karka831 01.04.08, 08:22 Tu wpisujcie czy udało Wam się kogoś nabrać, czy Wy zostałyście nabrane i jakiego typu żartami :P Pozdrawiam:) ps. Bądźcie czujne:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek1042 Re: Prima aprilis, uważaj bo... :P 01.04.08, 08:38 Cześć Karka :) Przed chwilą bank mnie nabrał. Dostałem sms-a (jak zawsze po każdorazowej zmianie salda). Już zadowolony sprawdzam w nadziei ,że skarbówka przelała mi upragniony zwrot pieniążków,a tu... Bank pobrał standardową opłatę za, coś tam i uszczuplił mi konto :[ ... Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Prima aprilis, uważaj bo... :P 01.04.08, 08:55 Mnie nabrał kolega z pracy. Powiedział mi, że ładnie wyglądam, na co ja inteligentnie odparłam: prima aprilis, co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Prima aprilis, uważaj bo... :P 01.04.08, 09:04 Od rana jestem wściekła więc!,żadnych kawałów Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Prima aprilis, uważaj bo... :P 01.04.08, 09:05 No dobra, ale tu, o tu, masz plamę :P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Prima aprilis, uważaj bo... :P 01.04.08, 09:11 A ja dzisiaj powiem moim podwładnym, że wkrótce ich opuszczę..i to nie będzie żart :) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Prima aprilis, uważaj bo... :P 01.04.08, 09:29 ja to mam wrazenie ze od niedzieli trwa moj primia aprilis... Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Prima aprilis, uważaj bo... :P 01.04.08, 11:57 A ja dzisiaj rano, jak zwykle zrobiłam przegląd wiadomości na różnych portalach. I zaczęłam się zastanawiać, która z nich to żenujący żart portalowych dziennikarzy. I poczułam się jak w "Końca ni widać" Majewskiego, bo wszystkie tak jakoś absurdalnie brzmią. I nadal nie wiem czy ktoś mnie nabrał czy nie. xD Odpowiedz Link Zgłoś