Gość: Krzychoo IP: 195.114.189.* 28.05.02, 23:34 Jaki jest obecny podział administracyjny tegoż big country. Bo w Polityce pisali że to 89 obwodów ale mi się coś zdaje że się rąbneli i są to obecnie 42 jednostki administracyjne? Jak to z tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzychoo Re: Pytanie do kogoś z Rosji? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 29.05.02, 00:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Na ile ja wiem... IP: *.ic.ru / *.ic.ru 29.05.02, 09:47 U nas 89 subjektow Federacji, ktorze sa polaczeni administracyjnie w kilka okregow. Np. nasz obwod Rostowski razem z krajem Krasnodarskim, Wolgogradskim, Stawropolskim oraz Dagestanem, CZecznia, Kabardino-Balkarijej i CZekesjej stanowi Poludniowy okreg (region) na czele ktorego stoi Wiktor KAzancew... POzdrawiam Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychoo Ok.Dzięki IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 29.05.02, 19:15 Gość portalu: Misza napisał(a): > U nas 89 subjektow Federacji, ktorze sa polaczeni administracyjnie w kilka > okregow. Np. nasz obwod Rostowski razem z krajem Krasnodarskim, Wolgogradskim, > Stawropolskim oraz Dagestanem, CZecznia, Kabardino-Balkarijej i CZekesjej stano > wi > Poludniowy okreg (region) na czele ktorego stoi Wiktor KAzancew... > > POzdrawiam > Misza Odpowiedz Link Zgłoś