saszenka2 23.03.08, 13:46 W jakich fryzurach brałyście ślub lub w jakich zamierzacie? Co można zrobić z długimi włosami w tym dniu, aby wyglądać inaczej niż zwykle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justysialek Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 13:52 Ja miałam upięte wysoko i wpięte świeże kwiaty - co nie było idealnym pomysłem, bo choć na początku wyglądało to zjawiskowo to po 22 miałam we włosach zwiędnięte badyle ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 14:12 Ja mam włosy do pasa. Kolor blond. Planuję zakręcić loki, po czym upiąć je w „nieładzie” i wpiąć w nie diadem. Na tej stronie znajdziesz trochę fryzur www.brides.com/beauty/hairstyles/gallery/editorspick a tu 30 galerii różnych fryzur www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createHairStyles/planId/309/ Miłego oglądania :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 15:16 saszenko mi się podoba taki stajl- znalazłam w tych linkach które podała koleżanka wyżej www.brides.com/beauty/hairstyles/gallery/editorspick/detail/171071?offset=6&page=1 taki koczek nic napuszonego żadnych lakierowanych loków, ale myślę ,że wiesz o tym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 15:25 albo np taki kucyk z boku i świerzy kwiat w niecodziennym kolorze do niego www.brides.com/beauty/hairstyles/gallery/editorspick/detail/170320?offset=30&page=4 Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 15:37 hehe zawsze się strasznie wkręcam w takie tematy musisz mi wybaczyć ;), to jest śmieszne www.brides.com/beauty/hairstyles/gallery/editorspick/detail/17 0320?offset=30&page=4 z innym kwiatkiem nawet nawet orginalnie, mi się podoba styl ala frida www.brides.com/beauty/hairstyles/gallery/editorspick/detail/114141?offset=133&page=15 Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 16:17 nekomimimode napisała: > albo np taki kucyk z boku i świerzy kwiat w niecodziennym kolorze do > niego > www.brides.com/beauty/hairstyles/gallery/editorspick/detail/170320?offset=30&page=4 To mi się nawet podoba, z tym, że ja czasami sobie szczepiam włosy w podobny sposób, choć nie identyczny:) Ale bardzo mi się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 16:15 nekomimimode napisała: > a jak wyglądasz zwykle? Albo rozpuszczone proste włosy i do tego opaska pod kolor włosów, czyli czarna albo coś w stylu mokra włoszka, albo kok, albo kucyk z prostych włosów, albo spięte z klamrą. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 16:24 saszenka2 napisała: > nekomimimode napisała: > > > a jak wyglądasz zwykle? > > Albo rozpuszczone proste włosy i do tego opaska pod kolor włosów, > czyli czarna albo coś w stylu mokra włoszka, albo kok, albo kucyk z > prostych włosów, albo spięte z klamrą. to faktycznie trudno będzie coś niecodziennego wymyślić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 15:29 Jakbym ewentualnie miała brać to miałabym fryzurę taką w której bym nie wyglądała jak karykatura siebie. Więc pewnie coś prostego. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 15:30 mnie się podobają dwie opcje] 1 włosy rozpuszczone, lekko pokręcone 2 luźno opięte żeby opadały na karczek w żadnym razie nie mocno ściągnięte i przyklepane Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 15:41 do fryzur slubnych lepsze jest forum śiw. tam jest wiecej dyskusji na ten temat. Ja miałam wlosy rozpuszczone, z diademem (a raczej opaską). Konce włosów były podkręcone. Żadnych udziwnien, kopców czy piętrowych fryzur... Nie polecam fryzury typu "wyglądać inaczej niż zwykle", bo wychodzi z tego jakis koszmarnie kiczowaty kok na starą ciotkę, albo stojaca szopa jakas czy paskudne posklejane loki. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 17:59 bardzo mi sie podoba jedna fryzurka z podanych, ktora bym chetnie nosila na co dzien, ale podejrzewam ze strasznie duzo tu tapirowania: www.brides.com/beauty/hairstyles/gallery/editorspick/detail/170317?offset=33&page=4 Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 18:09 mnie też sie ta spodobała i nawet sobie ją wydrukowałam i będę sie tak czesać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 19:02 Zapewne pójdę do dobrego fryzjera i każę sobie ułożyć pianką moje piękne, gęste, krótkie włosy a la garconne ;-) A z długimi? Kok hiszpański? Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 19:13 Zaintrygowała mnie fryzura Ani Lorak z występu: www.youtube.com/watch?v=GzqbUeotCzc Ale nie wiem, czy to nadaje się do urzędu stanu cywilnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 19:23 Nadawać się nadaje, tylko paskudna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Fryzura do ślubu 23.03.08, 19:31 czemu paskudna? zwariowana troche, ale paskudna? zreszta zalezy co tam kto lubi. Ale na slub bym jej sobie nie strzelila Ja akurat w ogole nie mialam jakos nigdy marzen(tak naprawde to nadal nie mam)typu slub, sukienka itp. Ale gdyby mi sie cos trafilo, to podejrzewam ze byloby to latem w plenerze, ja boso, w jakiejs rozkloszowanej, letniej bialej kiecce, rozpuszczone wlosy z przedzialkiem na srodku(i tak czesto chodze)i kwiatem we wlosach;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś