Gość: Ja IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 11:26 z CILEStu przeszlam na Minulet napiszcie cyznie bylo po bnim efektow ubocznych Serdecznie Was pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: MINULET-dobry jest?? IP: 212.244.226.* 04.09.03, 11:35 \U mnie nie przez 4 lata, potem spadek ochoty na seks i zmienne nastroje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oska Re: MINULET-dobry jest?? IP: *.181-200-80.adsl.skynet.be 04.09.03, 17:38 Dla mnie byl niedobry.Pani ginekolog powiedziala,ze mozliwy bedzie spadek libido.Po Minulecie nie mialam zadnego libido. Poza tym jesli mozna wtracic dwa slowa to odkad skonczylam z "prochami",a to juz 2 lata zuje sie o niebo lepiej.I naprawde pigulki moga byc niebezpieczne dla zdrowia.Wiem,ze wszyscy dookola krzycza,ze teraz to zupelnie co innego niz 30 lat temu,ze niska dawka hormonow.Ale hormony to nie witaminy i nie wierze,ze nie bedzie to mialo konsekwencji dla zdrowia kobiety. Ale kazdy wybiera to co dla niego najlepswe. Tylko dlaczego to kobiety musza sie faszerowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camina Re: MINULET-dobry jest?? IP: *.dolsat.pl 04.09.03, 19:38 Ja przytyłam ok. 4 kg przez miesiąc brania - miałam wzmożony apetyt ( jadłam nawet w nocy), poza tym jak jedna z was nie miałam w ogóle ochoty na seks i pojawiły sie u mnie wycieki z piersi. Ale to nie znaczy, że dla ciebie też będzie zły, każda z nas jedne toleruje, inne nie. JA go odstawiłam po 4 miesiącach, sama, bez pytania o to ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Dziekuje! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 13:08 dziekuje za odzew.. teraz przetestuje te pigulki..po cil;escie kilka kg do przodu bylam.. Ej...niech lekarze wynajd cos lepszego.. :) POzdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś