Gość: jozka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.03, 23:44 Niech mi ktos powie jeszcze, że Sex Pistolsami neopunku jest Avrile LAvinge i jej "band" to sie powiesze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grizli Re: Kultowe ubrania. Neopunk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 00:23 Ooo, jaka szkoda, ze kilka lat temu wyrzucilem swoje spodnie zlozone z zamkow blyskawicznych, naszywek z szkockiej kraty i odrobiny czarnego sztrusku.Teraz moglbym za nie otrzymac fortune, tylko dlatego, ze punk is dead.Za to crust wciaz zyje!!!A sex pistols muniek staszczyk, czy grabaz to drobne cwaniaczki a nie punkwocy.Posluchajcie co ma do powiedzenia apatia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad-girl Re: Kultowe ubrania. Neopunk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 01:02 no właśnie. głosem muzycznym 'neopunku' ma byc pewnie avril lavigne. to jakaś paranoja! wątpię, żeby osoby ubierające się w orsayu były prawdziwymi punkami. czysta hipokryzja. do tego wciskają, że przywdziewając taki a nie inne wdzianku manifestuje się swój indywidualizm. totalna bzdura. jeśli ktoś chce pokazac własna odrębność, to na pewno nie wybierze się do wielkich sklepów z ciuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linda Re: Kultowe ubrania. Neopunk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 21:03 rzygac mi sie chce jak to czytam pseudo-punkówy-paniusie w spodniach za 200zl.profanacja!BBlau,rzyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harcesz Re: Kultowe ubrania. Neopunk IP: *.tele2.pl 12.02.04, 01:59 mnie nie odmiennie śmieszy jedno - jeśli jest ktoś z wawy to wie jak jest na chmielnej -zawsze siedzi tam punkowa załoga ze scuatu fabryka, a wszystkie panienki ubrane "punkowo" i lamusy z modnymi irokezikami "bekhamy" to się chyba nazywa, spiep... ają jak tylko do nich podejdziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Kultowe ubrania. Neopunk 29.03.04, 21:40 Gość portalu: harcesz napisał(a): > mnie nie odmiennie śmieszy jedno - jeśli jest ktoś z wawy to > wie jak jest na chmielnej -zawsze siedzi tam punkowa załoga ze > scuatu fabryka Faktycznie siedzicie tam. Nie wiedziałam tylko, ze jesteście ze squatu Fabryka.:-) , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Kultowe ubrania. Neopunk IP: *.lama.net.pl / 192.168.16.* 19.03.04, 20:42 Zrubcie takom mose ze nie ze cycek wychodzi tylko jakoms fajnom i taniom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdziora Re: Kultowe ubrania. Neopunk IP: *.chello.pl 29.03.04, 18:26 Hehehehe...pomijając że tacy ludzie mnie okropnie denerwują, to można sobie z nich niezły ubaw zrobić!!! Wtedy to dopiero zaczynają się niezłe jazdy!!! A chrzanienie, że po ubraniu takich eleganckich i modnych ciuszków, wyglądasz tak... "punkowo" no i modnie to przecież zakrawa o jakąś hipokryzję i absurd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gelerth Re: Kultowe ubrania. Neopunk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 14:58 JAKO PRAWDZIWY PUNK OSTRZEGAM - SZYKUJE SIE NA MORGANY , OSRAYE , ZARY I INNE KURWYSYNSKIE ZLODZIEJSKIE ZAROPIALE KUREWSKIE PIZDY OFENSYWA . JAKA ? A TAKA ZE WZOREM MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ BĘDZIEMY WAM RYJE KWASEM OBLEWAC , A DO SKLEPÓW MOŁOTOWY WPIERDALAĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harcesz Re: Kultowe ubrania. Neopunk IP: *.tele2.pl 24.07.04, 00:32 kinderpunku idź ty się napij piwka lepiej, albo co ulży ci, a na młodzierz wszechpłaska to ja moge naszczać sikiem prostym a nie zrobic cos ich wzorem, ghdzie ta twoja rebelia?! RAAF! Odpowiedz Link Zgłoś