camel_3d 03.04.08, 11:27 Nic tak nie wkurza, jak plan pracy wykonany do 11 i siedzenie bez sensu do 17.30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuda 03.04.08, 11:28 A ja siedzę jak na jaju i czekam na odpowedź. Na ofertę i kosztorys. Jedna rzecz wstrzymuje mi robotę. Kota dostanę. A czas nagli. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuda 03.04.08, 12:47 menk.a napisała: > A ja siedzę jak na jaju i czekam na odpowedź. Na ofertę i kosztorys. > Jedna rzecz wstrzymuje mi robotę. > Kota dostanę. A czas nagli. Ufff dostałam potwierdzenie. impreza się odbędzie i na pewno się uda:PPPP Informuję na wypadek jakby się ktoś pytał:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuda 03.04.08, 11:30 Nie prawda. Niewykonany plan pracy do 11 i godz 17.30 na zegarku wkurzają bardziej. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuda 03.04.08, 11:33 Ciesz się, że nie masz blokady internetowej albo podglądu Twojego pulpitu. To by dopiero była nuuuuuda. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuda 03.04.08, 11:49 zła organizacja :)...a może powinieneś zmienić pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuda 03.04.08, 11:50 > zła organizacja :)...a może powinieneś zmienić pracę? jak to mowi szef: placimy za gotowosc :) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuda 03.04.08, 13:16 wreszczie życiowy wątek nuda, nic się nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuda 03.04.08, 13:18 zwolnij miejsce i daj namiary zrobię dobry uczynek i je zajmę Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuda 03.04.08, 15:01 eleni80 napisała: > zwolnij miejsce i daj namiary > zrobię dobry uczynek i je zajmę nie no co ty... potem bedziesz sie nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzila Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee eeeeexy 03.04.08, 15:04 Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Co tam pare h 03.04.08, 15:06 ja tak przez bite 6 miesiecy mialem.. naszej drupie zabrano projekty, obcieto budzet, ale musialem codziennie sie staiwac w biurze i sie nudzic.. Caly internet poznalem, kupe ksiazek przeczytalem, i chyba znam kazda pozycje snu w fotelu i na biurku... To bylo straszne dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Co tam pare h 03.04.08, 15:30 > , i chyba znam kazda pozycje snu w fotelu i na biurku... :-DDD No a przy okazji mogłeś sobie poobserwować biurowe pokazy. :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co tam pare h 03.04.08, 15:40 No wlasnie nie.. kazdy mial swoje osobne, zamykane biuro.. dzieki temu mogle tez odciskac sobie klawiature na czole gdy probowalem takiego sposobu na drzemke :) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Co tam pare h 04.04.08, 08:13 no u mnie jest tak juz od kilku miesiecy.... pracy mam na 3-4 godziny dziennie..dzial dostaje wiekszy budzet i kuzwa zatrudnia dodatkowe osoby. Od 3 dni mame jeszcze jedna dziewczyne, a za tydzien przychodzi ktos jeszcze...tylko po jakiego druta?? skoro nam juz si ekompletnie nudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuda 03.04.08, 15:39 No chwialami rzeczywiście potrafi być ciężko :) Ja mam jeszcze taką głupia zasadę, że jak mam coś do zrobienie to robię zaraz i mam z głowy a później się nudzę :( a najgorsze, że jak bym chciała coś więcej porobić to tego mi nie można, a tatmym to się zajmuje ktoś inny itd. itp. W gruncie rzeczy moja praca w głównej mierze zależy od innych ludzi tzw. klientów :) i czasami to się obes....ać można od pracy i nie wiem gdzie ręce włożyć a drugiego dnia pustynia, skrzynka milczy, telefon milczy...a ja po cichutku na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś