporacji, gdzie takie strony sa poblokowane: (( co wiecej - nawet prywatnej poczty nie moge czytac w godzinach pracy. ale miedzy Bogiem a prawda to nie wiem czy mialabym czas by w godzinach pracy sie produkowac na FK. dlatego zazwyczaj wskakuje tu na chwile wieczorem i z cichacza podczytuje, czasem tylko zabierajac glos:) Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Praca a forum 18.03.08, 20:25 czy ja wlasnie napisalam 3 razy "w godzinach pracy?":) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Praca a forum 18.03.08, 20:51 moja szefowa sama zaczyna dzien od FK i NK :D generalnie sa dni ze NIC sie nie dzieje, a jest i tak ze jak zaczne to po 10hrs z praca domowa wychodze :( Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_de_corday Re: Praca a forum 18.03.08, 21:38 W mojej obecnej pracy przez pierwsze kilka miesięcy nie przyszło mi nawet do głowy, by zaglądać na forum. Zresztą, tak mnie przywalili robotą, że wygrzebać się spod papierzysków nie mogłam. A później, pamiętam że robiłam jakieś kretyńskie tłumaczenie na ponad 100 stron, gdy poczułam nagle, że jeżeli nie wejdę dla relaksu choć na chwilkę na forum to zwariuję;P Oczywiście, zawsze istnieje niebezpieczeństwo, że kiedyś dostanę po łapkach, ale Bogiem a prawdą musieliby wszystkich pracowników na pysk wywalić. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Praca a forum 18.03.08, 22:06 Ja jestem grzeczna i w pracy nie zaglądam na forum ,tylko w domu .A wytargać tylko mnie może moja siostrzenica która chce grać akurat w tym samym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Praca a forum 19.03.08, 13:00 nie boje sie bo po pierwsze nie ma u nas monitoringu odwiedzancyh stron www.Po drugie nie zaniedbuje pracy i jak trzeba to pracuje wiecej niz 8h.Po trzecie dzisiaj jestem na urlopie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Praca a forum 19.03.08, 13:07 a ja dzis chora w lozku bo mnie wczorajsza zamiec sniezna pokonala:(( to na forum co jakis czas wchodze Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: Praca a forum 19.03.08, 13:19 poki sie nie zawala obowiazkow sluzbowych nie ma chyba problemu. pisze sie jak jest mozliwosc jak nie ma to sie nie pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Praca a forum 19.03.08, 13:17 Nie widzę przeciwwskazań co do tego by korzystać z internetu w pracy. Oczywiście jeśli praca zawodowa na tym 'nie cierpi'...Ja potrafię to pogodzić. Najpierw wykonuję swoją pracę, później ewentualnie odwiedzam strony www. Nigdy na odwrót :) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Praca a forum 19.03.08, 13:41 ee tam :) swoja prace wykonuje bez obsuwy zadnej, zreszta jak sie przejsc to kazdy albo youtube, albo joemonster, albo allegro przeglada :) admin tez mi niegrozny, ze przytnie forum albo cos innego.. my tu wszyscy za pan brat, w firmie informatycznej pracuje, hahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś