kitek_maly 02.04.08, 17:08 Na co macie w tej chwili ochotę? :-) Niestety, ja swoich aktualnych zachcianek nie mogę ujawić, bo wytnom. ;-) Dopiero po 23. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:09 na sernik, ten z cukierni na ryneczku kolo mojego domu w Lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:10 Hmmm na deser też bym sernik zjadła. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:10 mam ochote na czyste mieszkanie;) na obiad, ktory jeszcze lezy w elemnetach surowych na jednego pana (ale sie wstydze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:10 kanapka z nutellą i cebulą. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:11 > kanapka z nutellą i cebulą. :-| Yyyyy, dzięki, już mi przeszła ochota na figle migle. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:11 na to co wycinaja, to ja mam zawsze ochote Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:12 Ja też często. Ale teraz szczególnie silną oną mam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Mam ochotę... 02.04.08, 18:51 nekomimimode napisała: > ty masz ochotę na "penisa"? tzw. "ciepłe lody".... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:12 czyzby na seks??:) nie krepuj się, temat sie strasznie strywializował i upowszechnił dzięki zakazowi na bramie forumowej:) ja mam ochote na porządny reset mózgu zaczne od wyłaczenia kompa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:13 > ja mam ochote na porządny reset mózgu > zaczne od wyłaczenia kompa:) A potem prosimy wreszcie o tych szachach! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Mam ochotę... 02.04.08, 18:58 O!... jak dobrze to ująłeś - reset mózgu!! Ja myśląc o resecie mózgu wymyśliłem sobie rafę. Ale na dobrą sprawę mogłoby to być cokolwiek pozwalającego się zresetować np. mała wyprawa motocyklowa na dni parę.... tylko droga i ja i totalne skupienie na jeździe pozwalające kompletnie nie myślec o niczym innym :))) ------------------- Jak schudnąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:12 Oczywiście na seksownego, przystojnego sąsiada. A szczegóły też dopiero po 23. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:13 W moim przypadku niekoniecznie musi to być sąsiad. ;-) Nie chciałabym czuć się ograniczana. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Mam ochotę... 02.04.08, 17:43 Czyli podsumowując i biorąc pod uwagę głos większości, macie Państwo "ochotę na chwileczkę zapomnienia".Oto ona, służę: Hanna Banaszak "Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia" Jestem kobietką, co niezłomne ma zasady: mój mąż, mój dom - to tylko w życiu liczy się... Ale czasami z domu gna mnie - nie ma rady - upojna siła, i nie będę kryła, że mam ochotę na chwileczkę zapomnienia, na miłosny, czarujący zwischen ruf, który niczego nie narusza i nie zmienia bez zobowiązań, zaklęć, przysiąg, wielkich słów. Kotku mój, i tobie także o to chodzi, to widać w jednej chwili, więc przeżyj ze mną czarujący epizodzik, co świtem znika i nie rani serc. I ty zapewne też niezłomne masz zasady: twa żona, dom - to tylko liczy się... Ale i ciebie pcha, kochasiu - nie ma rady - ta sama siła, a więc proszę nie kryj, że masz ochotę na chwileczkę zapomnienia, na miłosny, czarujący zwischen ruf, który niczego nie narusza i nie zmienia, bez zobowiązań, zaklęć, przysiąg, wielkich słów. Kotku mój, mnie też dokładnie o to chodzi, to widać w jednej chwili, więc przeżyj ze mną czarujący epizodzik, co świtem znika i nie rani serc. Kotku mój, mnie też dokładnie o to chodzi, to widać w jednej chwili, więc przeżyj ze mną czarujący epizodzik, co świtem znika i nie rani serc, Odpowiedz Link Zgłoś
mysz-ka26 Re: Mam ochotę... 02.04.08, 18:47 teraz mam ochote na garść dorodnych truskawek Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Mam ochotę... 02.04.08, 18:48 na niezdrowe żarcie- czipsy słodycze pizzę jak zawsze ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Mam ochotę... 02.04.08, 18:51 w tej chwili na siku, ale nie chce mi się tyłka ruszyć do WC ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Mam ochotę... 02.04.08, 18:53 też tak często mam ale co zrobić ? może basen? Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Mam ochotę... 02.04.08, 18:57 hahahah :DDD a może by sieć bezprzewodową zainstalować i z forum korzystać siedząc na kiblu? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Nurkowanie na rafie koralowej :)) 02.04.08, 18:54 ostatecznie parę chwil spędzonych w ciepłym slonecznym miejscu ..eehh ------------------- Jak schudnąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
champs.elyse Re: Mam ochotę... 02.04.08, 23:01 jesli to nie nekrofilia ani zoofilia to chyba ujdą :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mam ochotę... 02.04.08, 23:04 Mawiają, że jedynie nekrofilia jest zwycięstwem nad śmiercią :) Odpowiedz Link Zgłoś
champs.elyse Re: Mam ochotę... 02.04.08, 23:18 podoba misę ale nie zastosuję :DDD Odpowiedz Link Zgłoś