hotally 10.04.08, 23:30 Co to jest? na czym polega, po co się robi i czy boli??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: trzeba połknąć lnianą szmatę 10.04.08, 23:31 a potem tylko czekać na zwrot. Szybko, tanio i skutecznie czyści.;PP Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: trzeba połknąć lnianą szmatę 11.04.08, 09:10 Szczotką do czyszczenia lepiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: trzeba połknąć lnianą szmatę 11.04.08, 10:52 mini_kks napisała: > Szczotką do czyszczenia lepiej :P A po szczotce jakieś włosie nie zostaje we środku jelitów?:P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: trzeba połknąć lnianą szmatę 11.04.08, 11:03 Jak kupisz dobrą szczotkę, to nie. No i jest dodatkowy plus: masaż przewodu pokarmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: czyszczenie jelita 10.04.08, 23:35 Toż to zwykla lewatywa... wlewają do dupska wodę z mydłem i jazdaaaaa! ------------------- Jak schudnąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: czyszczenie jelita 10.04.08, 23:37 simon_r napisał: jazdaaaaa! > > ------------------- fuuuuuuuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: czyszczenie jelita 10.04.08, 23:37 podobno wsadzaja w dupe szpunt taki i pompuja wode. pompuja, cofaja, pompuja cofaja. i tak z pol godziny czy dluzej. a potem sie wysrywa wiadro ponoc albo wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: czyszczenie jelita 10.04.08, 23:40 tego sie nie czuję gorzej jak zacznie działać :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pan_deacon Re: czyszczenie jelita 10.04.08, 23:57 jesteście okropni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fujjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 00:02 w początkowej fazie to jest nawet przyjemne :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 00:28 Nie wiem co masz na myśli, ale jeśli to o czym myślę, to NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 09:20 o matko jakimś kołtuństwem zaleciało nie wiem czy lubisz kąpiel w ciepłej wodzie ale to jet podobne uczucie tyle że woda jest w srodku i to nie jest pod jakiś wielkim ciśnieniem, tego sie nie odczuwa nieprzyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: czyszczenie jelita 01.05.08, 01:26 No, kupa taka, że się w kiblu nie mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 09:11 O błe, dobrze, że nic nie jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 10:35 Kiedyś jeden koleś opowiadał mi o tym przy obiedzie :) Twierdził,ze najlepsza płukanką jest własny, naturalny mocz :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziabisqp na powaznie o czyszczeniu jelita 11.04.08, 07:31 tu jest ciekawy watek na ten temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=56713098&a=56713098 zajrzyj tez tutaj www.drnatura.com/picture_gallery.html obrzydlistwo ale ponoc takie rzeczy wychodza z czlowieka dzieki tym zabiegom inne linki www.kregoslup.polbox.pl/pages/oczyszczanie_i_wydalanie.htm najmar.pl/?page=natural_medicine&lang=pl magda Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: na powaznie o czyszczeniu jelita 11.04.08, 13:12 > zajrzyj tez tutaj www.drnatura.com/picture_gallery.html czmu ta niezdrowa ciekawosc kazala mi kliknac na ten link, no czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: na powaznie o czyszczeniu jelita 11.04.08, 13:18 Prawie obiad zwróciłam... to przez Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: na powaznie o czyszczeniu jelita 11.04.08, 13:23 zwrocenie obiadu w obliczu tego co sie w jelitach odklada (zaraz, czy to cos ma oblicze??) nie wydaje sie najgorszym rozwiazaniem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: na powaznie o czyszczeniu jelita 11.04.08, 13:23 Przestań! Na Boga, PRZESTAŃ! Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 08:38 A wiesz co to jest lewatywa ,słyszałam że średnio przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 09:14 A to jest to samo? Nawet nie wiedziałam... to lewatywę miałam. Super przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 09:18 podobno jak roztwór wlewany zawiera tez "kawe" to oczyszcza z toksyn Przerazajace, ale podobno zdrowe Sprzed do użytku domowego jest do kupienia w aptece -nasz wspolny znajomy A. zaoferowal kiedys mi pomoc przy tym HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 11:48 JA MYSLE, ZE M WYPLYNAL Z LEWATYWA hahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 10:14 idż na forum kuchnia i szukaja pod hasłem -"flaki" Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 10:19 seks analny też ci trochę przeczyści, oczywiście zależy to od długości przyrodzenia czyszczącego, a jeszcze jak sobie jakąś szmatę zawinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 10:24 gadasz, zależy od cisnienia:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 11:04 no to anal połączony z golden shower:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 10:45 ale przed badaniem jakimś? jeśli tak, to masz całodziennie picie płynów przeczyszczających i głodówkę a czasem przed badaniem dodatkowo lewatywę mechaniczną - pielegniarka wstrzykuje Ci w odbyt ciepłą wodę z jakimś proszkiem, dobrze jest mieć papiero toaletowy już w reku i zarezerwowaną kabine wc hehe, bo od momentu wstrzykniecia masz chwile na przejscie i wszystko z Ciebie wylatuje. koniec - nie takie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 10:48 Hehe, ona raczej na wiosnę chce się przeczyścić. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 10:50 po płynach przeczyszczających to juz sie jest czystym:)po co mieszac do tego ten (jak go łądnia nazwałas) odbyt ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 13:56 Nie przed badaniem, Moja szefowa powiedziała, że powinnam się zrelaksować, wyjechać na jakieś wakacje, pozniej iść na masaż i zrobić czyszczenie jelita... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 14:42 o kurde taka rada wydaje sie byc złosliwa? ja bym wywnioskowala z tego, ze ona twierdzi, ze masz zatwardzenie i dlatego tak się ciskasz, wkurzasz..no wlasnie co robisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Zalej domestosem na noc 11.04.08, 11:31 ogladałam o tym program.. cos okropnego! Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 11:46 robi się to po to by mieć czyste jelito. Np. czyszczenie butów - by mieć czyste buty. Człowiek ma brudne jelito i kosmki zatkane więc nie wchłania wszystkiego jak należy i nie trawi dobrze. Po prostu suche gó.. oblepia kichy. Coś jak błoto buty. Bierze się węża gumowego i leje wodę:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: czyszczenie jelita 11.04.08, 13:24 czy to to samo co lewatywa? Bo jesli tak, to mialam to jako dziecko. Nic przyjemnego, ale tez nic specjalnie okropnego. Robili mi to w szpitalu przed zabiegiem, na szczescie bylam pierwsza w kolejce, bo dla ostatniego dziecka zabraklo kibelka i sie biedne zrabalo na podloge ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madziq81 Cena n/t 30.04.08, 23:32 1 zabieg 300 PLN Seria 3 zabiegów- 800 PLN Ceny hydrokolonoterapii w Warszawie (przypadkowe miejsce z wyszukiwarki) Nie polecam- oprócz zawartości jelit usuwasz też całą ich pożyteczną i niezbędną florę bakteryjną. Stąd o krok do rozwoju np grzybicy układu pokarmowego- w miejsce bakterii natychmiast pojawią się inne organizmy- już niekoniecznie fizjologiczne. Bzdurą jest dla mnie wykonywanie takich zabiegów w gabinetach kosmetycznych czy innych pseudo profesjonalnych miejscach. Całkowita długość jelit może wynosić nawet kilkanaście metrów- a oni wbijają ludziom, że oczyszczą się one przy pomocy wody wlewanej przez odbyt... Podsumowując-można sobie tym narobić więcej szkody niż pożytku... Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: czyszczenie jelita 01.05.08, 09:23 no lewatywa najnormalniejsza w świecie ;P nie wiem czy boli mam jeszcze ten zabieg przed sobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś